Novemberben érkezik a kínai Gossip Girl
2012. május 30. 11:37
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
Szerintem csak koppintás az egész!!! Az amcsi Gossip Girl az egyetlen és igazi Gossip Girl!
2012. június 09. 11:30
Én szerintem megnézem. Nem mindig jó az, ha több évadon húzzák a sztorit. Ráadásul Ázsiában nem igazán divat a több évados sorozat. Én kíváncsi vagyok rá, főleg Zhiyi Zhang miatt. Őt nagyon szeretem.
2012. június 09. 11:31
Hugikah: Az animék JAPÁNOK! Azt JAPÁNBAN készítik, és RAJZFILMEK, nem kínai sorozatok.
2012. július 08. 16:57
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
Andro a Kínaiak is csinálnak (bár az nem az igazi.. :S meg az amcsik is készítenek,de az valami borzadály ! :S ) bár a KÖR is japán,de az amerikai változat sokkal de jobb
és Samara is sokkal szebb
2012. július 15. 20:33
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Engem kíváncsivá tett, mert az amerikai annyira nem jött be..
2012. július 21. 18:35
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
:''''''D hát igen ami jó azt a kínaiak is értsék
2012. július 23. 14:06
Hugikah: A Körrel - Ringu - nem értek egyet. Az amcsit végigröhögtem, a japánon majd betojtam a félelemtől. Szóval, a japán jobb. Az anime pedig JAPÁN! Kész, végeztem.
2012. július 23. 14:08
Ja, és aki azt mondja, hogy a kínaiak nem tudnak sorozatot csinálni, fogadok, hogy még egyet sem látott. Nemcsak harcos csihipuhi filmjeik vannak, más kérdés, hogy hozzánk csak azok jutnak el. Viszont én láttam már elég sokfélét a horrortól kezdve a vígjátékon át a drámákig. És rengeteg kiváló filmjük, és sorozatuk van.
2012. július 24. 21:57
úgysem lesz olyan jó,mint az eredeti a én 1 kínai fimet láttam,hát nem vett le a lábamról.
2012. augusztus 28. 19:56
|
|
Shiverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 151388 offline
|
Biztos bele nézek majd....
!! Kiváncsi leszek h mennyire maradnak meg az amcsi GG-nél (pl.: Milyen nevek lesznek/meg maradnak-e a mostani nevek??? Menyire változik meg az alap sztori??? Vagy ami a legjobban érdekel h mit csinálnak <3 CHUCK BASS <3 karakterével, + Chair-rel <3 )
2012. december 19. 21:03
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
az eredetit nem lehet felül múlni!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: