Starity

A Secret meghódította Japánt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 01. 15:44 #21
SunnySolya
SunnySolya

StátuszESC 2018❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 785
Csatolások: 32
Azonosító: 147357
Így-így biggrin.gifD énis nagyon szeretem őket *__* biggrin.gif
2012. augusztus 20. 21:57 #22
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Nos igen a Secret, számomra mindig is az első számú együttes volt mióta debütáltak. Nos igen a sok értelmes hozzászóló. Hát persze sokak azért írnak, hogy több hozzászólásuk legyen. dry.gif Nos aki nem ismeri azoknak szerintem előbb hallgatni kellett volna tőlük egy számot és utána önfejűen írni, mivel létezik a youtube is. Nos a lányok, habár nem a legismertebb együttes attól függetlenül a Girl's Generation-ös, Kara-s szintet megüti a japán debütálásuk, hiszen szerintem elég jól sikerült a japán debütálásuk is anime főcímdal, sikeres koncertek és több ezer rajongó. A lányok egyre sikeresebbek, remélem egyszer majdan ők lesznek a csúcson mert megérdemlik. Teljesen más világot hoznak be a k-popba. Az édes, de nőies és sexy-s stílust képviselik kicsit másként. A tagok egytől egyig gyönyörűek és tehetségesek is. wub.gif Nagyon szeretem őket, mert csodálatosak is. Kedvesek, aranyosak, mindemellett mindegyik lányban valami más ami miatt kedvelhetők. Hyo Sung a vezető számomra egy példakép, egyszerűen gyönyörű, eszméletlen hangja van jól néz ki és több pasi álmai nője. Zinger a csapat rappere, néha a gyerek viselkedés jellemző rá, de olykor olyan nőies és káprázatos tud lenni. wub3.gif Ji Eun a főénekes, a hang ami ki jön a torkán.. eszméletlenül gyönyörű, habár a csapatban ő az aki a legtöbb hibát ejti, de ettől függetlenül eszméletlen hangja van, és gyönyörű is. Na és a Drága Sun Hwa az édes Sun Hwa, ő rá szoktam mondani, hogy cuki, a viselkedése és a hozzáállása mindenhez teljesen más a többi tagtól eltekintve, mosolygós típus, akinek erőteljes hangja van és a tánctudása sem az utolsó. Összegében a SECRET jó kis csapat és az egyik legkiemelkedőbb is. yes.gif pompom.gif pompom.gif
2013. június 05. 17:25 #23
dori410
dori410
visszatérő vendég

StátuszK-pop
Hozzászólás: 233
Csatolások: 48
Azonosító: 164319
NA a k-pop fanoknak köszönöm.És persze én is örülök nekik smileeee.gif <3 secrettime vagyok.
Na az meg hogy itt mindenki irogat hogy több legyen a hozzászólása az meg kiakasztó. Márbocsássatok meg de én is tudnék a kedvenceitekhez írni olyanokat.... Ha nem ismeritek 1 ne ítélkezzetek 2 haggyátok és menjetek a dolgotokra. És Esmee0001 én is tudom használni a youtubot . Saranghae igazad van!! Nekem is hyosung egy példaképem. <3
2013. október 05. 22:59 #24
- törölt felhasználó -    
A lányok az egyik kedvenc koreai női csapatom. laugh.gif I heart.gif Secret! laugh.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok