Starity

Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 10. 14:34 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (avrildemihayley @ 2012.03.10. 14:11)
Fú de okos itt mindenki.biggrin.gifD

Ha nem érdekel a története, akkor könyörgöm takarodj már vissza a saját életedhez. smileeee.gif

blink.gif mellow.gif mad.gif
Hát mit ne mondjak nagyon kedves vagy, már bocs, de ne te mondd meg mindenkinek, hogy hova takarodjanak el az emberek.. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 10. 14:55 #82
krisz
krisz
visszatérő vendég

StátuszSoha ne add fel az álmaid.. akkor is küzdj, amikor más azt mondja: lehetetlen.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 258
Csatolások: 0
Azonosító: 130578
nem tudja valaki hogy magyar felirattal nincsen e ?
2012. március 10. 15:47 #83
- törölt felhasználó -    
Demi egy csodás lány. Ő mindent bevallott és nem tagadta, hogy gondja van.. Nagyon őszinte a rajongóihoz ^^
2012. március 10. 16:16 #84
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806

Ha nem érdekel a története, akkor könyörgöm takarodj már vissza a saját életedhez. smileeee.gif

Visszatakarodnánk, de a filmes weboldalakon is csak erről lehet olvasni. Nem lehet nem elkerülni, ha az ember olyan sok filmhíres weboldalt olvas, mint én. Ha pedig ott van a szemem előtt, csak elolvasom, mert ha nem, rádióban beszélnek róla vagy a boltban ergo ugyanott tartunk. Én örülnék a legjobban, ha nem arról szólnának a hírek, hogy megint egy sztár, aki eladta szenvedése történetét de ez lehetetlen. Ő meg Katy Perry. A Bob Marley film, a U2-s, Metallica, 2pac film sehol, arról szívesebben olvasnánk de hiába, ha csak erre van igény, akkor erről fogunk beszélni. Feleslegesnek tartom amúgy hogy ilyen hangnemben beszélj azzal, aki nem ért veled egyet de ahogyan jónak látod. Manapság úgyis ez a nyerő, védjük a kedvencünket foggal körömmel VAGY ne lássunk az orrunknál tovább. biggrin.gif Lehet annak hinni, ami a film üzenete csak a tálalás nem mindegy. Szerintem ne hasonlítgassunk össze könyvet meg filmet, egy klasszikust és egy Disneyvel elhíresült gyereket pedig végképpen ne de mindegy. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Holly Keller, WhiteRosee, Grace Benning, Black Hearth2
2012. március 10. 16:57 #85
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
Fú de okos itt mindenki.biggrin.gifD
Először is: SENKI nem tudhatja biztosra, hogy ebből az egészből mennyi igaz és mennyi csak marketingfogás! Szóval a tippelgetést abba lehet hagyni, mert úgysem tudjuk az igazságot!
Annyi viszont biztos, hogy voltak gondjai hiszen látszott rajta, és itt nem a depresszión van a hangsúly, hanem az étkezési zavaron. Ezzel a dokumentum filmmel igen is SEGÍT másoknak, úgy hogy abba lehet hagyni az utálkozást! Ugyan is ezzel Demi rohadtul nem árt senkinek.wink.gif
Elhiszem, hogy zavaró ezt a sok cikket látni ugyanarról a dologról, de a média ilyen. Ha valamin csámcsogni lehet akkor arról csámcsogni is fognak. 
Bírom itt az ilyen paranoiás embereket.biggrin.gif Jó hogy nem hiszitek azt, hogy Demi Lovato egy robot és azért hozták létre, hogy a hiszékeny tinik pénzét megszerezzék, akik bedőlnek a sztorinak.biggrin.gif

nyilvánvalóan voltak gondjai, de sok embernek van nagyobb függősége, és szép csendben intézik a felépülést. az a legnagyobb baja dömötöriának hogy nem engedi el az önsajnálata. dry.gif
és most még elárulta azt a megrázó részletet is hogy még teljesen nem szokott le a hülyeségeiről, pedig ez is gyakori, mivel nem lehet egyik hónapról a másikra leszokni az ilyesmiről.. nem túl nagy szám, de fogadni mernék hogy ezen is rágódni fognak még páran.
véleményem szerint már több ebben a "velem foglalkozzon mindenki" mint a "segíteni akarok"
4 felhasználónak tetszik: ophely88, WhiteRosee, Black Hearth2, Holly Keller
2012. március 10. 19:42 #86
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Médiafogás vagy igaz történet, ki érdekel?! Deminek tényleg voltak gondjai, azzal, hogy beszél róluk segít másoknak, de az, hogy nem hagyják, hogy tovább lépjen tényleg nevetséges. Pontot lehetne rakni ennek a történetnek a végére, és hagyni, hogy Demi a magánéletében is tovább tudjon lépni.
A filmet meg már nagyon meg akartam nézni, szóval örülök, hogy kitették, most nekállok.
2012. március 10. 21:20 #87
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Nekem tetszett a film.(:
2012. március 10. 22:54 #88
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Még nem néztem meg, de biztosan meg fogom. Azért egy magyar felirat jól jönne hozzá. laugh.gif
2012. március 10. 23:03 #89
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Elismerem a tehetségét,és a stílusát... De ennek már erősen 'önsajnáltató szaga van. Sok ember,ha hasonló cipőben járt volna,mint Ő,akkor feledné ezt a nehéz időszakot és nem szakítaná fel a sebeket egyfolytában. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, WhiteRosee, Joy_xS
2012. március 11. 12:05 #90
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
jaj és megint ez a sok hosszú komment, fogadjunk, hogy senki sem olvassa végig? ezért nem értjük meg egymás oldalát, és ha ennyire fogtok harcolni egymással, nem is fogjátok megérteni. ennyit erről. mondjuk én azt gondoltam, hogy ezzel a filmmel ti is meglátjátok, hogy krvára nem reklámfogás ez az egész. de tényleg nem. nem érdekel, ki hogyan csinálta volna ezt, Demi így csinálja, próbál másoknak példát mutatni, hogy hogy NE tegyék tönkre az életüket, és én még most is, még ha már a hajatokat tépitek, annyira idegesítelek titeket, én még mindig azt vallom, és tudom, hogy nem csak nekem segített ez a csajszi. szóval hagyjátok szépen egymást békén, nyugodjatok meg, nem kell históriákat írni, tudom most én is ezt teszem, de könyörgöm... minden cikknél ez lesz?
2012. március 11. 14:08 #91
- törölt felhasználó -    
Karina197-nek igaza van.

Amúgy én el sem olvasom, hogy mit írnak itt azok, akik nem bírják Demit. Őszintén szólva, nem is érdekel, de ez a lány nekem iszonyatosan sokat segített a nehéz napjaimon, és nagyon felnézek rá mindenért, amit csinált. A Stay Strong pedig nagyon elgondolkodtató dokumentumfilm, csak ajánlani tudom. heart.gif thumbsup.gif
2012. március 11. 20:09 #92
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Megszeretném nézni, még nem volt rá időm, de rá fogom szánni magam, hiszen Demi a példaképem és minden érdekel ami körülötte forog!♥
2012. március 11. 21:52 #93
- törölt felhasználó -    
Nekem kezd elegem lenni a témából. Oké, a fanoknak biztos nagy öröm, hogy film készül belőle, de nekem ez enyhén túlzás, ráadásul unalmas lett nekem hosszútávon. Először csak-csak megértettem, hogy ezeket elmondja, de ma már ez az egész kezd egy eltúlzott dolog lenni. Nem azt mondom, hogy reklámfogás, de már közel áll hozzá... Ő is egy volt a sok közzül... Oké, tényleg rossz dolog, amin keresztülment, de ideje lenne továbblépnie, mert 1 éve állandóan ez a téma..
4 felhasználónak tetszik: ophely88, WhiteRosee, Black Hearth2, janet7
2012. március 12. 13:24 #94
DoriBalog
DoriBalog
új tag

Státuszunalom -.- "
Hozzászólás: 21
Azonosító: 156817
hát én nem vagyok Demi Lovato fan,de én is ilyesmit csináltam mind ő,de olvastam róla cikkeket és sokat segitett hogy min ment keresztül,dehát ezt a filmet meg akarom nézni felirattal,nem nagyon értem hogy mit mondott ha valaki talál felirattal irjon rám smileeee.gif . szóval én nem vagyok demi fan,már mondtam és nem dumálok sokat hogy ez hülyeég meg ezek, kedves tőle hogy SEGIT másoknak. azt hiszem neki köszönhetem hogy nem vagyok olyan mind régen.
2012. március 13. 18:04 #95
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
meg fog a film jelenni magyarul? ha igen, mikor?
2012. március 18. 10:57 #96
Anett1
Anett1
visszatérő vendég

StátuszKisses, -A
Hozzászólás: 259
Azonosító: 169894
mikkor fog megjelenni magyarul?
2012. március 19. 18:22 #97
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Na,igen ezért büszke vagyok Demire.És rájöttem hogy néha nekem nem Demivel van bajom,hanem azokkal a rajongókkal akik nem akarják elismerni hogy ő is ember,és még most is szokott hibákat véteni.
2012. március 24. 18:01 #98
LadyNory15
LadyNory15
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Csatolások: 29
Azonosító: 142061
én már láttam a Viván (:
2012. március 28. 17:32 #99
Tiffany 95
Tiffany 95
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Azonosító: 162151
Szerintem hasznos, hogy ennyit beszél Demi a problémáiról, hiszen így sokat segíthet azokon, akik félnek lépni, pedig hasonló helyzetben vannak, mint Demi volt. Ez csak egy segítség, egy reményt adó szikra, amit azoknak kell felvenniük, akiknek kell, de akiknek nem, azok ne szóljanak be, hanem csak nézzenek fel másokra, hogy vannak még a világon olyanok, akik segíteni szeretnének, mert tudják, hogy milyen az, amikor már a béka hátsója alatt is jobb lenne lenni, mint ott, ahol most tartanak. Szóval a rosszindulatú megjegyzéseket tartsátok meg, nyeljétek le és nézzetek magatokba, hogy ti mit tettetek eddig másokért és ha csak az egy tizedét eléri a ti munkátok, mint Demié, akkor, de csak is akkor merjetek szólni.
2012. augusztus 20. 12:15 #100
rekuci.98
rekuci.98
új tag

StátuszVampire Diaries 4. évad 2012 okt.11.
Hozzászólás: 59
Azonosító: 181624
én még nem láttam de meg fogom nézni biggrin.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok