Idézet (janet.7 @ 2012.03.09. 13:40)
És Holly most örül

Hú, de még mennyire, hogy örülök!XD
Erre voltam besózva már hetek, sőt hónapok óta! Letöltöm, pattogtatok egy kis popcornt, betankolok kólával és a lemezre kiírt demi lovátó filmet fogom esti programként nézni, mert hát ez egy kötelező múvi.XD Mit gondoltál, kihagyom?XD Jobb, mint a Bourne-trilógia, vagy Neeson bácsival a Taken!
Viccet félre téve, részben örülök, hogy egyre többen és többen döbbennek rá erre. Persze, nekem sem jelenleg ez a legnagyobb problémám, de hihetetlen irritáló volt azt olvasni a fórumon, hogy demike így, demike úgy. És a poén az, hogy én egykor még tartottam valamire ezt a csajt. Elvégre a plusz megvan benne, hogy a nagyok közé emelkedhessen, de
ezzel a szánalmas viselkedéssel nagyon max egy szelina gomez és dzsásztin bíbőr szintet üt meg, akik pár év múlva úgyis menni fognak a süllyesztőbe. Ha így folytatja, az emberek tíz év múlva azt sem fogják tudni, hogy egyáltalán a világon volt. Persze már az előző cikknél is kifejtettem, hogy mi a véleményem erről a fantasztikus (talán mégis inkább csak undorító) PR fogásról. Tudom, valahogy a médiában kell maradni, de
visszataszítónak találom azt, aki a sajnálatból és a szánalomból akar pénzt szerezni. Biztos csak a neveltetésemből, vagy egyszerűen a személyiségemből adódik, de én ebből nem csinálnék bizniszt. Ez egy olyan magánéleti szféra, amihez senkinek semmi köze sincs.
A képmutatóság egyszerűen lerí a csajról, elvégre az egyik pillanatban dedósan nyávog, hogy soha senki sem hagyja békén egy percre sem, de a másik pillanatban undorító módon pénzt gyárt arról, ami talán csak rá (senki másra!) tartozik. Én nem bánnám, ha csinálna filmet, de akkor mellette ne hisztizzen és nyávogjon, mint egy elkényeztetett buta liba. A cikkben említve van az, hogy a szülei rehabilitációs központba küldték. Tudjátok, hogy mi pénz az?
Én nem értem, hogy miért kell felnéznem rá, mert semmi érdemlegeset nem tett. Én segítség nélkül másztam ki a mély gödörből, úgyhogy minden összeomlott körülöttem. Komolyan nézzek fel rá? Ne röhögtessetek, kérlek! Persze úgyis jönni fognak a rajongók és leugatnak minket, hogy mi mit képzelünk magunkról. Demike a poklok poklát járta meg és szánjuk már meg egy kicsit. Annyira tetszik, hogy csak teszi az agyát, hogy az élet ilyen meg olyan nehéz neki, és úgy tesz, mintha az ő élete lenne a legnehezebb a világon. Más hozzá hasonló korú lányok drogoznak, isznak, kiállnak a sarokra, de van olyan is, aki a gyógyíthatatlan betegsége miatt jár minden nap kórházba, vagy esetleg rákos megbetegedés esetén kemoterápiára. Ne haragudjatok, de ezerszer jobban felnézek egy olyan emberre, aki ízig-vérig küzd azért, hogy legyőzhesse a gyógyíthatatlan betegségét. Ezért nem is értem itt egyes fórumozók gondolkodását, mert bőven elég csak bemenni a legközelebbi kórházba, és ott meglátjátok, hogy milyen az, amikor valakinek az élete tényleg sz*r. Ő nem engedheti meg magának az iPhone-t, az iPad-et meg mi a kutyafülét, ő csak meggyógyulni akar.
És mondhattok nekem akármit, nincs annál becsülendőbb, mikor valaki segítség nélkül áll talpra. Demi így tett? Hát nagyon nem. Még mindig fent áll a kérdés, hogy miért nézzek fel rá? Kylie Minogue, az egyik nagy kedvenc énekesnőm pár éve legyőzte a mellrákot, sőt, ha jól tudom Anastacia is ebben szenvedett.
Ő rájuk miért nem nézünk fel? Mert nem demi lovátó, és mert nem diznitinisztárocska.
Én tudom, hogy Demi mit élt át, sajnos, de velem is megtörtént, de úgy érzem, hogy ez engem nem jogosít fel arra, hogy mindenkinek erről beszéljek. Vannak dolgok, amiket el lehet temetni magadban. Demike is megtehetné, de nem teszi. A válasz egyszerű, azért nem teszi meg, mert ő ebből gusztustalan módon pénzt akar csinálni. És ezzel számomra nem inkább a segítség nyújtás fogalmát, hanem annál inkább az önsajnáltatást és a pénzszerzést meríti ki. Én speciel a párom miatt tudok önmagam lenni. Ő tanított meg arra, hogy fogadjam el a személyiségemet és egyaránt a külsőmet is, mert így vagyok én, és így vagyok szép. Demike azért jutott oda, ahová, mert nem bírta a sztársággal járó következményeket, de ez a cikkben is le van írva, ha figyelmesen elolvassátok. Ez
a szeretet nagyobb, mint, hogy tökéletes legyél duma is egy egyszerű reklámfogás csak. Propagandál valamit, amit a menedzserek a háttérben kitaláltak neki, így mindez hiteltelen és hamis.
Komolyan, egy 19 éves buta csitri akarja megmondani mondjuk egy 30-40 éves felnőtt embernek, hogy milyen nehéz az élet? Csak úgy megjegyzem a felnőttek lazán körbe röhögik, sőt még én is, pedig csak egy évvel vagyok idősebb az érintett hölgyikénél. Szánalmas, hogy ez a csaj mennyire erőlködik ezzel kapcsolatban. Ez nem jótét, csak reklám és a karrierje megalapozása. Nem akarja, hogy az emberek elfelejtsék, ezért kihasználja azt, hogy ő egykor nagyon mélypontra került. Üzletpolitika, és sajnos még mindig vannak itt naiv emberek, akik mindezt beveszik és elhiszik. Azok, akik negatívabb nézőpontból kommentelnek, azok a tagok, akiknek felnyílt a szemük. Sőt tudják és látják, hogy ez csupán csak ámítás, semmi több. És, hangsúlyozom újra, hogy
én a kedvenceimet még mindig a tehetségük miatt szeretem és nem azért, mert milyen iszonyúan nehéz élete volt az elmúlt pár hónapban vagy évben. Tudom, nektek bőven elég a cukipofi és az, hogy tinisztár. Ezen már meg sem lepődöm.

És ez még mindig egy fórum, ahol, ha a szabályoknak megfelelően, de ki lehet fejezni a gondolatainkat, nem tetszésünket és véleményünket! Attól, mert a perspektívánk nem egyezik, nem jelenti azt, hogy tudatlanok és IQ hiányosak lennénk! Ámen!
Ma éjszaka rákeresek torrenten a remek Oscar múvira, letöltöm, megnézem és akkor már van alapom. Ha nem írnék holnapig, akkor valószínűleg belehaltam a sajnálkozásba, vagy ellentétesen a röhögésbe.XD Egyébként pozitív élményként éltem meg azt, hogy többen kezdik észrevenni ezt, s a múltkori szócsatám, talán nem volt hiába való!