GN'R Girls
2012. március 07. 18:39
Ezt a témát azért indítottam mert rengeteg dal van amit a tagok kapcsolatai ihlettek. Nagy slágerek, világhírű videoklipek, botrányok köthetőek hozzájuk. Itt megoszthatunk egymással fotókat amelyeket talán még nem láttunk. Sztorikat amelyeket talán más még nem ismer. Megvitathatjuk a pletykákat amiket a bulvársajtó vagy maga a rajongótábor kreált. Itt elmondhatjátok kinek ki volt a kedvence. Remélem érdekesnek találjátok majd és jókat fogtok sztorizgatni, nosztalgiázni.
2012. március 07. 18:41
Én is el is kezdeném. Lenne hozzátok egy kérdésem. Sok helyen olvastam már, hogy Axl jobb karján található, női arcot ábrázoló tetoválás valójában Barbie Von Grief. Ti tudtok erről valamit.
2012. március 08. 17:58
|
|
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline
|
Idézet (rnr83 @ 2012.03.07. 18:41)
Én is el is kezdeném. Lenne hozzátok egy kérdésem. Sok helyen olvastam már, hogy Axl jobb karján található, női arcot ábrázoló tetoválás valójában Barbie Von Grief. Ti tudtok erről valamit.
Igen Axl tetkója valóban Barbiet ábrázolja,Még gyerekkori barátok voltak Axl-el.Neki szól a Rocket Queen című nóta is amelyben az erotikus hangok is fel lelhetők.
Adriana Smith egy táncos barátnő és Axl közös afférjének hangjai azok melyek a dalban szerepelnek.Állítólag az aktus maga a stúdióban zajlott le köztük.Mindenkit kiküldtek, csak a hangmérnök maradt bent.
Továbbá még a My Michelle című nóta is egy lányhoz köthető.Méghozzá Michelle Young-hoz, aki Slash iskolatársa volt, majd késöbb a bandatagok barátja lett.Kavart is Axl-el.
Mentek egyszer autóval és a csaj mondta, miközben szólt a zene az autórádióban, hogy milyen jó lenne ha valaki irna róla is egy számot.Erre Axl megírta a My Michelle szövegét mely teljes mértékben feltárja a lány akkori életét.Axl és Slash közt már itt is volt egy kis összetűzés, mert Slash nem akarta, hogy kiteregessék a lány szennyesét, de aztán végülis Michelle-nek tetszett a dal.
Elsőre ennyi, de majd méég irok
1 felhasználónak tetszik:
rnr83
2012. március 08. 22:27
|
|
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline
|
Volt pletyka arról is annak idején, talán az akkori Bravo vagy popcorn ujságok valamelyikében, hogy a November Rain esküvői részei igazi ceremónia volt vagy sem
Olyasmit olvastam, hogy Steph miután megtudta, hogy Axl tényleg elvette totál ideges lett
Persze ezek szerintem csak mind pletyka volt és nem vette el sosem, csak Erint, akivel egy hónapig voltak házasok
Az állítólagos klip v.s. esküvő témáról egy szkennelt cikk:
Olyasmit olvastam, hogy Steph miután megtudta, hogy Axl tényleg elvette totál ideges lett
Persze ezek szerintem csak mind pletyka volt és nem vette el sosem, csak Erint, akivel egy hónapig voltak házasok
Az állítólagos klip v.s. esküvő témáról egy szkennelt cikk:
2012. március 09. 17:59
Szerintem nem igaz, hogy elvette feleségül. Sőt a szakításuk után Axl még az eljegyzésüket is tagadta. De tény, hogy az a nő kegyetlenül elbánt vele. Erinről meg annyit, hogy ugyan három hét után beadták a válópert de aztán csak 1991 januárjában váltak el. Sajnálom, hogy Erin elvetélt. Képzeld csak el, hogy most Axl-nek lenne egy 21 éves fia vagy lánya. Szerintem jó apa lenne.
2012. március 10. 00:23
|
|
Dezso20új tag |
|
Idézet (rnr83 @ 2012.03.09. 18:00)
Erin Invicta Everly:) Remélem még nem túl sokszor láttad ezt a képet. 
Nem láttam még róla a képet
Erinhez íródott a Sweet Child O' Mine
Mikor Erin elvetél és szétmentek Axl a garázs ajtóra írta, hogy Sweet Child Of Die...durva :S
2012. március 10. 17:26
Axl nem egy egyszerű eset de szerintem jó szíve van. A szem a lélek tükre és neki kedves a tekintete a mosolya. Lehet, hogy a sok borzalom amit gyerekként átélt tette ilyen kiszámíthatatlanná. Sajnálom, hogy nem nősült újra és, hogy nincsenek gyerekei.
2012. március 10. 19:40
|
|
Dezso20új tag |
|
Idézet (rnr83 @ 2012.03.10. 17:26)
Axl nem egy egyszerű eset de szerintem jó szíve van. A szem a lélek tükre és neki kedves a tekintete a mosolya. Lehet, hogy a sok borzalom amit gyerekként átélt tette ilyen kiszámíthatatlanná. Sajnálom, hogy nem nősült újra és, hogy nincsenek gyerekei. 
Axl valóban nem egyszerű eset, de szerintem sem rossz ember.Vannak persze rossz tulajdonságai, de kinek nincsenek
Persze nem ismerem személyesen, de szerintem neki két oldala van.Van az amit a koncerteken látsz, mint frontember, ki igaz hogy nem a pontosságáról hírea, de viszont amit az UYI turnén leművelt mint énekes/frontember az szerintem nagyon nagy teljesítmény.Na már nem a régi, de könyörgöm nem is 30 már mint 92-ben és szerintem még mindig az egyik legjobb énekes és frontember
Aztán van Axl-nek a kedves, humoros oldala, amit a média figyelmen kívül hagy.Rákosbetegeket látogat, minden halloweenkor bulit tart a házában stb.Dj Ashba szerint nagyon jó a humora.Én is sajnálom, hogy nincs gyereke, legalábbis hivatalosan.Kitudja lehet egyszer előkerül egy kiskölök a múltból
2012. március 11. 16:55
Igen. Valamelyik futó kalandjából.
Szerintem is jó lehet a humora. Az Estranged werkfilmjében is teljesen lökött. És ahogy a November Rain forgatása alatt a vállára kapja Slash-t és elindul vele. Óh! DJ nagyon jó fej és kedves, tehetséges na de nekem Slash a Guns N' Roses gitárosa. Ettől függetlenül ha egyszer tényleg lesz reunion akkor azért fájni fog DJ távozása. Az a baj, hogy a többieket nem nagyon sikerült megszeretnem. Talán Richard Fortus-t.
Ezt a képet imádom
Ezt a képet imádom
Dezso20
2012. március 11. 22:47
|
|
Dezso20új tag |
|
Idézet (rnr83 @ 2012.03.11. 16:55)
Igen. Valamelyik futó kalandjából.
Szerintem is jó lehet a humora. Az Estranged werkfilmjében is teljesen lökött. És ahogy a November Rain forgatása alatt a vállára kapja Slash-t és elindul vele. Óh! DJ nagyon jó fej és kedves, tehetséges na de nekem Slash a Guns N' Roses gitárosa. Ettől függetlenül ha egyszer tényleg lesz reunion akkor azért fájni fog DJ távozása. Az a baj, hogy a többieket nem nagyon sikerült megszeretnem. Talán Richard Fortus-t.
Ezt a képet imádom
Ezt a képet imádom
Természetesen neekm is Slash a favorit GN'R szólógitáros ez nem kérdés, de Ashba szerintem nagyon jó és illik ebbe a mostani felállásba.Richard is jó, de szerintem Ron is.
Erre a részre nem emlékszem a November Rain forgatásáról, de már rég láttam.Majd valamikor újra megnézem ha lesz időm
2012. március 12. 19:10
Idézet (Dezso20 @ 2012.03.11. 22:47)
Természetesen neekm is Slash a favorit GN'R szólógitáros ez nem kérdés, de Ashba szerintem nagyon jó és illik ebbe a mostani felállásba.Richard is jó, de szerintem Ron is.
Erre a részre nem emlékszem a November Rain forgatásáról, de már rég láttam.Majd valamikor újra megnézem ha lesz időm
Megtaláltam a képet. Tévedtem mert nem a November Rain-ből való.
http://photos.lucywho.com/axl-rose-photo-gallery-c18263190.html
Dezso20
2012. március 12. 20:25
|
|
Dezso20új tag |
|
Idézet (rnr83 @ 2012.03.12. 19:10)
Megtaláltam a képet. Tévedtem mert nem a November Rain-ből való.
Igen ez egy jó kép
Akkor még jóhogy nem volt ismerős
Amúgy asszem a VH1 Behind The Music c. műsorából való.Egyébként asszem anno Robert John videójából való ez a kép
rnr83
2012. március 13. 19:10
Egyenlőre nosztalgiázunk. Aztán lehet, hogy egyszer nekünk is lesz szerencsénk látni ezt a két makacs öszvért együtt a színpadon. Szerintem a szívük mélyén már nem is haragszanak sőt. Szerintem pont azért békülnek ilyen nehezen mert Axl nagyon szerette Slash-t és fordítva. Hiszen Slash azt is írja az egyik dalában, hogy olyanok voltunk mint a testvérek. Valamin összevesztek és mindkettőjüknek túl nagy csalódást okozott pontosan a szeretet miatt. De ez csak az én véleményem. Minél jobban szeretsz valakit, annál jobban fáj a csalódás. És mindaketten hülyék voltak az tuti. Szerintem mindenki hibás valamilyen szinten abban, hogy feloszlott a Guns. Már csak az a rohadt drog is. Hiszen Steve-t teljesen felemésztette a heroin, kokain együttese. És ez volt csak a kezdet. A távozásával már elindult valami. Persze teljesen igazuk volt. Hiszen a Civil War-t sem sikerült felvenniük normálisan miatta.
Dezso20
2012. március 13. 19:31
|
|
Dezso20új tag |
|
Idézet (rnr83 @ 2012.03.13. 19:10)
Egyenlőre nosztalgiázunk. Aztán lehet, hogy egyszer nekünk is lesz szerencsénk látni ezt a két makacs öszvért együtt a színpadon. Szerintem a szívük mélyén már nem is haragszanak sőt. Szerintem pont azért békülnek ilyen nehezen mert Axl nagyon szerette Slash-t és fordítva. Hiszen Slash azt is írja az egyik dalában, hogy olyanok voltunk mint a testvérek. Valamin összevesztek és mindkettőjüknek túl nagy csalódást okozott pontosan a szeretet miatt. De ez csak az én véleményem. Minél jobban szeretsz valakit, annál jobban fáj a csalódás. És mindaketten hülyék voltak az tuti. Szerintem mindenki hibás valamilyen szinten abban, hogy feloszlott a Guns. Már csak az a rohadt drog is. Hiszen Steve-t teljesen felemésztette a heroin, kokain együttese. És ez volt csak a kezdet. A távozásával már elindult valami. Persze teljesen igazuk volt. Hiszen a Civil War-t sem sikerült felvenniük normálisan miatta.
Szerintem azér is nem beszéltek kb 16 éve, mert mindketten nagyon makacsok is.Nyilván nem csak az Axl/Slash páros tehet a szétválásról, ha nem mindannyiuk
Steven kilépése/kirúgása a kezdett volt a lejtőn lefele.Már az UYI turné alatt is nagy volt a szakadék a srácok közt
2012. március 15. 18:01
Sajnos. Tényleg a hírnév, a pénz. És szerintem az, hogy Axl Stephanie Seymour hatása alatt volt abban az időben. Szerintem ez a kapcsolat nemcsak Axl-nek volt káros hanem a bandának is. Hiszen nagyon érzékeny és függött attól a nőtől. Tuti, hogy az ami Steph-el történt az kihatott az egész munkásságára. Hiszen szerepeltette két klipben is. A többi tag barátnői nem is nagyon tűntek fel Guns klip-ben. Kivétel a Sweet Child és az Estranged videókat.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.