Starity

Sailor Moon

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 09. 12:50 #1
- törölt felhasználó -    
A Sailor Moon főhőse Cukino Uszagi (játékosan becézve Bunny), egy életvidám, de kicsit lusta, rendetlen és falánk lány, aki egy napon találkozik Lunával, a fekete macskával. Ő mondja el a lánynak, hogy ő igazából "Sailor Moon" (Holdtündér), akinek küldetése van: megkeresni a rég elveszettnek hitt Holdhercegnőt, s megvédeni az ártatlanokat. Bunny legfőbb ellenségei a Dark Kingdom (Sötétség Birodalma) tábornokai, akik reinkarnálódtak, akárcsak ő. Réges-régen a gonosz erők megtámadták a Hold békés királyságát, és bár akkor visszaverték őket, a birodalom elpusztult. A királyság uralkodónője azonban lányát, a hercegnőt, annak szerelmesét, és az őt védelmező harcosokat a mágikus Ezüstkristály segítségével megmentette, és elérte, hogy a jövőben újjászülessenek. Bunny feladata eleinte az ő felkutatásuk, ám időközben felbukkan egy rejtélyes alak: a magát jelmezzel álcázó Tuxedo Mask (Álarcos Férfi), aki rendszeresen segít neki, amikor küldetése során bajba kerül. Mint kiderül, ő is, mint Sailor Moon, az Ezüstkristályt szeretné megkeresni. Innentől a manga és az anime története eleinte kisebb, később nagyobb különbségekkel, külön folytatódik.
9 felhasználónak tetszik: funny18, kriszti145, csicsi20, brigicyy, Rap4ever8, nicol bellox, Christo, Blackheart.com, Sally Sparrow
2012. március 09. 13:19 #2
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Úristen, hogy én ezt régen mennyire szerettem, akármennyire is ciki lehet ez most. _nevet.gif Már semmire sem emlékszem belőle azon kívül, hogy minden bolygóról volt elnevezve egy tündér: Merkúr tündér, Vénusz tündér stb. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: csicsi20, funny18, kriszti145, Adrianna, nicol bellox, Christo, Blackheart.com
2012. március 09. 13:24 #3
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Kedvenc mesém volt heart.gif Én voltam mindig Merkúr tündér biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. március 09. 13:24 #4
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

StátuszToo fast to live, too young to die <3
Hozzászólás: 2222
Csatolások: 13090
Azonosító: 110738
Atyaég w00t.gif Ez volt az egyik kedvenc mesém wink.gif biggrin.gif Nagyon szerettem Bunny-t meg persze a többieket is... bár visszagondolva kicsit bugyuta mesének tűnik... de régen nagyon jó volt... smileeee.gif
Mindig is át akartam alakulni én is egy tollal mint Bunny az egyik részben... ezt soha nem felejtem el _nevet.gif
Azonban még mindig jobb mese mint a mostani idiótabbnál idiótább mesék amik a tv-ben mennek és szennyezik a gyerekek fejét..
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Blackheart.com
2012. március 09. 13:32 #5
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Kiskorom kedvenc meséje. wub.gif Mindig Bunny akartam lenni és szerettem volna egy Álarcos férfit magamnak. rohog.gif Az új mangák között ez tényleg elég cikinek tűnik, de szerintem még mindig felvehetné a versenyt velük. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: zsuzsye, kriszti145, brigicyy, nicol bellox, Blackheart.com
2012. március 09. 16:48 #6
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Kedvenc mesém volt kiskoromban én is mindig a Holdtündér akartam lenni talán még egyszer farsangon be is öltöztem laugh.gif
2012. március 09. 17:27 #7
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Úristen! w00t.gif Ezt mennyire szerettem. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2012. március 09. 18:07 #8
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Régi idők nagy kedvence. Pont a napokban jutott az eszünkbe, hogy mennyire szerettük.

Én Bunny karakterétől a falra másztam. Lehet pont azért mert mindenki őt szerette. Számomra akkoriban először Vénusz Tündér volt a nagy kedvenc, aztán mikor megjelent az új hármas csapat, akkor egyből "beleszerettem" Neptun tündérbe, az eredetiek közül meg Mars tündér volt még utólag a nagy kedvenc.

Valahonnan meg kéne szerezni biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, kriszti145, funny18, nicol bellox
2012. március 09. 18:24 #9
- törölt felhasználó -    
Kiskoromban én is nagyon szerettem, mindig ott ültem a tv előtt amikor ez ment és olyankor mindenki jobban járt, hogy ha nem zavart közben. rohog.gif Őszintén már nem tudnám megmondani, hogy miről szólt és azt sem, hogy ki kicsoda volt, csak azt tudom, hogy sosem hagytam volna ki egy részt sem. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. március 09. 21:40 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Brittany @ 2012.03.09. 18:07)

Valahonnan meg kéne szerezni biggrin.gif

Tessék, innen letöltheted:

http://sailorstarseiya.gportal.hu/gindex.php?pg=24382771
3 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, csicsi20, nicol bellox
2012. március 10. 19:19 #11
- törölt felhasználó -    
Te jó Isten, de imádtam óvodás koromban ezt a mesét, emlékszem még volt Bunny-s pólóm is! biggrin.gif
2013. január 16. 18:12 #12
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
A Candy, Candy mellet ez volt a kedvenc animém 6-7 éves koromban, szerintem nagyon aranyos, és sokkal jobb mint sok anime mostanság...
2013. január 16. 21:20 #13
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Mi az unokatesómmal játszottuk mindig, hogy ő a Marstündér én meg a Holdtündér, betanultuk az átváltozást és nagyon elvoltunk. Lehetett kapni ilyen cuccokat is hozzá, a tollat, meg a tiarát, hát persze hogy olyanunk is volt. Basszus, de imádtam, pár képregény még mindig megvan valahol, amiket rongyosra olvastam. biggrin.gif thumbsup.gif
2013. január 17. 13:50 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Húha, nosztalgia... rohog.gif

Jelentem, én is néztem. Nekem is Bunny volt a kedvencem. rolleyes.gif Meg talán Jupiter (aki a ződ' volt). Nekem halványan dereng a sztori. De teljes pontossággal én sem tudnám előadni...
Személy szerint Kamillától másztam a falra, meg eleinte Mars is idegesített. (azt hiszem, Ray volt a neve 'magyarul'?) A történet közepétől viszont már nem nagyon követtem az eseményeket, nem is nagyon kötött le...

De emlékszem, nagyon gyűjtöttem a csillámló kártyákat, meg valahol talán még megvannak a figuráim is... Azt hiszem az egész első csapat + Kamilla megvan. Meg volt 1-2 kulcstartóm is, ami ilyen műanyag majdnemtojás izékben volt értékesítve. Kész vagyonba került, emlékszem, anno a kajapénzt félreteszegettem és titokban iskolába menés előtt pár naponta rohangásztam a trafikba vagy kártyáért, vagy kulcstartóért vagy babáért... rohog.gif

Mai szemmel nézve azért ez sem volt egy túl kedves mese, sőt. Tele volt undorítóbbnál undorítóbb karakterekkel. De én valamiért nem vettem túl komolyan és röhögtem rajta. A Dragon Ball-t viszont gyűlöltem, amiért olyan durva és erőszakos volt. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Blackheart.com
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!