Starity

Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 09. 15:06 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.09. 14:52)
És mennyire boldog lesz ha utána jár vagy (hozzám hasonlóan) belebotlik a műsor reviewjébe és meglátja mit nyilatkozott a kisasszony, hogy még mindig vagdossa magát, eszik sokat és a Disneyt okolja (részben), amiért emberek példaképének szánták és ő érezte, hogy ezt nem neki találták ki, utálta, hogy sztárt faragtak belőle és a vagdosás enyhített az érzésein ... Nem is az a lényeg, hogy most ki mit gondol, hanem mit mond majd a Disney vagy hogyan reagálja le.. Több millió ember előtt bemocskolni a Disenyt egy ex Disney sztárnak, bátor húzás. Nem mintha nem tudtuk volna mindezt, de legalább annyi kurázsi volt benne, hogy jól beszóljon a Disneynek (is). rohog.gif Majd meg lesz még ennek a böjtje, külföldi film és sorozat híres weboldalakon (IS  dry.gif ) arról van szó, hogy a Disneyt okolja és nem arról, amiről a filmnek szólnia kellett volna, főleg így, hogy elkészítette a műsort és még mindig vagdossa sajátmagát.

Nem azt mondta hogy még mindig vagdossa magát, hanem hogy nem mondhatja azt hogy a kezelő központ óta legalább egyszer nem tette volna meg.. Szövegértés! Na de mindegy is, nem állok le megint napokon keresztül vitatkozni senkivel, mert ti Starytin lévő emberek mind olyan okosak vagytok. biggrin.gifD Legalább a külföldi emberek normálisan gondolkodnak, és az a lényeg.
1 felhasználónak tetszik: misssha
2012. március 09. 15:17 #22
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1869
Csatolások: 0
Azonosító: 165595
kíváncsian várom,hogy mi mikor tudjuk megnézni:)
de nekem egy picit unalmas,hogy nem tudják már lezárni hogy mennyi meg milyen baja van..nem Ő az egyetlen..
2012. március 09. 15:18 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.03.09. 15:06)
Nem azt mondta hogy még mindig vagdossa magát, hanem hogy nem mondhatja azt hogy a kezelő központ óta legalább egyszer nem tette volna meg.. Szövegértés! Na de mindegy is, nem állok le megint napokon keresztül vitatkozni senkivel, mert ti Starytin lévő emberek mind olyan okosak vagytok. biggrin.gifD Legalább a külföldi emberek normálisan gondolkodnak, és az a lényeg.

Szerintem se kezdjünk vitatkozni, mert én már akkor angolul tanultam, mikor te megszülettél és úgy tűnik jobban tudok angolul, mint te. rohog.gif

Külföldi emeberek normálisan gondolkodnak? Igen? Normális az, aki a fiatal gyerekét színésznőnek adja be a Disney csatornához, látják, hogy vágja magát, meg nem szeret sztárnak lenni és annyi eszük sincs, hogy felbontsák a szerződést, ami Demit köti a Disneyhez vagy leüljenek vele beszélgetni hogy kislányom mi a baj azzal, ha sztárt akarnak faragni belőled? Ez normális? omg.gif Gondolkodj már egy kicsit. Nem Demi volt az első és nem ő lesz az utolsó aki gyerekként válik híressé és nem tetszik neki a sztárélet de a szülők nem tesznek semmit. Az Olsen ikrekre sem figyeltek a szülők ahogyan Macaulay Culkinra sem.
6 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2, janet7, Pöttömke, Grace Benning, WhiteRosee
2012. március 09. 15:21 #24
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Én személy szerint nagyon felnézek rá, mert meg tud nap mint nap küzdeni olyan dolgokkal, ami nagyon nehéz.
Nem értem, hogy miért van az, hogy sokan támadják őt. Én nekem az is bőven elég volna, ha a saját magam gondjával kéne foglalkoznom, nemhogy még más véleményére is adjak. De neki ezt meg kell tennie napról-napra.
Becsülöm, hogy egy egyéniség, akinek nem a pia, a narkó és a többi élvezeti dolog a fontos, hanem hogy segítsen másokon, azáltal, hogy a szabadidejében elmegy hozzájuk, és tanácsot ad nekik, és ott van, és visszaidéződik benne az, amit soha az életben nem tud majd elfelejteni. A problémája.
Én azt mondom, hogy Demi százszor, sőt ezerszer jobb példakép, mint bármelyik divatos sztár. Ő benne még meg van az az emberség, ami a többi sztár többségében hiányzik.
Nem vagyok Demi fan, de nagyon sokat köszönhetek neki, ugyanis a barátnőm hasonló cipőben járt vele. És mikor megmutattam neki Demi egyik számát, elmondtam Demi történetét, akkor szépen lassan elkezdett javulni az állapota. Így úgy érzem, ha nem is 100%-osan, de segített neki, már csak abban, hogy lássa, hogy nem csak neki vannak gondjai, hanem másnak is. Deminek köszönhetem, hogy most már felépülőben van.smileeee.gif
2012. március 09. 15:34 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.09. 15:18)
Szerintem se kezdjünk vitatkozni, mert én már akkor angolul tanultam, mikor te megszülettél és úgy tűnik jobban tudok angolul, mint te.  rohog.gif 
Külföldi emeberek normálisan gondolkodnak? Igen? Normális az, aki a fiatal gyerekét színésznőnek adja be a Disney csatornához, látják, hogy vágja magát, meg nem szeret sztárnak lenni és annyi eszük sincs, hogy felbontsák a szerződést, ami Demit köti a Disneyhez vagy leüljenek vele beszélgetni hogy kislányom mi a baj azzal, ha sztárt akarnak faragni belőled? Ez normális? omg.gif Gondolkodj már egy kicsit. Nem Demi volt az első és nem ő lesz az utolsó aki gyerekként válik híressé és nem tetszik neki a sztárélet de a szülők nem tesznek semmit. Az Olsen ikrekre sem figyeltek a szülők ahogyan Macaulay Culkinra sem.

Ki beszélt a szüleiről? Mert én nem rájuk céloztam.. Szerintem amíg nem ismered őket személyesen, nincs jogod ítélkezni felettük!
2012. március 09. 15:40 #26
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.03.09. 15:34)
Szerintem amíg nem ismered őket személyesen, nincs jogod ítélkezni felettük!

Nem, hála Istennek nem ismerem őket de az, hogy hagyták, hogy a lányuk ide kerüljön, elég sokat elmond róluk. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. március 09. 15:43 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet.7 @ 2012.03.09. 13:40)
És Holly most örül _nevet.gif

Hú, de még mennyire, hogy örülök!XD Erre voltam besózva már hetek, sőt hónapok óta! Letöltöm, pattogtatok egy kis popcornt, betankolok kólával és a lemezre kiírt demi lovátó filmet fogom esti programként nézni, mert hát ez egy kötelező múvi.XD Mit gondoltál, kihagyom?XD Jobb, mint a Bourne-trilógia, vagy Neeson bácsival a Taken! w00t.gif

Viccet félre téve, részben örülök, hogy egyre többen és többen döbbennek rá erre. Persze, nekem sem jelenleg ez a legnagyobb problémám, de hihetetlen irritáló volt azt olvasni a fórumon, hogy demike így, demike úgy. És a poén az, hogy én egykor még tartottam valamire ezt a csajt. Elvégre a plusz megvan benne, hogy a nagyok közé emelkedhessen, de ezzel a szánalmas viselkedéssel nagyon max egy szelina gomez és dzsásztin bíbőr szintet üt meg, akik pár év múlva úgyis menni fognak a süllyesztőbe. Ha így folytatja, az emberek tíz év múlva azt sem fogják tudni, hogy egyáltalán a világon volt. Persze már az előző cikknél is kifejtettem, hogy mi a véleményem erről a fantasztikus (talán mégis inkább csak undorító) PR fogásról. Tudom, valahogy a médiában kell maradni, de visszataszítónak találom azt, aki a sajnálatból és a szánalomból akar pénzt szerezni. Biztos csak a neveltetésemből, vagy egyszerűen a személyiségemből adódik, de én ebből nem csinálnék bizniszt. Ez egy olyan magánéleti szféra, amihez senkinek semmi köze sincs. A képmutatóság egyszerűen lerí a csajról, elvégre az egyik pillanatban dedósan nyávog, hogy soha senki sem hagyja békén egy percre sem, de a másik pillanatban undorító módon pénzt gyárt arról, ami talán csak rá (senki másra!) tartozik. Én nem bánnám, ha csinálna filmet, de akkor mellette ne hisztizzen és nyávogjon, mint egy elkényeztetett buta liba. A cikkben említve van az, hogy a szülei rehabilitációs központba küldték. Tudjátok, hogy mi pénz az? Én nem értem, hogy miért kell felnéznem rá, mert semmi érdemlegeset nem tett. Én segítség nélkül másztam ki a mély gödörből, úgyhogy minden összeomlott körülöttem. Komolyan nézzek fel rá? Ne röhögtessetek, kérlek! Persze úgyis jönni fognak a rajongók és leugatnak minket, hogy mi mit képzelünk magunkról. Demike a poklok poklát járta meg és szánjuk már meg egy kicsit. Annyira tetszik, hogy csak teszi az agyát, hogy az élet ilyen meg olyan nehéz neki, és úgy tesz, mintha az ő élete lenne a legnehezebb a világon. Más hozzá hasonló korú lányok drogoznak, isznak, kiállnak a sarokra, de van olyan is, aki a gyógyíthatatlan betegsége miatt jár minden nap kórházba, vagy esetleg rákos megbetegedés esetén kemoterápiára. Ne haragudjatok, de ezerszer jobban felnézek egy olyan emberre, aki ízig-vérig küzd azért, hogy legyőzhesse a gyógyíthatatlan betegségét. Ezért nem is értem itt egyes fórumozók gondolkodását, mert bőven elég csak bemenni a legközelebbi kórházba, és ott meglátjátok, hogy milyen az, amikor valakinek az élete tényleg sz*r. Ő nem engedheti meg magának az iPhone-t, az iPad-et meg mi a kutyafülét, ő csak meggyógyulni akar. És mondhattok nekem akármit, nincs annál becsülendőbb, mikor valaki segítség nélkül áll talpra. Demi így tett? Hát nagyon nem. Még mindig fent áll a kérdés, hogy miért nézzek fel rá? Kylie Minogue, az egyik nagy kedvenc énekesnőm pár éve legyőzte a mellrákot, sőt, ha jól tudom Anastacia is ebben szenvedett. Ő rájuk miért nem nézünk fel? Mert nem demi lovátó, és mert nem diznitinisztárocska.

Én tudom, hogy Demi mit élt át, sajnos, de velem is megtörtént, de úgy érzem, hogy ez engem nem jogosít fel arra, hogy mindenkinek erről beszéljek. Vannak dolgok, amiket el lehet temetni magadban. Demike is megtehetné, de nem teszi. A válasz egyszerű, azért nem teszi meg, mert ő ebből gusztustalan módon pénzt akar csinálni. És ezzel számomra nem inkább a segítség nyújtás fogalmát, hanem annál inkább az önsajnáltatást és a pénzszerzést meríti ki. Én speciel a párom miatt tudok önmagam lenni. Ő tanított meg arra, hogy fogadjam el a személyiségemet és egyaránt a külsőmet is, mert így vagyok én, és így vagyok szép. Demike azért jutott oda, ahová, mert nem bírta a sztársággal járó következményeket, de ez a cikkben is le van írva, ha figyelmesen elolvassátok. Ez a szeretet nagyobb, mint, hogy tökéletes legyél duma is egy egyszerű reklámfogás csak. Propagandál valamit, amit a menedzserek a háttérben kitaláltak neki, így mindez hiteltelen és hamis. Komolyan, egy 19 éves buta csitri akarja megmondani mondjuk egy 30-40 éves felnőtt embernek, hogy milyen nehéz az élet? Csak úgy megjegyzem a felnőttek lazán körbe röhögik, sőt még én is, pedig csak egy évvel vagyok idősebb az érintett hölgyikénél. Szánalmas, hogy ez a csaj mennyire erőlködik ezzel kapcsolatban. Ez nem jótét, csak reklám és a karrierje megalapozása. Nem akarja, hogy az emberek elfelejtsék, ezért kihasználja azt, hogy ő egykor nagyon mélypontra került. Üzletpolitika, és sajnos még mindig vannak itt naiv emberek, akik mindezt beveszik és elhiszik. Azok, akik negatívabb nézőpontból kommentelnek, azok a tagok, akiknek felnyílt a szemük. Sőt tudják és látják, hogy ez csupán csak ámítás, semmi több. És, hangsúlyozom újra, hogy én a kedvenceimet még mindig a tehetségük miatt szeretem és nem azért, mert milyen iszonyúan nehéz élete volt az elmúlt pár hónapban vagy évben. Tudom, nektek bőven elég a cukipofi és az, hogy tinisztár. Ezen már meg sem lepődöm.smileeee.gif És ez még mindig egy fórum, ahol, ha a szabályoknak megfelelően, de ki lehet fejezni a gondolatainkat, nem tetszésünket és véleményünket! Attól, mert a perspektívánk nem egyezik, nem jelenti azt, hogy tudatlanok és IQ hiányosak lennénk! Ámen! meghajolo.gif

Ma éjszaka rákeresek torrenten a remek Oscar múvira, letöltöm, megnézem és akkor már van alapom. Ha nem írnék holnapig, akkor valószínűleg belehaltam a sajnálkozásba, vagy ellentétesen a röhögésbe.XD Egyébként pozitív élményként éltem meg azt, hogy többen kezdik észrevenni ezt, s a múltkori szócsatám, talán nem volt hiába való!smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, janet7, Pöttömke, WhiteRosee
2012. március 09. 15:43 #28
- törölt felhasználó -    
Ha megnézitek a Stay Strong: After Show interjút, amiben egy lány sírva meséli Deminek hogy megmentette a barátnője életét a története, és az hogy beszél ezekről a betegségekről. (3:30 -tól) Vagy az elején az a súlyos beteg kislány, aki Deminek köszönhetően mert kimenni paróka nélkül az utcára, mert elhitte magáról hogy igen is így is gyönyörű! Nektek ez lehet hogy unalmas és szánalmas, de elképzelni sem tudjátok hogy ez sok embernek mennyit jelent.. http://www.twitvid.com/AGG9C
(Az erre érkező kommentekre reagálni nem fogok, szóval felesleges is írni, mert ezzel itt részemről lezártam a témát.)
2012. március 09. 15:45 #29
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Azonosító: 130399
Sajnálom ami vele történt, de én azt mondom, hogy senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy te akkor most legyél sztár...Pluszba szerintem hogyha még az után vagdosta magát hogy kijött a klinikáról, akkor még lehet hogy vissza kéne mennie, és nem díjátadókra járkálni, stb...na mindegy, a lényeg hogy kívánom neki hogy legyen jobban, és hogy boldog legyen élete végéig.
2012. március 09. 15:47 #30
- törölt felhasználó -    
Úgy tudom, h Demi önszántából ment a klinikára, és nem a szülei "küldték" oda.
Egyébként nem tudom, mennyire sajnáltatja magát, de más sztároknak is voltak már problémáik, mégis túltették magukat a bajokon anélkül, h orrba-szájba interjúvolták volna őket. Unalmas, h mindenhol ezek a kis exdiznisek köszönnek vissza! Demit jó ideig bírtam, de már nem tetszik, ahova tart.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, janet7, WhiteRosee
2012. március 09. 15:47 #31
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Érdekes, hogy Én írtam cikket arról, hogy Bob Marley életéről is készült dokumentum film, az bezzeg nem jelent meg... mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, janet7, Grace Benning, WhiteRosee
2012. március 09. 15:54 #32
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Pöttömke @ 2012.03.09. 15:47)
Érdekes, hogy Én írtam cikket arról, hogy Bob Marley életéről is készült dokumentum film, az bezzeg nem jelent meg... mellow.gif

Ennyit jelent a hírnév, ugyebár. Bob csak Bob, Demi meg 19 éves Miss Valaki, sajnos ez így van. pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Holly Keller, Black Hearth2, janet7, WhiteRosee
2012. március 09. 15:56 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pöttömke @ 2012.03.09. 15:47)

biztosan nem elég "trendi". sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, janet7
2012. március 09. 16:30 #34
- törölt felhasználó -    
Lehet hogy rengeteg embernek nem tetszik a dokumentumfilm ,de sok fiatalnak erőt ad.
2012. március 09. 16:36 #35
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
Nekem vékkép nem jön be
2012. március 09. 17:01 #36
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Holly Keller : nagyon szimpatikus vagy nekem:) biggrin.gif
2012. március 09. 17:21 #37
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.09. 15:43)
Hú, de még mennyire, hogy örülök!XD Erre voltam besózva már hetek, sőt hónapok óta! Letöltöm, pattogtatok egy kis popcornt, betankolok kólával és a lemezre kiírt demi lovátó filmet fogom esti programként nézni, mert hát ez egy kötelező múvi.XD Mit gondoltál, kihagyom?XD Jobb, mint a Bourne-trilógia, vagy Neeson bácsival a Taken! w00t.gif

A vesédbe látok, drágám _nevet.gif

Idézet
Kylie Minogue, az egyik nagy kedvenc énekesnőm pár éve legyőzte a mellrákot, sőt, ha jól tudom Anastacia is ebben szenvedett. Ő rájuk miért nem nézünk fel? Mert nem demi lovátó, és mert nem diznitinisztárocska.

Erről van szó meghajolo.gif
A TLC egyik énekesnőjének T-Boznak a sarlósejtes anaemia mellett, amiről sokáig nem beszélt nyilvánosság előtt (és huuh a TLC mégis mindenidők egyik leghíresebb lánycsapata lett, a Spice Girls után a legtöbb eladott lemezzel), amellett, hogy elvesztette a csapattársát, barátját mindössze 30 évesen, amellett, hogy a férje verte, legyőzte az agytumort, amiről 3 évig megintcsak egy szót sem szólt nyilvánosság előtt... De ez most csak így egy példa, aki rögtön eszembejutott. De hova gondolok, rá azért mégsem lehet annyira felnézni, mint Demire...
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, WhiteRosee
2012. március 09. 17:30 #38
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.09. 15:43)

Látszik hogy semmit nem tudsz Demiről. Vagy angolul nem tudsz. Ha megnézed a dokumentumfilmet minden "kérdésedre" választ találsz. Ha szerinted Demi ezt az egészet rosszindulatból csinálja, akkor nocomment. És ne kezdjünk már el azon vitatkozni, hogy ki volt betegebb, kinek volt rosszabb. Nyilván azért mondta el ezeket, mert nem olyan személyes, mintha pl. meghalt volna az apja vagy hasonló. Ő ezzel akar segíteni az embereknek, és megviselte őt ez az egész dolog, ami már 8 évesen ott volt benne, és csak most, 19 évesen tudta magát túltenni rajta. Lehet hogy nem volt rákos, nem volt halálos beteg, de lehet hogy ezzel a dokumentumfilmmel segíteni tud azoknak az embereknek, akik rákosak. És igenis a depresszió is lehet olyan súlyos betegség mint egy szervi baj. A legtöbb öngyilkost a depresszió öl meg. És nem veszekedni akarok, bár nagyon fölbosszantott a hozzászólásod, azért, mert fogadjunk erről az egészről csak annyit tudsz amennyit max ez az oldal ír ki. Számtalan (tényleg alig lehet megszámolni hány) interjúban beszélt erről az egészről, és nem hiszem hogy egy 19 éves lány aki egyedül él, turnézik és albuma jelent meg, ilyen dologból akar pénzt csinálni, mert másból nem tud. Persze, én tudom miről beszélsz, én eddig Lady Gagát is lenéztem ezzel az egész Born this wayes dolog miatt, hogy sajnáltatja magát és ő nem tökéletes meg ilyenek, hagyjuk már mert sztár és sok pénze van mi baja lehetne, míg nem vállaltam egy olyat hogy lefordítok egy Lady Gagás dokumentumfilmet, ahol részletesen elmond mindent, és akkor már én is rájöttem hogy tényleg nem hazudik.
Nem kell ezt az egészet elhinned, neked Demi csak "egy másik diznitinisztárocska" de valaki szereti őt és ha olyan helyzetbe kerül akkor segít neki fölállni. Hiába, még ha pénzből is csinálja ezt az egészet ahogy te mondod, akkor is rengeteg embernek segít. Ne fáraszd magad, nem kell megnézned az egészet, minek hiszen úgysem szereted Demit? De azért hogy tisztában legyél miért tartom hülyeségnek amit írtál ezeket azért megnézheted. Már ha annyi időt fordítottál hogy leírd azt a szöveget, most erre is gondolom tudsz annyi időt szánni.
http://www.mtv.com/videos/news/746197/demi-lovato-stay-strong-finding-a-bigger-purpose.jhtml#id=1680480
http://www.mtv.com/videos/news/746215/demi-lovato-stay-strong-demi-performs-skyscraper.jhtml#id=1680480
http://www.mtv.com/videos/news/746205/demi-lovato-stay-strong-one-beautiful-fan.jhtml#id=1680480
és sajnálom hogy így látod ezt az egész dolgot. és ezt nem csak neked mondom. igazából nem is akarok itt hosszabban írni, mert engem nem érdekel igazából más véleménye, csak azért írtam ezt le hogy lásd hogy nincs igazad. Abban tényleg igazad van, hogy ez még tényleg nem a poklok pokla. de ez is relatív, valakinek lehet ez azt jelenti. na de az a lényeg, hogy nem értem hogy beszélhettek így róla, mikor egyértelműen nincs benne semmi rossz szándék. Ha ti ezt veszitek le, meg már elegetek van belőle, hát... akkor van egy iksz jel a jobb fölső sarokban, mert erre már tényleg nem lehet mit mondani.
2012. március 09. 17:32 #39
- törölt felhasználó -    
Szerintem alap dolog, hogy az ember az ilyen problémáira megpróbál nem is emlékezni, nem hogy még a világgal is megosztani. Ne értsetek félre, szerintem Demi nagyon erős lány, akinek sikerült talpra állnia. És nem, most nem arról van szó, hogy segítséggel, vagy anélkül. Mert Ő ezt bemerte vallani, és mert segítséget kérni, ahelyett, hogy önmagát pusztította volna tovább. Segítettek neki, és? Szerintem kevés olyan ember van a világon, aki olyan bátor, hogy bevallja, hogy neki bizony problémái vannak. Nekem közeli ismerősömnek voltak hasonló gondjai, és sajnos Ő sem merte bevallani, és nagyon súlyos lett a helyzet. Szerintem az a becsülendő, hogy Ő kiállt, és elmondta, hogy Ő bizony beteg volt, és ex-Disney sztárként volt annyi bátorsága, hogy kiossza a Diznit. Fél világ várt már arra, hogy végre valaki megmondja a véleményét a jó Dizninek.
Emellett nem arról van szó, hogy Kylie Minogue-ra nem néz fel senki. Én személy szerint nagyon csodálom, mint ember, mint énekesnőt, de Deminek ugye ott van az a bizonyos marketing, ami miatt mindenki azt hiszi, hogy Ő az atyaúristen.
2012. március 09. 18:22 #40
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
léégy erős brühühü meg még erős léégy brühühü
értelmes ember inkább próbálja maga mögött hagyni az ilyet, nemhogy még brühühü évekig -.-"
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Black Hearth2
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok