Hatezer euróért maszturbált a modell
2012. március 08. 18:15
2012. március 08. 20:19
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
1. A csaj minek mesél ilyeneket?
2. A pasi minek fizet ennyit, hogy aztán lerendezze saját magát?
3. A luxuskurva nem itt kezdődik.
Ez amolyan kocavállalkozó, annak is legfeljebb rossz amatőr. Az igaziak egyik legnagyobb erénye ugyanis a diszkréció!
2. A pasi minek fizet ennyit, hogy aztán lerendezze saját magát?
3. A luxuskurva nem itt kezdődik.
Ez amolyan kocavállalkozó, annak is legfeljebb rossz amatőr. Az igaziak egyik legnagyobb erénye ugyanis a diszkréció!
2012. március 09. 01:00
|
|
Tilasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 145604 offline
|
Ha már szeretitek a felsorolásokat, akkor én is csatlakozok.
1. Aki pénzért bármi ilyet tesz, az prostituált, más néven kur*a.
2. Aki nem vállal minden jöttmentet, és csak ekkora összegért vállalja, azt hívják luxus kur*ának. (csak hogy az is tudja, aki nincs vele tisztában, mert vannak itt páran közűlük)
3. Az ilyenről nem cikket kéne írni, hanem megvetni. Gondold végig. Ha a te párod bármi ilyet tenne, valószínűleg nem így tekintenél rá. Akkor egy idegennek, miért tapsolsz hozzá?
Sajnálom, hogy ide jutott a világ. Ezek mellett szégyenlem, hogy ember vagyok, mert még egy sertésben, sőt abban amit a WC-be szoktam "lerakni" is több tisztaság van, mint ebben a nőben, vagy akár a világot benépesítő emberek 99%-ban.
Nem büszkének kéne emiatt lennie magára, hanem fel kéne hogy köpjön, és alá kéne hogy álljon.
1. Aki pénzért bármi ilyet tesz, az prostituált, más néven kur*a.
2. Aki nem vállal minden jöttmentet, és csak ekkora összegért vállalja, azt hívják luxus kur*ának. (csak hogy az is tudja, aki nincs vele tisztában, mert vannak itt páran közűlük)
3. Az ilyenről nem cikket kéne írni, hanem megvetni. Gondold végig. Ha a te párod bármi ilyet tenne, valószínűleg nem így tekintenél rá. Akkor egy idegennek, miért tapsolsz hozzá?
Sajnálom, hogy ide jutott a világ. Ezek mellett szégyenlem, hogy ember vagyok, mert még egy sertésben, sőt abban amit a WC-be szoktam "lerakni" is több tisztaság van, mint ebben a nőben, vagy akár a világot benépesítő emberek 99%-ban.
Nem büszkének kéne emiatt lennie magára, hanem fel kéne hogy köpjön, és alá kéne hogy álljon.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: