Crystal Mchottness hát igen
De mondjuk én is félnék egy ekkora házban, hacsak nem lennénk egy csomóan benne
Adele házát szellemek járják
2012. március 08. 19:14
2012. március 08. 19:19
ez kicsit fura...de ez a testőrös már kicsit sok...de ha így érzi jól magát!!!!!
2012. március 08. 19:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Kisértetek nem léteznek,ő ezt úgy látszik nem tudja
2012. március 08. 19:22
Különben vicces, mert egy szó sincs arról a cikkben, hogy kísértetek lennének a házában, csupán csak paranoiás. Tudom, hogyha kedvelek valakit, akkor a média szerint már szerelmes vagyok belé.XD Gyerekek!XD
2012. március 08. 19:22
Semmit nem írtak le a cikkben, ami arra utalna, hogy kísértetek szállták meg a házat.
Amúgy èn se hiszek az ilyenekben.
2012. március 08. 19:24
Furaa.Lehet énis félnék ha azt érzeném, de nem érzem(szerencsére)
2012. március 08. 19:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Oppá.
Egyrészt jó lenne, ha a cikkíró kifejtette volna a lényeget, mert ez így egy "nagy semmi", a cikk címén kívül újat nem mutat a szöveg.
Másrészt. Én simán elhiszem neki, legalábbis mindenképpen lehetséges, hogy nincs egyedül a lakásban. Én hiszek benne és nem csak úgy, hanem személyes tapasztalat is, meg családban másokkal is történt ilyesmi, sőt, volt, hogy pont Londonban történt az eset. Akik nevetnek ezen, hát... Nem kötelező hinni benne, de aki egyszer legalább tapasztalt hasonlót, az pontosan tudja, hogy nem vicc. Remélem sikerül valamit kezdenie a "lakótársával", mert hosszútávon tönkreteheti az idegeit.
Egyrészt jó lenne, ha a cikkíró kifejtette volna a lényeget, mert ez így egy "nagy semmi", a cikk címén kívül újat nem mutat a szöveg.
Másrészt. Én simán elhiszem neki, legalábbis mindenképpen lehetséges, hogy nincs egyedül a lakásban. Én hiszek benne és nem csak úgy, hanem személyes tapasztalat is, meg családban másokkal is történt ilyesmi, sőt, volt, hogy pont Londonban történt az eset. Akik nevetnek ezen, hát... Nem kötelező hinni benne, de aki egyszer legalább tapasztalt hasonlót, az pontosan tudja, hogy nem vicc. Remélem sikerül valamit kezdenie a "lakótársával", mert hosszútávon tönkreteheti az idegeit.
2012. március 08. 19:33
Pénzkidobás volt testőröket felfogadni. Ami paranormális, az paranormális, és attól csak Chuck Norris tud megvédeni
2012. március 08. 19:38
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Ugyan már,szellemek nem léteznek,aki hisz bennük túl sokat nézte meg az 1990-s GHOST - t
Ha léteznek is,gondolom ártalmatlanok.
Adele-nek meg nincs mitől félnie,hacsak nem egy Nekromanta
Küll. szerintem neki inkább "szellemi-probláji" vannak,és nem testőrökre hanem egy pszihológusra van szügsége!
2012. március 08. 19:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.08. 19:29)
Oppá.
Az eredeti egy The Sun cikk tehát nem muszáj elhinni, amit írnak benne
2012. március 08. 19:41
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.08. 19:39)
Az eredeti egy The Sun cikk tehát nem muszáj elhinni, amit írnak benne
. A lap szerint Adele mondta egy ismerősének (aki egyből a Sun-hoz rohant ugyebár
) a sztorival, miszerint Adele este zajokat hall, vallásos is és hisz abban, hogy szellemek vannak a házában ezért testőrt fogadott magamellé, hogy megállítsa a szellemeket
Ám aki látta a vele készült interjút a CBS egyik műsorán, amiben bemutatta a házat, abban mutatják, hogy éjt nappallá téve megrögzött fanok és lesifotósok lepik el az utcát, felmásznak a kerítésen és Adele is mondta, hogy nem mindig tud tőlük este aludni és hogy mennyivel jobban érzi magát otthon, mert ott legfeljebb egy kamerát nyomnak az arcába de legalább tud aludni és el tud menni bárhová, abból csak akkor lesz főcímlap, ha nem fésülködik aznap vagy belefényképeznek a bevásárlókocsijába, hogy mit vásárol. 
Értem. Hát akkor ez tényleg nagy kacsa.
2012. március 08. 19:41
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
hat ez nagyon furcsa 
mivel szellemek nem leteznek
mivel szellemek nem leteznek
2012. március 08. 19:43
|
|
|
Idézet (Misao @ 2012.03.08. 19:38)
Ugyan már,szellemek nem léteznek,aki hisz bennük túl sokat nézte meg az 1990-s GHOST - t 
Nem kívánom, hogy élj át ilyesmit, de ha egyszer véletlenül mégis, akkor majd elhiszed... Nem foglak győzködni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: