Starity

Megjelent a 2NE1 új videoklipje

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 11. 14:29 #61
Esmee0001
Esmee0001
visszatérő vendég

StátuszHyunSeung <3 (örökké B2ST tag)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 158443
Efcsy teljes mértékben egyetértek! biggrin.gif
2012. március 11. 16:13 #62
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kéne annyira leszólni egyik bandát és solo énekest se. Ők sokat dolgoztak azon hogy elérhessék a céljaikat ők mindig próbálják a legjobbat nyújtani. Vannak akik azt hiszik: hogy ők csak vágott szeműek és hogy csak nyávognak meg a dalszövegek nem mondanak semmi értelmeset. Hát igazából vannak igazán nagyon jó hangúak és nagyon tehetségesek és nem utolsó sorban tisztességesek is. 2NE1 meg tényleg szuper csapat ha most nem tetszett ez a dal semmi vész, lesz még sok daluk és klipjük az majd lehet hogy jobban fog tetszeni. A 2NE1 - ban azt szeretem hogy olyan fiús, vagány, ritmusos én a Clap Your Hands - nél járok még. Ja és nem kéne ennyire bunkónak lenni.
3 felhasználónak tetszik: silenc, Saranghae, FruFruChan
2012. március 11. 18:54 #63
boomy
boomy
visszatérő vendég

StátuszHana Yori Dango<3 szar ez a szar pff
Hozzászólás: 299
Csatolások: 3
Azonosító: 159815
látom nagyon megoszlanak a vélemények, mint egy justin biberes cikknél kb. rolleyes.gif én imádom őket és ezt a klipet, számot is biggrin.gif
2012. március 11. 20:32 #64
- törölt felhasználó -    
Ja, boomy beer.gif
Mindenesetre nem jó, hogy más nézeteket látó személyek kivesézik egymás hozzászólásait (vagy úgymond fórum war-ba kezdenek) sad.gif
Vagyis: szerintem mindenkinek van saját véleménye, amit vagy megtart magának, vagy kiírja és másokat mélyen megsért vele sad.gif
és akit igazából nem is érdekel a cikk, az csak színesebb kitüntetésért csinálja (szerintem) sad.gif
2012. március 17. 16:01 #65
Csucsii00
Csucsii00
visszatérő vendég

StátuszHyunseung oppa fighting.!! :(( ♥
Hozzászólás: 112
Csatolások: 16
Azonosító: 147322
awww*-* imádoom ♥♥♥
2012. március 18. 15:04 #66
Sayato
Sayato
új tag

Státusz麗 - 高島 宏陽
Hozzászólás: 40
Azonosító: 169011
Nagyon jó lett×o×
2012. március 25. 17:55 #67
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
nem tudom hogy jutottam ide ,de tetszik ez a szám.Tehetséges lányok.
1 felhasználónak tetszik: silenc
2012. április 06. 13:11 #68
Kirilla
Kirilla
visszatérő vendég

StátuszJason..I just love you ♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 136
Csatolások: 19
Azonosító: 162659
Én azóta sem untam meg ♥♥♥
2012. május 27. 20:28 #69
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Egyes emberek hozzászólásában nagyot csalódtam. Úgy gondolom, hogy mindenkink megvannak a véleményei ha negatív vagy ha pozitív is. Ez egy közösségi oldal, személyem szerint attól függetlenül, hogy ha valakinek nem tetszik valami vagy ha már a személy az ázsiai kontinensről származik már ócsárolni kell. Személyem szerint ez eléggé "förtelmes" érzés, mikor meg ha mi lehurrogjuk a tinik kedvenceit szelínát és társait már megy a fórumon a vita. Valakik ezt szeretik valakik meg az értelmetlenséget. Ez van. pardon.gif A lányok száma igencsak furcsa lett, de attól függetlenül imádom csak CL-től rázz ki a hideg szinte végig. Dara a legszebb és a legcsodálatosabb a klipben. MinJi haja végre hosszú és ez a szín is egész jól áll neki. Bom hát róla mindig csak jót tudok mondani mert a hangja elképesztő. A klip igencsak mozgékony és színes lett, a szám nagyon fülbemászó. Szerintem jó lett.
2012. július 13. 14:31 #70
- törölt felhasználó -    
Biztos jó lett smileeee.gif
2012. július 13. 17:16 #71
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó szám smileeee.gif
2013. február 17. 16:12 #72
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 953
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
Jééézusom mennyi rasszista ember írt ehhez a cikkhez! -.-" nekik nagyon is jó stílusuk van,nagyon is különleges és nagyon is szépek,jó a hangjuk és tudnak táncolni...ők pedig nem japánok,sem kínaiak...és ez nem tucatszám,hanem az a tucatszám,amit a drága amcsik " énekelnek " ...pl. a drága Taylor,meg Selina meg Justin BÁJBŐR! -.-" és a Brittek szégyene:a ván dájreksönöcskétek!!!!
Én imádom a Koreaiakat....sőt,annyira hogy még én is Koreai szeretnék lenni smileeee.gif heart.gif nagyon csinosak a csajok igenis és jó hangjuk van!szóval jobb lenne ha elmennének a tudjátok hova azok akik ilyen ocsmány dolgokat tudnak írni ide! -.-" Én imádom a 2NE1-t és ők az első kedvenc lánybandám és a fiú bandák közül meg a BigBang az első....a második kedvenc lánybandám pedig a Miss A...egyszerűen nagyon klassz dalaik vannak ezeknek a bandáknak,és nem csak bandában,hanem amit mással énekelnek,vagy egyedül....az összes számaikat szeretem ezeknek a bandáknak (ennek a háromnak) én ajánlom hogy többé ilyeneket ne írjatok a Koreaiakról,mert 1:Ki fognak titeket utálni mindenhonnan 2:Nem illik ilyet írni ....Mert az,hogy most nektek az a gond,hogy Ázsiaiak,akkor ti az életben nagyon sokszor fogtok sok rosszat hallani....csak ennyit szerettem volna mondani.... smileeee.gif
2014. augusztus 28. 17:14 #73
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Azonosító: 231928
Hugikah teljes mértékben egyetértek veled.Én sem értem,hogy miért kell ennyire szemétnek lenni,hiszen ők nem ártottak semmit.Persze mindenkinek van saját véleménye és mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom.Én is kimondom a saját véleményemet:én imádom őket és a zenéjüket is.Én például nem szeretem se a One direction-t,Selena Gomezt,Robert pattinson-t,Taylor Launtner-t.
Egyet viszont nem értek miért kell ennyire rasszistának lenni,azért mert más az arcvonásuk,más írásjeleket használnak és más a kultúrájuk? Miért? Ez az egyetlen kérdésem.A rasszizmus az egyik legundorítóbb dolog a világon,mert mindeki akárva is született akkor is ember.Valaki akár európai, akár ázsiai, akár afrikai akkor is egy ember,ezért pedig nem kell senkit elítélni.
Ha pedig valakit nem érdekel ez a zenei stílus akkor pedig ne hallgassa és ne nézze.
Én se szeretem a One direction-t és nem is hallgatom és nem írok véleményt se, hogy ne haragítsak magamra senkit.
Nekem ez a véleményem.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Park Bom Park Bom 517.