Megjelent a 2NE1 új videoklipje
2012. március 10. 22:14
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Szerintem is nagyon 2ne1-es lett, bár már most érzem, hogy nem ez lesz a kedvenc számom tőlük. Minzy cool, CL dögös, Dara cuki, Bom pedig csajos mint mindig
a lányok jó formában vannak és ennek örülök!
2012. március 11. 00:13
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
[quote=dorcibeast,2012.03.10. 17:05~2891238]Fruzsi26,
Amúgy koreaiak, és pont ők azok, akik egyediek. D:
Nem vagyok nagy szakértő, úgyhogy bocsánat, ha tévesen írtam le valamit. De az egyediségüket megkérdőjelezném. Miért egyediek? Mert vagányak, csinosak? A zenéjük miről szól? Biztos valami komoly és fontos dologról. Szerintem meg egyáltalán nem egyediek, de kinek pap és kinek papné.
Amúgy koreaiak, és pont ők azok, akik egyediek. D:
Nem vagyok nagy szakértő, úgyhogy bocsánat, ha tévesen írtam le valamit. De az egyediségüket megkérdőjelezném. Miért egyediek? Mert vagányak, csinosak? A zenéjük miről szól? Biztos valami komoly és fontos dologról. Szerintem meg egyáltalán nem egyediek, de kinek pap és kinek papné.
2012. március 11. 09:44
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
egyébként visszaolvasva. ez nem tucat. tucat a sok kis amerikai *****..... és a 2ne1 nem vonaglig...
az nem az ő stílusuk. pont a 2ne1 olyan banda aki nem szokott vonaglani. erről ennnyit. és a kpop egyedi de erről már vitát nem nyitok mert akkor túl sokat kéne írnom
2012. március 11. 11:24
Végre minzy-nek hosszú a haja.
Nos a szám valami elképesztő és Bommie valami fantasztikusan néz ki,ahogyan a többiek is.Szerintem ötletes lett nagyon,nekem a klip,és a szám is nagyon tetszik.
2012. március 11. 11:33
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
ja és amúgy, ha nem tetszik a szám és a műfaj, akkor ne pofázz már ide, mert gáz. és ne legyél rasszista, mert ahogy látom, itt jó sok van...hallgassátok csak azt, amihez alap IQ kell...
2012. március 11. 12:17
|
|
dorcibeastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 165155 offline
|
Fruzsi26.~
Kár, hogy nem ismersz több koreai lánybandát, mert akkor tényleg látnád, hogy a 2NE1 egy tényleg egyedi banda. -^^- Bár én szeretem a többieket is, de pont rájuk nem lehet mondani, hogy ugyanolyanok, mint a többi.^^
Kár, hogy nem ismersz több koreai lánybandát, mert akkor tényleg látnád, hogy a 2NE1 egy tényleg egyedi banda. -^^- Bár én szeretem a többieket is, de pont rájuk nem lehet mondani, hogy ugyanolyanok, mint a többi.^^
2012. március 11. 12:18
Mostanában elpártoltam a 2NE1- tól. A mostani számaik nekem nem tetszenek. Régen sokkal többre tudtam értékelni őket, mert akkor még az én ízlésemnek megfelelő zenéket tudtak játszani. Ez most nem nyerte el a tetszésemet és szerintem kezdenek visszafejlődni. (Nem akartam ezzel senkit sem megsérteni, csak a véleményemet mondtam el).
2012. március 11. 12:32
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (dorcibeast @ 2012.03.11. 12:17)
Fruzsi26.~
Tényleg nem ismerek sokat, de amint lehetőségem nyílik, meghallgatok néhány koreai bandát. Amint látom viszont, hogy mindegyik ugyanolyan. A kinézetüktől kezdve a klip hangulatán át a zene mondanivalójáig én tök átlagosnak mondhatom a 2NElt. Mitől különböznek a többiektől?
2012. március 11. 13:59
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
Imádom amióta megjelent azóta csak ezt hallgatom
Minzy nem a kedvencem de végre hosszú a haja >.< Bomie pedig gyönyörű mint mindig.Dara unnie csodálatos♥ CL-t pedig utálom >.< :$ De legalább megint szőke
2012. március 11. 14:26
|
|
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline
|
Tipikus 2NE1 klip, nem rossz. A szám már tetszik, elsőre a refréntől többet vártam volna, és ez máig megmaradt, de mindenesetre jó lett.(:
A lányok gyönyörűek mint mindig, Dara aranyos, CL dögös, Bommie csodálatos, Minzy pedig végre hosszú hajjal ahw imádom~
Viszont. 1. A rasszistákat gyűlölöm. Ha valami nem tetszik, nem kell hozzáfűzni. ._." 2. A 2NE1 nem vonaglik. Van értelme a számaiknak (1-2 kivétel persze itt is van), és nem nyávognak. Rajtuk kívül ha 5 koreai csajbandát szeretek, sokat mondok. Nem akarok példákat felhozni, de szinte mind nyivákol, vonaglik mint vmi útszéli ribanc. Persze tiszteletben tartom a fanokat, és nem szándékozom megbántani őket.
4. Figyelmesen kéne elolvasni. KOREAI lányokról van szó. Attól hogy japán dalt énekelnek, nem lesznek japánok, sem pedig kínaiak.
A lányok gyönyörűek mint mindig, Dara aranyos, CL dögös, Bommie csodálatos, Minzy pedig végre hosszú hajjal ahw imádom~
Viszont. 1. A rasszistákat gyűlölöm. Ha valami nem tetszik, nem kell hozzáfűzni. ._." 2. A 2NE1 nem vonaglik. Van értelme a számaiknak (1-2 kivétel persze itt is van), és nem nyávognak. Rajtuk kívül ha 5 koreai csajbandát szeretek, sokat mondok. Nem akarok példákat felhozni, de szinte mind nyivákol, vonaglik mint vmi útszéli ribanc. Persze tiszteletben tartom a fanokat, és nem szándékozom megbántani őket.
4. Figyelmesen kéne elolvasni. KOREAI lányokról van szó. Attól hogy japán dalt énekelnek, nem lesznek japánok, sem pedig kínaiak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: