Sailor Moon
2012. március 09. 12:50
A Sailor Moon főhőse Cukino Uszagi (játékosan becézve Bunny), egy életvidám, de kicsit lusta, rendetlen és falánk lány, aki egy napon találkozik Lunával, a fekete macskával. Ő mondja el a lánynak, hogy ő igazából "Sailor Moon" (Holdtündér), akinek küldetése van: megkeresni a rég elveszettnek hitt Holdhercegnőt, s megvédeni az ártatlanokat. Bunny legfőbb ellenségei a Dark Kingdom (Sötétség Birodalma) tábornokai, akik reinkarnálódtak, akárcsak ő. Réges-régen a gonosz erők megtámadták a Hold békés királyságát, és bár akkor visszaverték őket, a birodalom elpusztult. A királyság uralkodónője azonban lányát, a hercegnőt, annak szerelmesét, és az őt védelmező harcosokat a mágikus Ezüstkristály segítségével megmentette, és elérte, hogy a jövőben újjászülessenek. Bunny feladata eleinte az ő felkutatásuk, ám időközben felbukkan egy rejtélyes alak: a magát jelmezzel álcázó Tuxedo Mask (Álarcos Férfi), aki rendszeresen segít neki, amikor küldetése során bajba kerül. Mint kiderül, ő is, mint Sailor Moon, az Ezüstkristályt szeretné megkeresni. Innentől a manga és az anime története eleinte kisebb, később nagyobb különbségekkel, külön folytatódik.
9 felhasználónak tetszik:
funny18,
kriszti145,
csicsi20,
brigicyy,
Rap4ever8,
nicol bellox,
Christo,
Blackheart.com,
Sally Sparrow
2012. március 09. 13:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Úristen, hogy én ezt régen mennyire szerettem, akármennyire is ciki lehet ez most.
Már semmire sem emlékszem belőle azon kívül, hogy minden bolygóról volt elnevezve egy tündér: Merkúr tündér, Vénusz tündér stb.
7 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
funny18,
kriszti145,
Adrianna,
nicol bellox,
Christo,
Blackheart.com
2012. március 09. 13:24
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Kedvenc mesém volt
Én voltam mindig Merkúr tündér
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. március 09. 13:24
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Atyaég
Ez volt az egyik kedvenc mesém
Nagyon szerettem Bunny-t meg persze a többieket is... bár visszagondolva kicsit bugyuta mesének tűnik... de régen nagyon jó volt...
Mindig is át akartam alakulni én is egy tollal mint Bunny az egyik részben... ezt soha nem felejtem el
Azonban még mindig jobb mese mint a mostani idiótabbnál idiótább mesék amik a tv-ben mennek és szennyezik a gyerekek fejét..
Mindig is át akartam alakulni én is egy tollal mint Bunny az egyik részben... ezt soha nem felejtem el
Azonban még mindig jobb mese mint a mostani idiótabbnál idiótább mesék amik a tv-ben mennek és szennyezik a gyerekek fejét..
2012. március 09. 13:32
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Kiskorom kedvenc meséje.
Mindig Bunny akartam lenni és szerettem volna egy Álarcos férfit magamnak.
Az új mangák között ez tényleg elég cikinek tűnik, de szerintem még mindig felvehetné a versenyt velük.
2012. március 09. 17:27
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Úristen!
Ezt mennyire szerettem.
kriszti145
2012. március 09. 18:07
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Régi idők nagy kedvence. Pont a napokban jutott az eszünkbe, hogy mennyire szerettük.
Én Bunny karakterétől a falra másztam. Lehet pont azért mert mindenki őt szerette. Számomra akkoriban először Vénusz Tündér volt a nagy kedvenc, aztán mikor megjelent az új hármas csapat, akkor egyből "beleszerettem" Neptun tündérbe, az eredetiek közül meg Mars tündér volt még utólag a nagy kedvenc.
Valahonnan meg kéne szerezni
Én Bunny karakterétől a falra másztam. Lehet pont azért mert mindenki őt szerette. Számomra akkoriban először Vénusz Tündér volt a nagy kedvenc, aztán mikor megjelent az új hármas csapat, akkor egyből "beleszerettem" Neptun tündérbe, az eredetiek közül meg Mars tündér volt még utólag a nagy kedvenc.
2012. március 09. 18:24
Kiskoromban én is nagyon szerettem, mindig ott ültem a tv előtt amikor ez ment és olyankor mindenki jobban járt, hogy ha nem zavart közben.
Őszintén már nem tudnám megmondani, hogy miről szólt és azt sem, hogy ki kicsoda volt, csak azt tudom, hogy sosem hagytam volna ki egy részt sem.
nicol bellox
2012. március 09. 21:40
Idézet (Brittany @ 2012.03.09. 18:07)
Tessék, innen letöltheted:
http://sailorstarseiya.gportal.hu/gindex.php?pg=24382771
2012. március 10. 19:19
Te jó Isten, de imádtam óvodás koromban ezt a mesét, emlékszem még volt Bunny-s pólóm is!
2013. január 16. 18:12
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
A Candy, Candy mellet ez volt a kedvenc animém 6-7 éves koromban, szerintem nagyon aranyos, és sokkal jobb mint sok anime mostanság...
2013. január 16. 21:20
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mi az unokatesómmal játszottuk mindig, hogy ő a Marstündér én meg a Holdtündér, betanultuk az átváltozást és nagyon elvoltunk. Lehetett kapni ilyen cuccokat is hozzá, a tollat, meg a tiarát, hát persze hogy olyanunk is volt. Basszus, de imádtam, pár képregény még mindig megvan valahol, amiket rongyosra olvastam.
2013. január 17. 13:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Húha, nosztalgia...
Jelentem, én is néztem. Nekem is Bunny volt a kedvencem.
Meg talán Jupiter (aki a ződ' volt). Nekem halványan dereng a sztori. De teljes pontossággal én sem tudnám előadni...
Személy szerint Kamillától másztam a falra, meg eleinte Mars is idegesített. (azt hiszem, Ray volt a neve 'magyarul'?) A történet közepétől viszont már nem nagyon követtem az eseményeket, nem is nagyon kötött le...
De emlékszem, nagyon gyűjtöttem a csillámló kártyákat, meg valahol talán még megvannak a figuráim is... Azt hiszem az egész első csapat + Kamilla megvan. Meg volt 1-2 kulcstartóm is, ami ilyen műanyag majdnemtojás izékben volt értékesítve. Kész vagyonba került, emlékszem, anno a kajapénzt félreteszegettem és titokban iskolába menés előtt pár naponta rohangásztam a trafikba vagy kártyáért, vagy kulcstartóért vagy babáért...
Mai szemmel nézve azért ez sem volt egy túl kedves mese, sőt. Tele volt undorítóbbnál undorítóbb karakterekkel. De én valamiért nem vettem túl komolyan és röhögtem rajta. A Dragon Ball-t viszont gyűlöltem, amiért olyan durva és erőszakos volt.
Jelentem, én is néztem. Nekem is Bunny volt a kedvencem.
Személy szerint Kamillától másztam a falra, meg eleinte Mars is idegesített. (azt hiszem, Ray volt a neve 'magyarul'?) A történet közepétől viszont már nem nagyon követtem az eseményeket, nem is nagyon kötött le...
De emlékszem, nagyon gyűjtöttem a csillámló kártyákat, meg valahol talán még megvannak a figuráim is... Azt hiszem az egész első csapat + Kamilla megvan. Meg volt 1-2 kulcstartóm is, ami ilyen műanyag majdnemtojás izékben volt értékesítve. Kész vagyonba került, emlékszem, anno a kajapénzt félreteszegettem és titokban iskolába menés előtt pár naponta rohangásztam a trafikba vagy kártyáért, vagy kulcstartóért vagy babáért...
Mai szemmel nézve azért ez sem volt egy túl kedves mese, sőt. Tele volt undorítóbbnál undorítóbb karakterekkel. De én valamiért nem vettem túl komolyan és röhögtem rajta. A Dragon Ball-t viszont gyűlöltem, amiért olyan durva és erőszakos volt.
Blackheart.com
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.