Novemberben érkezik a kínai Gossip Girl
2012. március 08. 17:40
pocsék lesz szerintem....egy elég belőle!!!! 
miért kell másoknak utánozniuk????
miért kell másoknak utánozniuk????
2012. március 08. 17:48
uramisten
-.- felesleges 30 epizódra meg már nem is GG lesz kinaiulO.o
2012. március 08. 18:09
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jajj ne ! Nem szeretem a kínaiakat!:S
2012. március 08. 18:18
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Nem érdekel vmi nagyon! Az eredeti lesz mindig is a legjobb...nem vagyok kíváncsi a kínaiakra!
2012. március 08. 18:35
Ez egy koppintás lesz, rossz színészekkel akik ráadásul Kínaiak! SZörnyű lesz..
2012. március 08. 18:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem a japán jobb lenne.
2012. március 08. 18:48
Mennyi jóindulatú ember van itt, komolyan. Az egy dolog, hogy ez a sorozat valószínűleg egy elég nagy koppintás lesz, amit én is elismerek, de azért azt elég nagy bunkóságnak érzem ahogyan itt egyesek vélekednek a kínaiakról. És mégis miért? Ismeritek őket? Láttátok már azt, hogy hogyan tudnak színészkedni? Mivel a válasz valószínűleg a nem, így nem hiszem, hogy van bárkinek is joga rögtön elítélni őket.
Egyébként is ha nekik ahhoz van kedvük, hogy lemásoljanak egy sorozatot akkor egészségükre, ez az ő dolguk, nekünk ebbe nem sok beleszólásunk van.
Egyébként is ha nekik ahhoz van kedvük, hogy lemásoljanak egy sorozatot akkor egészségükre, ez az ő dolguk, nekünk ebbe nem sok beleszólásunk van.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 08. 19:45
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (Crybi @ 2012.03.08. 18:48)
Mennyi jóindulatú ember van itt, komolyan. Az egy dolog, hogy ez a sorozat valószínűleg egy elég nagy koppintás lesz, amit én is elismerek, de azért azt elég nagy bunkóságnak érzem ahogyan itt egyesek vélekednek a kínaiakról. És mégis miért? Ismeritek őket? Láttátok már azt, hogy hogyan tudnak színészkedni? Mivel a válasz valószínűleg a nem, így nem hiszem, hogy van bárkinek is joga rögtön elítélni őket.
egyetértek
2012. március 08. 20:14
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Na ténleg ezek a jóindulatok...
2012. március 08. 21:25
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
nekem ez az ötlet nem tetszik, nem eredeti. nincsenek előítéleteim, nem ismerem a kínaiakat, nem láttam tőlük még semmit, de akkor is lehetne valami saját ötlet, vagy mi.
2012. március 08. 21:32
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Sose értem miért kell így feldolgozni... fordítsák le kínaira, s meg van oldva.. amit az MTV ad Skins-t is.. az is egy nagy baromság lett.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.