Starity

Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 09. 22:34 #61
LovatoObsessed...
LovatoObsessed...
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 170905
Imádtam , még egy picit sírtam is rajta , megható volt.
2012. március 09. 22:43 #62
helgoca1994
helgoca1994

Státusz"When we hit our lowest point, we are open to the greatest change"
Hozzászólás: 577
Azonosító: 159420
még nem láttam, de ahogy tudom megnézem:) milyen erős csaj..hihetetlen
2012. március 09. 23:46 #63
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
amúgymeg a tinik nem biztos hogy egy 30-40 évesektől tanul meg erős maradni, hanem egy 19 évestől.
az meg hogy ő még csak 19 éves, mit tudhat ezekről, könyörgök, van olyan 5 éves is aki több szenvedésen ment keresztül mint egy 60 éves. szóval ilyenekbe azért ne kössetek már bele.

amúgy ja, biztos marketingfogás, hogy ennyi dolgot tetováltat magára, annyi kampányban vesz részt, egy egész albumot készít ahol majdnem minden szám ezzel foglalkozik, készített egy dokumentumfilmet és vált ez az egész a jelszavává. Igen, valószínű hogy nem is érdekli az egész, semmi köze hozzá, csak reklámfogás az egész, és olyan pénzéhesnek is látszik hogy ebből akar pénzt csinálni -.-'

ilyen rosszindulatú emberek komolyan mondom, nem is tudom mit mondjak.

a másik pedig hogy ameddig nem voltatok az ő helyzetében, hogy tinisztárrá vált (tehát már alapból elképzelni se tudjátok hogy az milyen lehetett) utálta magát, öngyilkos gondolatai voltak, vagdosta magát de mikor kiderült akkor olyan helyen csinálta ahol nem lehetett látni, kiskorában bántalmazták az iskolában, korán elváltak a szülei mert az apja egy alkoholista volt, nem evett rendesen, ha többet evett rögtön hánytatta magát, és odáig fajult a helyzet, hogy ő mondta saját szájával hogy reggelente az anyukája félt bemenni a szobájába hogy mit fog ott találni. nyilván a rajongói sem tudják átérezni, se azok akik ilyen undorító véleménnyel vannak, hogy milyen lehetett. most nem azt akarom hogy sajnáljátok, sőt ő sem ezt akarta. ő azt akarja, hogy ha vele ezt történt, és föl tudott állni, erős tudott maradni, akkor bárki meg tudja csinálni. még ha titeket nem is hat meg, de rengeteg embernek segített. és ezzel nem túlzok.

Itt van egy Disney sztár, és akármit csinál, ő jelentéktelen, tehetségtelen, akármit csinál csak a média kedvéért. Hát persze, mindenkinek ez az első gondolata -.-' de ezzel csak magatokat minősítitek. engem az zavar az egészben, hogy az, hogy Demi mindig ezzel áll elő, most szerintetek ezt rossz akaratból vagy nem? józan ész. miért kell mindenben azt keresni, hogy felkapott tini disneysztár, akkor biztos fake az egész, és nincs benne semmi értékes. elmondta számos interjúkban (komolyan mondom, ha akarjátok tudok beszúrni videót) hogy ő ezt az egészet azért csinálja, hogy segítsen a hasonló helyzetű fiataloknak.
Most szó szerint idézem egy videóból:
,,Igen, a maszkom leesett és teljesen sebezhető voltam nagyon sokáig. Az egész világ ismerte a problémáimat, mindent. És nem fogok hazudni, nem fogom visszavonni az egész dolgot, miért hazudjak, miért vonjam vissza? Így vagy úgy, de de minenki harcol ilyenekkel. És a végén működött, mert amiért sebezhető voltam, elérhető lettem az emberek számára. És most olyan rajongóim vannak akik azt mondják: Miattad hagytam abba a vagdosást, a te utad miatt. És látja ahogy fölépülsz, teljesen vagy sem, csak próbálsz segítséget kérni, és megteszed ezt a lépést."
De tudnék még beszúrni magyar feliratos interjúkat amikor ilyenekről beszél, de.. tökmindegy. nem is akarom már itt tölteni az időmet..
2012. március 09. 23:56 #64
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (liáÁSD @ 2012.03.09. 18:33)
Oké hogy a Magyar emberek érzéketlenek, na de ENNYIRE? Komolyan emberek, tisztába vagytok azzal miken mehetett át Demi?! Nagyon fiatalon öngyilkossági gondolatai voltak. Nem hogy örülne némelyik ember mennyire nagy hatással van az emberekre ez a film és ez a lány. Szálljon magába mindenki egy kicsit. EMBEREK ÉLETÉT MENTETTE MEG...

Érzéketlen? De, el tudjuk képzelni, hogy min megy keresztül, biztosan minden harmadik embernek van egy hasonló betegségben szenvedő ismerőse, nem a levegőbe beszélünk csak feleslegesnek tartjuk ezt a filmet és kész. Senki sem mondta, hogy rosszat akarunk neki vagy nem sajnáljuk, mert igen, szörnyű az a dolog, amin keresztül megy de akkoris pénz szagúnak tűnik a dolog. Az nagyszerű, hogy a film sok kedves ember életét megmentette mi csak arról beszélünk itt, hogy más is elszenvedte már ugyanezt, sőt, még nehezebben is mert nem mindenkinek van ott anyuci, apuci meg sok lé, nem mondom, a betegség nem válogat, de pénzzel könnyebb, így alapból hitelét vesztette a dolog. Miért ne emelhetnénk fel a szavunkat, ha mi ezt gondoljuk és ez egy fórum, ahol jogunk van, akár negatív véleményt is leírni? 110.gif Hidd el, másnak is voltak öngyilkos gondolatai ennyi idősen és mást is vert a sors. Ott van például Daniel Radcliffe aki akkora alkoholista lett, hogy sokszor azt sem tudta hová megy, hol kel fel, férfivel vagy nővel (vagy mindkettővel) szűrte össze a levet előző nap este, szépen csendben bement az elvonóra, úgy, hogy szinte senki nem tudott róla. Akkor ez hogy van? Kigyógyult belőle és utána adott egy exclusive interjút erről egy újságnak, azóta nem szeret beszélni a témáról, hanem csatlakozott több, a hasonló betegségben szenvedő emberek boldgoulását segítő szervezethez ahová havi rendszerességel utal pénzt, amikor csak tud, maga is elmegy oda, beszél a betegekkel, videókat készít a kampánynak, kiáll mellettük és annak ellenére, hogy már nem iszik, részt vesz a megbeszéléseken. Na ez az, amiről beszélek, Daniel nem akart ebből pénzt pedig mekkora fogás lett volna bármelyik lesifotósnak, amint rajtakapja Danielt kamatyolni egy másik férfival, bepiálva vagy egy TV csatornának, ha ő is eladja a sztoriját. Sokat. Dant is megkeresték egy saját műsor ötletével és egyből vissza is utasította. Ez a különbség kérem szépen, mert mindkét helyzetben a cél az, hogy a kedves emberek megismerjék kedvencük sztoriját, annyival másabb a helyzet, hogy Daniel egy kampány élén teszi nem pedig egy saját műsorban. Amúgy pedig, talán Demit csak a jószándék vezérelte de egy ilyen műsor burkolt tartalma akkoris a pénzre hajtás, ami ugye a csatorna bűne mert ők álltak elő ezzel az ötlettel. Sarah Hardling, a Girls Aloud énekesnője is depressziós volt, vagdosta magát, ivott meg drogozott is, ő sem tett le többet az asztalra mint Demi, csak idősebb és az ő életéből még sem készült film, pedig ajánlottak neki is lehetőséget az MTV.co.uk jóvoltából.
5 felhasználónak tetszik: janet7, Holly Keller, Black Hearth2, Grace Benning, WhiteRosee
2012. március 10. 00:01 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (misssha @ 2012.03.09. 23:46)
amúgymeg a tinik nem biztos hogy egy 30-40 évesektől tanul meg erős maradni, hanem egy 19 évestől.
az meg hogy ő még csak 19 éves, mit tudhat ezekről, könyörgök, van olyan 5 éves is aki több szenvedésen ment keresztül mint egy 60 éves. szóval ilyenekbe azért ne kössetek már bele.

amúgy ja, biztos marketingfogás, hogy ennyi dolgot tetováltat magára, annyi kampányban vesz részt, egy egész albumot készít ahol majdnem minden szám ezzel foglalkozik, készített egy dokumentumfilmet és vált ez az egész a jelszavává. Igen, valószínű hogy nem is érdekli az egész, semmi köze hozzá, csak reklámfogás az egész, és olyan pénzéhesnek is látszik hogy ebből akar pénzt csinálni -.-'

ilyen rosszindulatú emberek komolyan mondom, nem is tudom mit mondjak.

a másik pedig hogy ameddig nem voltatok az ő helyzetében, hogy tinisztárrá vált (tehát már alapból elképzelni se tudjátok hogy az milyen lehetett) utálta magát, öngyilkos gondolatai voltak, vagdosta magát de mikor kiderült akkor olyan helyen csinálta ahol nem lehetett látni, kiskorában bántalmazták az iskolában, korán elváltak a szülei mert az apja egy alkoholista volt, nem evett rendesen, ha többet evett rögtön hánytatta magát, és odáig fajult a helyzet, hogy ő mondta saját szájával hogy reggelente az anyukája félt bemenni a szobájába hogy mit fog ott találni. nyilván a rajongói sem tudják átérezni, se azok akik ilyen undorító véleménnyel vannak, hogy milyen lehetett. most nem azt akarom hogy sajnáljátok, sőt ő sem ezt akarta. ő azt akarja, hogy ha vele ezt történt, és föl tudott állni, erős tudott maradni, akkor bárki meg tudja csinálni. még ha titeket nem is hat meg, de rengeteg embernek segített. és ezzel nem túlzok.

Itt van egy Disney sztár, és akármit csinál, ő jelentéktelen, tehetségtelen, akármit csinál csak a média kedvéért. Hát persze, mindenkinek ez az első gondolata -.-' de ezzel csak magatokat minősítitek. engem az zavar az egészben, hogy az, hogy Demi mindig ezzel áll elő, most szerintetek ezt rossz akaratból vagy nem? józan ész. miért kell mindenben azt keresni, hogy felkapott tini disneysztár, akkor biztos fake az egész, és nincs benne semmi értékes. elmondta számos interjúkban (komolyan mondom, ha akarjátok tudok beszúrni videót) hogy ő ezt az egészet azért csinálja, hogy segítsen a hasonló helyzetű fiataloknak.
Most szó szerint idézem egy videóból:
,,Igen, a maszkom leesett és teljesen sebezhető voltam nagyon sokáig. Az egész világ ismerte a problémáimat, mindent. És nem fogok hazudni, nem fogom visszavonni az egész dolgot, miért hazudjak, miért vonjam vissza? Így vagy úgy, de de minenki harcol ilyenekkel. És a végén működött, mert amiért sebezhető voltam, elérhető lettem az emberek számára. És most olyan rajongóim vannak akik azt mondják: Miattad hagytam abba a vagdosást, a te utad miatt. És látja ahogy fölépülsz, teljesen vagy sem, csak próbálsz segítséget kérni, és megteszed ezt a lépést."
De tudnék még beszúrni magyar feliratos interjúkat amikor ilyenekről beszél, de.. tökmindegy. nem is akarom már itt tölteni az időmet..

ÁMEN!! <3
2012. március 10. 01:43 #66
ovarusz
ovarusz
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 40168
Marketingfogás ... Én kirúgná ma a menedzserem, ha olyant tanácsolna, hogy 4 hónapig semmi hír Rólam ... közben a fél világ elfelejt ...
Az oké, hogy valaki nem bírja a lányt ... de hogy ennyire logikátlanul gondolkozzon, az már ... marketingfogás, te jóég ...
2012. március 10. 01:46 #67
- törölt felhasználó -    
A kommenteket elolvasva, gyerekek, rájöttem, hogy annyira buták, buták, naivak és naivak vagytok, hogy az hihetetlen. blink.gif Akik pedig megpróbálnak világítást adni, más perspektívából megközelíteni a helyzetet, az rögvest rosszindulatú és idióta. Wow, olyan érdekesek vagytok. Komolyan, a szemünket is kikaparnátok, mert le mertük írni a véleményünket? unsure.gif Valamint csak azért, mert azaz adott vélemény negatív és nem éppen pozitív? Hajat tépek, komolyan. A normális, értelmes, kulturált ember képes elfogadni a másik mondandóját, a másik véleményét és talán meggyőzni azt, de ti? Mint a bazárimajmok a cirkuszban, vagy, mondok egy jobbat, mint Katika a játékboltban, mert anyuci nem vette meg nekik a következő Barbie szériát. Nem érzitek gáznak magatokat? És a poén az, hogy ti hordjátok le a sárga földig a szelina gomez rajongókat, megjegyzem ugyanezt csináljátok, sőt még talán rosszabb kivitelbe is. blink.gif Semmi áron sem vagytok hajlandóak meghallgatni a másik oldalt, pedig mindenki kulturáltan kifejezte a nem tetszését. Akkor hol a gond? unsure.gif És igen, sokan itt közülünk sokkal rosszabbat is megélt, mint demike. De egyáltalán ki honnan tudja, hogy ki mit élt meg? Tudom, demike szent, ő nála senkinek sincs sz*rabb élete. Persze, amikor múltkor édesanyám mesélte, hogy a Tűzoltó utcai gyermekklinikán egy alig tíz éves teljesen megkopaszodott (valószínűleg rákos) gyermek, sírt, ordított a kíntól és a fájdalomtól, hogy szedjék ki a kemós tűt a karjából, mert nagyon fáj neki. Komolyan, ennyire nincs bennetek empátia? Persze, demikét sajnáljuk, de amikor ilyesmit meglát az ember, én speciel a sajnálat mellett részben felnézek rá. Mennyi erő kell tíz évesen ahhoz, hogy valaki szembe nézzen a rákkal és azzal a gondolattal, hogy lehet az érettségit sem fogja megélni? És akkor ti mondjátok, hogy a magyar emberek érzéketlenek? Wow, csak nem fáj az igazság? Ez is szintén csak egy példa a hétköznapokból. Igen is vannak emberek, akiknek az élete milliószor sz*rabb demikénél, és ő rájuk gondolunk? Nem. Miért? Mert nem ismerjük. Undorító, ahogyan istenítitek ezt a csajt. Komolyan, a kommenteket végig olvasva, én már rég felkötöttem volna magamat, ha ennyire vakon imádnék valakit. Gusztustalan, erre más jelző nem jut az eszembe. És abban janet7-nek valóban igaza van, hogy aki valaha átéli a depressziót, és ilyen mélypontra zuhan, az nem fogja világgá kürtölni. Miért? Mert rossz és nem akar rá emlékezni. Saját tapasztalat. Az, hogy én depressziós voltam, és minden nap úgy keltem fel, hogy kilépek egy autó elé, arról egyetlenegy ember, a párom tud, meg ugyebár ti, de a nick nevem alatt valójában senki sem tudja, hogy ki vagyok. Senkinek sem mertem eddig elmondani, és úgy gondolom, hogy ez így van rendjén. Én erről nem akarok beszélni senkivel sem, nagyon max akkor, ha a párom felhozza, de neki is eléggé nyögvenyelősen szokott menni. Gyűlölök erről beszélni, szó szerint gyűlölök. Ezért nem is értem, hogy a kiscsaj hogyan lehet ennyire nyitott, mert abban a korszakban én több ezer darabra törtem, aminek a nyoma szerintem még mindig fellelhető a személyiségemen. Ezért is írtam azt, amit írtam, mert épeszű, normális ember az ilyet inkább eltitkolja, s nem csinál belőle pénzt ilyen mocskos módon. Ja, és kérem szépen, ez még mindig fórum. Attól, mert egyeseknek nem tetszik, a véleményünket ki lehet nyilvánítani. Mivel a ti színvonalatok ez, ezt kell nekünk is olvasni. Higgyétek el, előbb olvasnék Jackmanről vagy Jennifer Garnerről, mint erről, de hát ez van, ezt kell szeretni. Amíg ilyen cikkeknél kezdődik az ingerküszöbötök, addig mi is itt leszünk, elvégre, mint ahogyan írtam ez egy fórum. Nem értem, hogy mi itt a gond. Ja, a vélemény nyilvánítás. Savanyú a szőlő, igaz?

Kedves missha!
A hozzászólásodat nem szúrom be. Kilométeres helyet foglal és széthúzza az egészet, így, ha nem bánod, így reagálnék a gondolataidra. Látszik, hogy nagyon gyerek vagy még te is. Az életben mindig akadnak problémák hol nagyobbak, hol kisebbek. Sajnos vannak olyanok, akik fiatal kisgyermekként megélik ezt, s több szenvedést hagynak a hátuk mögött. De azt nekem ne mond, hogy egy ötven éves kevesebbet élt meg, mint demike, komolyan, ne akard, hogy még a film előtt halálra röhögjem magamat, plíz!XD Ez nem rosszindulatúság, csak a puszta tények közlése, az igazság, amit ti nem vagytok hajlandóak elviselni, vagy éppen elfogadni. Hú, amiket leírtál, az nagyon nagy szenvedésre utal, komolyan. Nem személyeskedni akarok, de nem bírom ki, hogy ne írjam le. A párom hamarosan a huszonegyedik életévét fogja betölteni. Normálisan leérettségizett és hamarosan el fogja végezni a szakmáját egy informatikus szakon. Egy hónap múlva lesz, hogy két éve együtt vagyunk és egy normális férfi érett belőle. De, hogy milyen volt az élete? Íme, vázolom neked a helyzetet: Egykoron az édesanyja együtt élt az édesapjával, akivel jó magam sosem találkoztam, azt sem tudom, hogy ki az, és hol lakik. Mint kiderült, az oka megvan. Az adott férfi rendszeresen ivott, verte a feleségét és a párom alig volt három éves, amikor erősen megverte azért, mert besétált a tévé elé. Ezt évekig el kellett viselniük, aztán a kedves apuka elkezdte fűvel-fával csalni a feleségét. Az rájött, de a férfi elhagyta őket. Az édesanyja számtalanszor próbált meg öngyilkos lenni, és többször a párom is jelen volt, aki talán alig lehetett 5-10 éves. Végül nagy szenvedések árán az apuka közölte, hogy lemond a láthatósági jogról és kalap kabát. Tíz évesen már az öngyilkosságot fontolgatta, és többször voltak öngyilkossági kísérletei előttem. Végül az apuka törődömsége abban nyilvánult meg, hogy tavaly felhívta, tovább tanul-e, mert, ha nem, akkor nem fizeti a gyerektartást. Mióta ismer engem, én vagyok neki az egész világ. Sőt annak ellenére is talpra állt, hogy általános iskolában ő volt az, akit kirekesztettek, s mindenki viccet csinált belőle. - Ne törjetek pálcát az itt lévők felett, mert nem tudhatjátok, hogy ki min ment keresztül. Ez az én párom története, és azt hiszem csöndben maradok mellette, mert ő tudja, hogy milyen szenvedni. Annyira tetszik, hogy prédikáltok itt jobbra is és balra is, és a sorok között sem tudtok olvasni. Én nem kívánom senkinek sem, hogy bármi rosszat is éljen meg, de azt hiszem, akkor van joga bárkinek is ítélkeznie, aki nagyjából tudja, hogy mi ez a dolog, amiről szó van. A másik pedig az, hogy én speciel tudom milyen a depresszió, a bipolaritás is felmerült nálam, szóval nagyjából tudom, hogy mit miért, hogyan és miként írok. Én ebből egyedül másztam ki, nekem nem kellett segítség, mert én megráztam magamat és eldöntöttem, hogy kimászok ebből. Ő meg bement a rehabra és kezeltette magát? Bocs, ebben mi az akkora cucc? Kezeltetni mindenki tudja magát, az nem egy nagy was ist das, csak úgy megjegyzem. Egyszerűen mű, gusztustalan és undorító, amit ezzel a témával művel. Komolyan, ha nektek erre van igényetek, akkor áldásom rátok, de azt ne várjátok el mindenkitől, hogy imádja, istenítse és nyalja a talpát! unsure.gif Én inkább megmaradok azoknál a kedvenceimnél, akik erkölcsileg és emberileg talán érnek is valamit, ennyi.smileeee.gif

Egyébként meg felesleges itt koptatni a billzetet, mert ahogyan látjátok egyik sem képes felfogni. Ha demike után akarják csorgatni a nyálukat, akkor oké, mi meg elkönyveljük őket, elvakult lovátó rajongóknak, demikét egy álszent, kétszínű buta pénzéhes kislányocskának, mi pedig örülünk annak, hogy átlátunk a szitán, ezzel együtt pedig nem úszunk az árral. Imádni akarják? Imádják. Nekem már hótra mindegy. Köszönöm szépen ezt az eszmecserét drága lovátó rajongók, öröm volt veletek vitatkozni!smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Fruzsi26, Black Hearth2, janet7, Pöttömke, WhiteRosee
2012. március 10. 03:11 #68
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Holly Keller egyetértek.
2012. március 10. 10:39 #69
- törölt felhasználó -    
'Már megint Demi Lovato!?'
Akire lehet mondani,h 'már megint' az Selena meg Justin -.-" Azt is megírják róluk,ha elmennek sétálni v bemennek a starbucksba (?) az nem unalmas!?biggrin.gif
Demi legalább olyan dolgot csinál amivel segíthet embereknek..
2012. március 10. 11:06 #70
- törölt felhasználó -    
dorkszy egyetértek smileeee.gif
2012. március 10. 11:18 #71
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 134723
Nagyon jó film lett:)<3
2012. március 10. 11:24 #72
- törölt felhasználó -    
Holly Keller egyetértek.
2012. március 10. 12:08 #73
- törölt felhasználó -    
Szerintem jóó smileeee.gif
2012. március 10. 12:34 #74
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (AniKelemen @ 2012.03.09. 18:59)
És ha már leírod, hogy ez csak reklámfogás, akkor előtte gondolkodj egy kicsit kérlek! Nem olyan régen jött ki az albuma, a koncertjeire percek alatt fogynak el a jegyek, ezek után nem hiszem, hogy ezzel szeretne pénzt keresni.

És szerinted miért kapkodnak utána kézzel-lábbal ennyien? Mert el lehet adni, akkora hype van körülötte a hisztije és a csodálatos felemelkedése miatt, hogy a sok naiv kamasz bedől neki. Ennyiről van szó. Nem többről. Nem Demit ócsárolom ismét, hanem ezt az egész par@sztvakítást, ami megy. Demi nem hős. Egy szerencsétlen fiatal lány, akit tökéletesen fel lehet használni. Szerintem még maga is elhiszi, hogy ő a főnix, a nagy megmentő, de komolyan. omg.gif
7 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Vampiregirl1, Holly Keller, Black Hearth2, completely, WhiteRosee
2012. március 10. 12:39 #75
misssha
misssha
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.10. 01:46)

Itt a probléma az egyszerű szövegértés. Miért akarjuk kikaparni a szemeteket? Én meg mondtam hogy nem akarok veszekedni. Vissza lehet olvasni. Azt se írta senki, hogy Demi olyan nagy szenvedésen ment keresztül, én azt írtam, megint kiemelem feketén, mert úgy látszik nem volt egészen világos. Lehet Demi nem volt halálos beteg, de az ő története erőt ad a halálos betegeknek. Annyira vicces hogy itt próbálod felnőttként ránézni a dolgokra, közben amit írsz gyerekessé tesz téged. Nem tudom hány éves vagy, de azt tudnod kell hogy a szöveged alapján eléggé fiatalnak látszasz. Én 16 éves vagyok, lehet én is annak látszok, sőt, én tudom hogy még valamilyen szinten gyerek vagyok, de itt most a dolgok tisztánlátása a lényeg. Csak mert Demi kislány. Nem, nem kislány, 19 éves, és sokkal komolyabb lett. Vagy ha kislány is, akkor már rögtön buta? Azt meg megint hülyeség hogy te egyedül tudtál kimászni a bajból, és ha segítséget kérsz akkor gyengébb vagy. Demi 8 éves kora óta tartotta magában a dolgot, és csak 18 évesen kért segítséget. Sokkal nehezebb segítséget kérni és kimondani magadból a dolgokat. Én tudom mert fél évig jártam pszichiátriára, bár nem történt velem olyan hú de nagy dolog, mégis nagyon mélyen érintett. Embertől függ. És magadban tartani is nehéz és úgy felállni, de sokkal de sokkal de sokkal nehezebb megtenni azt a lépést hogy segítséget kérsz. Az a gyógyulás első pontja, amit a depressziósok alig kis százaléka MER csak megtenni. És hogy ezt elmondja mindenkinek, emiatt nézitek le és hoztok itt példákat, megint csak vicces, el sem gondolkodtok egyáltalán miért mondja el. Az aki nem akar róla beszélni az azért mert rossz visszagondolni. Demi elmondta egy interjúban, hogy ezen nem szégyell semmit mert ilyenekkel mindenki nap mint nap küzd. És ha valakit meg tud védeni az öngyilkosságtól azzal hogy elmondja a történetét, akkor el fogja mondani szászzor is. És szerintem meg EZ a helyes és nem az hogy nem beszél róla mert rossz volt. Akkor Michael J Fox is szánalmas, mert könyvet írt arról hogyan omlott össze? Vagyis nem arról hogy hogyan omlott össze, de nagyjából erről szól a könyve. Ő is több szenvedésen esett át mint Demi, de már két könyvet is írt és hiába van ez az élete végéig tartó betegsége, mindben pozitív dolgokról beszél, hogy mennyire megváltozott a betegsége miatt az élete pozitív irányban. Demi is boldogan mesél arról hogy föltudott állni. Aki nem, az meg nem büszke rá és ennyi. Nem akartam ennyire belemenni a témába, csak kicsit viccesnek láttam amiket írtál. ezt az egészet nem azért írtam le mert én hú de szeretem Demit és megvédem. Csak szúrta a szemem a sok (ne haragudj) vicces és olyan fajta mondat amin tükröződik hogy semmit nem tudsz Demiről. Elmondhatod a véleményed, de ennyire belemerülve vádolni azzal, amit te elképzelsz róla, anélkül hogy utánajárnál az egész történetének, akkor inkább nem írtál volna semmit. Mindenki elmondhatja a véleményét, de ez akkor válik viccessé amikor azt mondod hogy Demi egy álszent pénzéhes buta kislány, hozzátéve egy féloldalas regényt amit még te magad is kiröhögnél miután meghallgatnád az ilyen fajta témáról adott interjúit. Úgyhogy szerintem tényleg menj vissza azokhoz a sztárokhoz akiket te emberileg erkölcsösnek tartasz, és lépj ki abból az oldalból ami szerinted egy olyan lányról szól aki csak a pénz miatt segít másokon. És ezt nem mániákus rajongóként mondom, mert Demi nálam sokadik azok a sztároknál akiket én szeretek. Ennyi erővel te mániákus haterként írod ezeket. Hidd el ez is olyan szánalmas mint a sikongó semmit nem átlátó rajongók.
És már nem is szeretnék semmi mást írni mert mindent leírtam amit gondolok, ezzel a hozzászólással is csak magamat ismétlem. Végül is min is "veszekedünk"? Ti úgy sem tudtok meggyőzni minket, mi úgy sem tudunk meggyőzni titeket. Mindenki elmondja a véleményét és ennyi. De azért a vélemények minősítik az embert. És szerintem meg igenis akik látják ebben az egészben az értelmet és támogatják Demit és együtt éreznek vele azok sokkal érettebbek, mint akik csak a pénzt és a rosszindulatot és a felszínességet látják.
Köszönöm ennyi lett volna tényleg öröm volt veletek veszekedni smileeee.gif és bocsánat a sok regényért
2012. március 10. 13:08 #76
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Szerintem jó lett.
2012. március 10. 13:38 #77
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
Én nem sajnálom/sajnáltam és completely egyetértek veled!!!!
2012. március 10. 13:56 #78
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Azért ne hasonlítsunk már össze egy 50 éves, már legendának számító Parkinson-kóros színészt egy 19 éves depresszión átesett lánnyal. Valamint ha jól tudom, Michael 8 éven keresztül nem állt nyilvánosság elé a betegségével. Tehát rá csöppet sem lehet mondani, hogy azért imádta meg a fél világ, mert megsajnálták, vagy az erejéért tisztelték.
8 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Vampiregirl1, Pöttömke, Black Hearth2, Grace Benning, completely, WhiteRosee, Porcicca
2012. március 10. 14:04 #79
misssha
misssha
Idézet (janet7 @ 2012.03.10. 13:56)
Azért ne hasonlítsunk már össze egy 50 éves, már legendának számító Parkinson-kóros színészt egy 19 éves depresszión átesett lánnyal. Valamint ha jól tudom, Michael 8 éven keresztül nem állt nyilvánosság elé a betegségével. Tehát rá csöppet sem lehet mondani, hogy azért imádta meg a fél világ, mert megsajnálták, vagy az erejéért tisztelték.

rendben ebben igazad van, de ezzel én azt akartam mondani, hogy ő sem úgy állt hozzá hogy nem akar róla beszélni mert rossz emlék (vagyis nem emlék mert még mindig tart) hanem kiállt a világ elé és elmesélte az egész történetet. És ez szerintem tiszteletreméltóbb és bátrabb választás mint aki inkább kitörli az életéből és nem akar emlékezni a sötét időszakokra.
2012. március 10. 14:11 #80
avrildemihayley
avrildemihayley
visszatérő vendég

StátuszWhat the hell?!
Hozzászólás: 117
Azonosító: 140971
Fú de okos itt mindenki.:DDDDD
Először is: SENKI nem tudhatja biztosra, hogy ebből az egészből mennyi igaz és mennyi csak marketingfogás! Szóval a tippelgetést abba lehet hagyni, mert úgysem tudjuk az igazságot!
Annyi viszont biztos, hogy voltak gondjai hiszen látszott rajta, és itt nem a depresszión van a hangsúly, hanem az étkezési zavaron. Ezzel a dokumentum filmmel igen is SEGÍT másoknak, úgy hogy abba lehet hagyni az utálkozást! Ugyan is ezzel Demi rohadtul nem árt senkinek.wink.gif
Elhiszem, hogy zavaró ezt a sok cikket látni ugyanarról a dologról, de a média ilyen. Ha valamin csámcsogni lehet akkor arról csámcsogni is fognak.
Bírom itt az ilyen paranoiás embereket.biggrin.gif Jó hogy nem hiszitek azt, hogy Demi Lovato egy robot és azért hozták létre, hogy a hiszékeny tinik pénzét megszerezzék, akik bedőlnek a sztorinak.biggrin.gif
Ha nem érdekel a története, akkor könyörgöm takarodj már vissza a saját életedhez. smileeee.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok