Starity

Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 09. 18:32 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsmedemz @ 2012.03.09. 17:32)
ahelyett, hogy önmagát pusztította volna tovább.

ja, pont most vallotta be, hogy még mindig csinálja, szóval ennyit a stay strong-ról, meg ezekről.
2012. március 09. 18:33 #42
liáÁSD
liáÁSD
új tag

StátuszJuramento de sal y limón,Prometimos querernos los dos :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 159595
Oké hogy a Magyar emberek érzéketlenek, na de ENNYIRE? Komolyan emberek, tisztába vagytok azzal miken mehetett át Demi?! Nagyon fiatalon öngyilkossági gondolatai voltak. Nem hogy örülne némelyik ember mennyire nagy hatással van az emberekre ez a film és ez a lány. Szálljon magába mindenki egy kicsit. EMBEREK ÉLETÉT MENTETTE MEG...
2012. március 09. 18:45 #43
- törölt felhasználó -    
Na, az jó... de megnéztem, és nem igazán tetszik! :/
2012. március 09. 18:49 #44
- törölt felhasználó -    
liáÁSD teljesen egyetértek veled!!!!!!!!
2012. március 09. 18:49 #45
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
liáÁSD-al értek egyet.!
Azért akik nem szeretik Demi-t azoknak teljesen fölösleges elolvasni ezt a cikket. Azért csak nem lehettek ennyire kegyetlenek hogy a halálba kívánjátok.?! Megáll az ész ...
2012. március 09. 18:52 #46
- törölt felhasználó -    
savanyú a szőlő? pardon.gif
Nekem tetszett.Kétszer is végignéztem... smileeee.gif
2012. március 09. 18:56 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheHypooo75 @ 2012.03.09. 18:52)
savanyú a szőlő? pardon.gif

már a depressziójára meg az evési zavaraira is irigykedni kéne? szerintem inkább ő az, aki mindenét odaadná azért, hogy megszabaduljon a problémáitól.
én is megnéztem amúgy a filmet az MTV honlapján.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, completely, Black Hearth2, Grace Benning, WhiteRosee
2012. március 09. 18:56 #48
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (liáÁSD @ 2012.03.09. 18:33)
Oké hogy a Magyar emberek érzéketlenek, na de ENNYIRE? Komolyan emberek, tisztába vagytok azzal miken mehetett át Demi?! Nagyon fiatalon öngyilkossági gondolatai voltak. Nem hogy örülne némelyik ember mennyire nagy hatással van az emberekre ez a film és ez a lány. Szálljon magába mindenki egy kicsit. EMBEREK ÉLETÉT MENTETTE MEG...

Ki merem jelenteni, hogy IGEN, tisztában vagyok vele és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki ennek ellenére baromira unja már ezt az egészet. Nem arról van szó, hogy beszél róla egyszer. Nem arról van szó, hogy beszél róla ötször. Hanem arról, hogy ÁLLANDÓAN ugyanazt a már sablonná vált dolgot kell hallania az embernek és abba kell belefutnia, és az még idegesítőbbé teszi, amikor itt bizonygatjátok a szintén ötvenezerszer ismételt dumákat, hogy ő erős maradt, mert segítséget kérni és ezzel megmentett egy csomó embert. OKÉ. A francba is, nem arról van szó, hogy Demi menjen a francba és ne beszéljen arról, ami volt, de nem gondolod, hogy ez egy cseppet már túlzás? Mert nem hinném, hogy bárkinek is azzal van baja, hogy Demi beszélt róla egyszer-kétszer. Minden hitelét elvesztette már, már csak egy jól hangzó, de üres, betanult dolognak tűnik az egész, akármi is volt. Vannak sztárok, akik ugyanígy átestek ezen, vagy milliószor keményebb dolgokon és mégsem kürtölik világgá, RENDSZERESEN. És mégis tudnak segíteni az embereken mondjuk EGY megnyilvánulással, amiben több van, mint egy jólhangzó sablonduma, vagy mondjuk dalokkal. Akkor írjon róla dalokat (nem kérek kioktatást, hogy már megtette), de ne sztéjsztrong sablonokat ötvenedjére, hanem valamit, ami tényleg erőt ad. Én tapasztalatból mondom, hogy aki lelkileg tényleg bajban van, tényleg mélyen, tök mindegy, hogy miért, nem az számít mi van, hanem az, hogy az embert hogy érinti ez, hogy fogja fel, mit érez, szóval ha valaki tényleg mélyen van lelkileg, akkor annak NEM fog segíteni Demi Lovato a sztéjsztronggal meg az állandóan hangoztatott dolgokkal, egyrészt mert már értelmét és hitelét veszti ennyi hajtogatás után, másrészt mert amúgy sem nyújt semmi többet, mint amit egy átlag ember el tudna mondani a sablonjaival, harmadrészt mert akkor SEMMI, vagy rohadt kevés dolog nyújt esetleg valamiféle segítséget. Nem úgy dumálok, hogy fogalmam nincs róla, hidd el. De ha már valami segítséget tud nyújtani, ami híres embertől származik, akkor az a fejjebb említett emberibb, kevésbé művi, színpadias, sablonos beszéd, amit nem hall az ember állandóan, vagy pedig egy szintén emberibb és kevésbé sablonos dal. Nem tudom, lehet, hogy azért van, mert nem szeretem Demit, de próbálok objektív maradni, nekem ezek bazira nem segítenének, és dalok közül sem mindegyik, mert vannak olyanok, amik szintén már annyira agyon vannak nyúzva, hogy értelmét vesztik, mert mindenki azt hajtogatja, és így már az ember aligha tud vele azonosulni. De igen, van zene, ami segíthet. És vannak interjúk, nyilatkozatok, amik segíthetnek. De azok -saját vélemény- nem azok lesznek, amik egy 19 éves lány szájából hangoznak el, aki átesett egy depresszión és azóta is folyton arról dumálja UGYANAZOKAT.
Olvastam Youtube-on kommenteket kissé magasabban kvalifikált előadók dalainál, amelyek tényleg arról szóltak, hogy a delikvensnek egy-egy dal vagy album segített átvészelni haláleseteket, vagy hasonlókat a családjában, és ezek annélkül voltak így, hogy az adott előadó tízből tíz interjúban beszámolt volna arról, hogy mennyire komoly depresszión ment át.

És azt is tapasztalatból mondom, hogyha valaki átesett ezen, netán még benne is van, nem lépett túl rajta teljesen, akkor az a legutolsó dolog, amit tenni akar, hogy ország-világnak szétkürtölje, leginkább kedve sincs beszélni róla és nem azért, mert NEM MER, mert vannak szülők, vannak barátok, vannak szakemberek, hanem vagy azért, mert nem tud kinek, vagy azért, mert rohadtul nem akar, mert nem látja értelmét, nem lát kiutat, nem hiszi, hogy bármi változna attól. Ha pedig már túlvan rajta, akkor igyekszik minnél hamarabb felejteni, nem pedig állandóan azzal foglalkozni.

Kötözködéseket nem kérek, hogy megint én legyen a rohadt szemét, aki a vitát generálja, csak véleményt írtam, amit még egyetlen Demis cikkhez sem írtam le, csak már nekem is szúrta a szemem sokakhoz hasonlóan ez az egész.
9 felhasználónak tetszik: Chocolatini, ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, Grace Benning, Pöttömke, Vampiregirl1, WhiteRosee, Appalache
2012. március 09. 18:59 #49
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Azonosító: 166605
Öröm látni, hogy néhány embernek mennyire rohadt sok ideje van... Ha nem szereted Demit, akkor miért nézed meg a vele kapcsolatos cikket??? És ha már leírod, hogy ez csak reklámfogás, akkor előtte gondolkodj egy kicsit kérlek! Nem olyan régen jött ki az albuma, a koncertjeire percek alatt fogynak el a jegyek, ezek után nem hiszem, hogy ezzel szeretne pénzt keresni. Sok embert ismerek, akinek Demi túlzás nélkül az életét mentette meg! Nekem is segített átjutni a nehéz időszakaimon és ezeket a dolgokat azért mondja el, mert segíteni szeretne, sokan nem is gondolják, hogy betegek, amíg meg nem hallják valakinek a történetét. Van ismerősöm, aki Demi őszintesége miatt fordult orvoshoz. Ne ítélkezz, ha nem vagy tisztában a témával!!!
2012. március 09. 19:04 #50
- törölt felhasználó -    
Talán nem olyan énekesekkel kéne összehasonlítani,akik nem csak 5 éve vannak/voltak az iparban.Az is eszetekbe jutahatna,hogy Demi egy csomó tizenévesnek a példaképe,akiknek lehetnek ugyan ilyen,sőt súlyosabb problémái is.
És igen is erőt ad az egy embernek ha látja,hogy a "csodált" személynek igen is sikerűl harcolni a szenvedélyei ellen és talán Ő is belekezd. pardon.gif
2012. március 09. 19:07 #51
liáÁSD
liáÁSD
új tag

Távol áll tőlem hogy bárkivel is veszekedjek. Van aki felfogja és van aki nem. Úgy vagyok vele hogy ami nekem nagyon sablonos, unott "lerágott csont" nem kattintok rá, nem kezdek el veszekedni senkivel és nem írom oda hogy " 1000x elmondta, unalmas..." és ehhez hasonlókat.Én az ilyen emberekre mint Demi felnézek. Miért? Azért mert kiállt az emberek elé. Sírva mondta el mit jelentett neki ez az egész.Aki bajban van annak a legkisebb támasz is hatalmas... Kövezzetek meg érte de nekem ez a véleményem...
2012. március 09. 19:08 #52
liáÁSD
liáÁSD
új tag

Idézet (Chocolatini @ 2012.03.09. 18:32)
ja, pont most vallotta be, hogy még mindig csinálja, szóval ennyit a stay strong-ról, meg ezekről.

Olyanról hogy pletyka halottál már?? blush.gif
2012. március 09. 19:20 #53
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Azonosító: 166605

Forrás: http://starity.hu/magazin/25367-megjelent-demi-lovato-dokumentumfilmje/#ixzz1odz8fJRq
De azt is bevallotta, hogy ez egy mindennapos küzdelem és hogy nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy harcolni kell az egészségért...
2012. március 09. 19:25 #54
- törölt felhasználó -    
Azért tök jó,hogy itt vannak emberek akik csak sértegetni tudják Demit mikor egy csomó embernek felnyitotta a szemét,hogy úgy kell elfogadni magunkat ahogy vagyunk.. És egyetértek liáÁSD..
2012. március 09. 19:43 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ramii @ 2012.03.09. 19:25)
Azért tök jó,hogy itt vannak emberek akik csak sértegetni tudják Demit mikor egy csomó embernek felnyitotta a szemét,hogy úgy kell elfogadni magunkat ahogy vagyunk.. És egyetértek liáÁSD..

viszaolvastam az összes kommentet, de senki nem sértegette Demit. nem azzal van a bajunk, hogy beszél róla, hanem azzal, hogy már-már mantrát csinált a mondanivalójából. az értelmes emberek akkor is megértik, ha csak egyszer mondja el, a többiek meg akkor sem fogják, ha kétmiliószor fogja.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, WhiteRosee
2012. március 09. 20:12 #56
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
egy kezemen meg tudom számolni hogy hány vágás volt a karján, és most még azt mondja hogy mindig küzd a problémával meg minden. nem szívesen mondok ilyet, de mostmár hazudik ._. na ugyan hol vágta meg magát?
már egyre kevesebb a sajnálója, szal csak maga alá vágja a fát
2012. március 09. 20:12 #57
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
én amikor végignéztem az egészet, nagyon sírtam.. főleg, amikor elsírta magát. szóval inkább el sem olvasom, amit a haterek írnak, inkább sírok Demivel.
2012. március 09. 20:38 #58
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Szerintem két év múlva abból fog dokumentumfilmet csinálni, hogy a média kényszerítette arra, hogy most mindent kitálaljon a depressziójáról, és ez tette IGAZÁN depresszióssá. Sőt, könyvet is írhatna!
Abszolút marketingfogás az egész, akaratlanul is úton-útfélen beleütköztem egy-egy ilyen interjúba, amiben a betegségéről beszél. A depresszió valóban súlyos dolog, de az érintettek nagy része a múltjának ezt a szakaszát egyszerűen eltemeti. A probléma addig él, amíg beszélsz róla. ENNYI.
Az itteni Demit pártolók nagy részének gyanítom (ismétlem: GYANÍTOM, nem úgy mondom, mint megcáfolhatatlan tényt) fogalma nincs arról, milyen trükkökre képes a média, hogy egy-egy futószalagon gyártott hírességet, akár van tehetsége, akár nincs, megtartson pozíciójában. Demi is szerintem eltűnne -és valószínűleg el is fog-, ha nem lenne körülötte kb. egy éve ekkora hype. Addig én személy szerint nem is nagyon hallottam róla, mármint a Camp Rock óta. A hangja tényleg jó, bár nekem nem tetszik, de közel sem olyan kiemelkedő, mint a nagyon tehetséges embereké, akik csendben, hírverés nélkül is fenn tudnak maradni. Na ezért kellett ez a film.
A média pontosan tudja, hogy az emberek elgyengülnek, ha egy szerencsétlen sorsról hallanak. Például vajon miért nyerte anno Utasi Árpi a csillag születiket? Mert szegény volt, és megsajnálták. Több példát nem tudok felhozni, mert akkor talán még nem bundázták meg a szavazatokat, ma már gond nélkül megteszik (ezt onnan tudom, hogy van bennfentesem). Jön Demi, elmeséli bánatát, és tízezrek ugranak a Tescóba vagy Isten tudja hova, hogy megvegyék az albumát. Ez rímelt.
Mindezekért nemcsak őt, hanem az egész zeneipart, tömegtájékoztatást, médiát mélységes mélyen elítélem az agymosás miatt, amit napont elkövetnek az embereken.
6 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, Vampiregirl1, WhiteRosee
2012. március 09. 21:50 #59
- törölt felhasználó -    
én még mindig elcsodálkozom azon,hogy mennyire erős.Imádom heart.gif
2012. március 09. 22:27 #60
- törölt felhasználó -    
Jajj ne , a végén a cikknek : " nem mondhatom el , hogy a kezelés óta nem hánytam és nem vágtam magam stb. " , ne , ez mit akar jelenteni , még gyógyult volna meg ?
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok