Teljes a Megasztár döntős mezőnye!
2012. március 10. 15:43
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ja meg az se fer hogy Adri tovább ment mikor már így is úgy is énekesnő!!!!
2012. március 10. 15:51
hát majd kiderül mi lesz. mondjuk az amerikai tehetségkutatókat nem múlhatja felül.
2012. március 10. 15:57
tök jó, hogy most már csak olyanok kerülhetnek be, akiknek amúgy is vannak számaik, én már láttam a Viván Nagy Adrienn és Gigi klipjeit. azt hittem, ez egy tehetségkutató, minek kell olyanokat betenni, akiknek már van klipjük?
a másik bajom meg az, hogy csak 5 lány van, és 7 fiú, így nem is kérdés, hogy idén fiú fog nyerni.
a másik bajom meg az, hogy csak 5 lány van, és 7 fiú, így nem is kérdés, hogy idén fiú fog nyerni.
2012. március 10. 15:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.03.10. 15:41)
Ha már Andreasnál tartunk én goldoltam,hogy Gigivel szemben nem fog bejutni.Ha megfigyeltétek már a válogatón látszott a zsűrin,hogy nem igazán tetszik nekik.
Sajnos én is majdnem biztos voltam benne, egyrészt mert Gigi most nagy kedvenc nekik, másrészt mert Andreas válogatós produkciójánál képesek voltak azon fennakadni, hogy sokszor volt "yeah" benne, atyaég, ki az aki ezt számolja? Alapból olyan műfajban énekel a srác, és szerintem az simán egy világszínvonalú produkció volt, akárhány "yeah" is volt benne.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. március 10. 15:58
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Gyenge egy műsor megint, nem tudom minek ezt erőltetniük, a zsűri se nagy kaland, a mezőny azt meg inkább hagyjuk. Az viszont külön kiemelendő, hogy a valakinek a valakije nem jutott tovább.
2012. március 10. 16:03
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.03.10. 15:58)
Sajnos én is majdnem biztos voltam benne, egyrészt mert Gigi most nagy kedvenc nekik, másrészt mert Andreas válogatós produkciójánál képesek voltak azon fennakadni, hogy sokszor volt "yeah" benne, atyaég, ki az aki ezt számolja? Alapból olyan műfajban énekel a srác, és szerintem az simán egy világszínvonalú produkció volt, akárhány "yeah" is volt benne. 
Hát igen,Andreast nagyon lehúzták,pedig jól énekelt,Gigitől meg ott ájuldoztak.
janet7
2012. március 10. 16:04
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez az egész sz@r..a tavalyi jobb volt..
2012. március 10. 16:31
|
|
selenagomezforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 168293 offline
|
öcséém ez nektek gyenge?
de kritizálni azt tudtok,mi?
majd akkor mondjátok,h gyenge meg ilyesmi,hogyha ott vagytok a megasztár szinpadán és több millio ember elött énekeltek...egyébként a tavalyi egymillioszor szarabb volt..már boccs! ennyi
de kritizálni azt tudtok,mi?
majd akkor mondjátok,h gyenge meg ilyesmi,hogyha ott vagytok a megasztár szinpadán és több millio ember elött énekeltek...egyébként a tavalyi egymillioszor szarabb volt..már boccs! ennyi
Vegas
2012. március 10. 17:00
|
|
Kata0801új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 144250 offline
|
minek jelentkeztek olyan énekesek, akiket már ismernek? + videoklippjük is van... én ezt nem tudom megérteni.. nem hogy adtak volna esélyt másoknak is...
selena_taylor_fan
2012. március 10. 17:09
Nagy Adrienn mi a francot keres itt?
Tudtommal ez a verseny azért van, hogy hírességek legyenek belőlük! Hoppá! Adrinak már van jó pár videó klipje, nem?
Tudtommal ez a verseny azért van, hogy hírességek legyenek belőlük! Hoppá! Adrinak már van jó pár videó klipje, nem?
selena_taylor_fan
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.