Taylor Momsen botrányos klipet készített
2012. március 11. 13:10
|
|
ZoeyRedbirdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 167258 offline
|
Ááááá.!!! Igeeen, ez az.! a kedvenc számom a The Pretty Reckless-től, szerintem ez néhány videókliphez képest elég normális. Ha megnézel egy Marilyn Manson(♥♥♥) klipet ennél kicsit durvább dolgok vannak benne. szerintem ez nagyon jó, alapvetően hogy ha érted a szövegét mert ha érted a szöveget, akkor a klipet is megérted. Egyszerűen imádoom.!♥
2012. március 11. 13:11
háááát....tényleg borzalmas lett...de a dal, úgy nagyjából jó
2012. március 11. 13:14
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Miért mit vártunk? Ehhez a számhoz nem lehet olyan klipet csinálni, ahol pipacsokat szed a réten... Én imádom ezt a számot, az egyik kedvencem tőlük, meg amúgy is az egyik kedvenc számom. Nekem a klip is tetszik, ehhez a számhoz ilyen kell. Csak amikor olyan közelről veszik a fejét, az eléggé előnytelen neki, de ha neki tetszik, akkor engem nem érdekel. Neki legalább önálló stílusa van, akár tetszik az embereknek, akár nem.
2012. március 11. 13:17
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Kiroo @ 2012.03.11. 12:44)
ezaaz ROCK♥♥♥brutálisan jóóó♥♥♥♥jee♥♥♥
Ezt egyeltalán nem nevezném rocknak...
Iszonyat pózer és erőltetett ez a csaj. Köze nincs a rockhoz.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 11. 13:26
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem nem kéne ezen a klipen fennakadni már meg szokhattuk Taylor-tól hogy általában ilyen klipeket forgat a bandájával és nem mellesleg ez a szám nagyon jó...Meg ennél a klipnél már készült más előadóktól százszor durvább kisfilm is...
2012. március 11. 13:27
Szerintem nincs semmi baj ezzel a klippel, meg a számmal sem. Nekem bejön.
2012. március 11. 13:42
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
szerintem az összes számuk remek
és illik a számhoz a klip
nyilván olyat csináltak, ami illik hozzá
másrészt ez Taylor stílusa, neki ez tetszik
jó biztos nem jön be mindenkinek, de melyik sztár az, akit mindenki szeret és nincs róla rossz véleménnyel?
én inkább megvagyok lepve, hogy még ehhez az albumokhoz készítettek klippet
a You-n is meglepődtem, de szerintem már új albumra kéne koncentrálni ami tele van új számokkal
jó biztos nem jön be mindenkinek, de melyik sztár az, akit mindenki szeret és nincs róla rossz véleménnyel?
én inkább megvagyok lepve, hogy még ehhez az albumokhoz készítettek klippet
2012. március 11. 13:43
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is a kép fent iszonyat jóóó. A szám maga is nagyon tetszik. És a klip... hát mi mást vártatok Taylortól? Am Rihanna We Found Love kilpje se sokkal lightosabb... Eszméletlen jó ez a szám, a klip már csak részletkérdés!
2012. március 11. 13:57
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
tetszik a szám,de a klipp nem nagyon érdekes
2012. március 11. 14:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Cél szentesíti az eszközt, sikerült jól felvázolni a helyzetet a fiatalok körében divatos drog, pia és hasonló ügyekben, szánalmas, hogy egy ennyire jó hangú lánynak nem tellik csak egy ilyen videóklipre, de sebaj. A dal nem rossz, a videó pedig semmi eredetit nem mutat fel, ezeregy másik klip szól erről a témáról. Gratulálok a szüleinek, jól felnevelték a lányukat, büszkék lehetnek rá.
2012. március 11. 14:18
Durva,hogy a felső képen milyen szép Taylor, a klipben meg milyen 'ocsmány'. Sem a zene, sem a klip nem az én világom. :\
2012. március 11. 14:49
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Bárki mondhat bármit egy 18-19 éves lánynak így kell kinéznie? Nem, még közel sem felnőtt, oficiálisan igen, de látszik a megjelenésén, hogy nem érett gondolkozású. A 21-ik század egyik legtehetségesebb énekesnője, és mégis, hogy néz ki, mit művel? Mire tanítja a tizenéves fiatalokat 
Tetszik a zene, de sosem fogom tolerálni az ilyen megjelenést és klippeket!
Tetszik a zene, de sosem fogom tolerálni az ilyen megjelenést és klippeket!
2012. március 11. 15:09
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem botrányosabb, mint a többi klipjük, amiben az asztalon vonaglik, fehérneműben énekel a temetőben, szexel, vér folyik a szeméből... de ez nem tetszik, egyátalán nem TPR-es. Elrontotta a számot. A dalhoz például egy rockkoncertet tudtam volna elképzelni, az egészet fekete-fehérben, csakhogy válaszoljak botond96-nak.
ophely88-nak igaza van, Taylortól sokkal több tellik. Az nagyon nem jön be, hogy közelről mutatják az arcát, a lila nem az Ő színe.
Egyátalán nem akarok kötözködni, de mivel minden Taylor cikkhez hozzászólsz, én mindegyik kommentedre válaszolni fogok. Ismétlem magam: senki nem kérdezet. Szánalmas, ha erölködsz azért, hogy egy sztárhoz minden adandó alkalommal negatív kritikát írsz. Néhányat Te kedvenceid közül is lehetne a "pózer" szóval illetni.
ophely88-nak igaza van, Taylortól sokkal több tellik. Az nagyon nem jön be, hogy közelről mutatják az arcát, a lila nem az Ő színe.
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.03.11. 13:17)
Ezt egyeltalán nem nevezném rocknak...
Egyátalán nem akarok kötözködni, de mivel minden Taylor cikkhez hozzászólsz, én mindegyik kommentedre válaszolni fogok. Ismétlem magam: senki nem kérdezet. Szánalmas, ha erölködsz azért, hogy egy sztárhoz minden adandó alkalommal negatív kritikát írsz. Néhányat Te kedvenceid közül is lehetne a "pózer" szóval illetni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.