Az Éhezők viadalával együtt debütál a Hajnalhasadás 2 előzetese
2012. március 10. 11:46
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nah a Hajnalhasadást várom
2012. március 10. 12:01
Nem is kérdéses, hogy Éhezők Viadalát várom. A Hajnalhasadásból, köszönöm nem kérek.
2012. március 10. 12:30
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Én mindkettőt imádom! <3 olvastam az éhezők viadalát is és nagyon tetszett. Amúgy meg TWILIGHT SAGA 4ever
szerintem egyébként nincs annyi párhuzam, hogy mindenképpen választani kéne a kettő közül. minddenesetre eggyel több ok, hogy várjam a premiert
2012. március 10. 12:37
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
2012. március 10. 12:39
Hajnalhasadás 2 (Y) amugy a Hajnalhasadás 1 magyar szinkronnal mikor lesz neten?
2012. március 10. 13:27
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Az éhezők viadalát inkább...mint a Twillight-ot...-.-"
2012. március 10. 13:54
Mindkettőt szeretem, de inkább az Éhezők Viadala felé hajlok. Amúgy nagyon nem értek egyet ezzel a folytonos hasonlítgatással. Semmi értelme nincs, mert a két sorozatban csak a "szerelmi háromszög" egyezik meg. De míg az Éhezők Viadalában ez háttérbe szorul, addig az Alkonyatban ez a mozgatórugó... én meg nem csípem a romantikától csöpögő filmeket/könyveket... TEAM HUNGER GAMES TEAM GALE!!!
2012. március 10. 13:56
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
én mind a két filmet nagyon várom már. A Hajnalhasadás azért, mert régóta Twilight Saga fan vagyok és az utolsó részt már meg akarom nézni, hogy ténylegesen le tudjak magamban zárni egy korszakot. Érdekel mit hoznak ki a filmen, mert könyvben nagyon jó volt -ehhez kétség sem fér.
Az éhezők viadalára mostanság kaptam rá, olvasom a könyveket, jelenleg a befejező részt kezdtem el. Szóval alig várom a két kedvenc könyvem megfilmesített változatát.
Az éhezők viadalára mostanság kaptam rá, olvasom a könyveket, jelenleg a befejező részt kezdtem el. Szóval alig várom a két kedvenc könyvem megfilmesített változatát.
2012. március 10. 14:58
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
ÚÚÚ, alkonyat, nagyon várom!! A másikat nem ismerem, de egy barátnőm elmondása alapján nem is szeretném.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: