Miley Cyrust vallásgyalázónak titulálták
2012. március 08. 06:18
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
brigi92fcb egyrészt ha már "olvastad" a bibliát tudod hogy káromkodni nem kéne, pláne ilyet... el kell fogadni másokat hibáikkal bűneikkel... azaz nem kéne hogy érdekeljen ez. mellesleg ne feledd el hogy a bibliát nem isten írta és fordította. mindent z emberek írtak valaha régen. nem tanít rosszat, de rosszak a fordítások, és vannak benne butaságok. én hiszek Istenben. képzeld imátkozni is szoktam! Ha megrtésre nevel??? Miért itéli el pl.: a melegeket???? Ez azért van mert rossz a fordítás. Isten nem vét hibáka, és úgy vagyunk tökéletesek ahogy vagyunk.
2012. március 08. 06:24
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
Amúgy Miley hisz Istenben. Régen még templomba is járt. Nem hiszem hogy egy idézetes képpel, meg akart bántani másokat -.- nem értem még mindig miért kell ekkora ügyet csinálni ebből az egészből????
ha jól tudom itt senki sem szent egyenlőre! Isten megbocsált, és elfogad, mert ő teremtett! Vagy az univerzum kicsiny részei vagyunk... vagy mind a kettő. ahogy einstein is mondta a tudománynak a vallásra a vallásnak a tudományra van szüksége, két szárny amivel az emberiség repül
2012. március 08. 07:11
Szerintem emiatt a kis iromány miatt nem fog kitörni egy vallásháború, vagy esetleg a 3. Világháború, szerintem Miley miatt senki sem fog lemondani a vallásáról
2012. március 08. 07:27
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Tudjuk Miley nem példa kép,rossz ember és Selena a legjobb most itt fognak papolni a Gomez fanok.Én tisztelem Mileyt és ugyan úgy szeretem mint eddig engem nem érdekel <3
2012. március 08. 08:07
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Semmi baj sincs azzal,ha nem mindenki hívő,van ilyen,de ez egy nem olyan dolog amit nagy büszkán kikiáltunk; "igen,én utálom istent!" - már elnézést de aki ilyet tesz,az nem sokkal okosabb Miss.Cyrus-nál...
2012. március 08. 08:37
Most komolyan ez mért baj??Lehet hogy nem is gondolta komolyan....
2012. március 08. 08:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Véleménye mindenkinek lehet ám a sztársággal jár, hogy nem mondhat ki mindent amit szeretne, mert abból címlap lesz. Nem mondom, hogy jó vagy nem, amit tett meg semmi közünk nincs ahhoz, hogy vallásos vagy nem, hisz Istenben vagy nem, ez mindenkinek a saját magánügye. Jobban is tudhatná, hogy az embereknek nincs jobb dolga, mint belekötni mások dolgaiba. Politikáról, vallásról sztárnak nem szabad nyíltan beszélnie, ha csak nem zavarja, hogy biztosan lesz pár olyan ember, akinek mindig baja van azzal, amit leír. Nyilatkozni szabad, mert lehetőség van rá csak ez a következménye.
2012. március 08. 10:22
Már nem azért de szerintem ez nem is vallásgyalázás,ezt egy kicsit eltúlozták hisz az csak egy idézet volt.
2012. március 08. 11:08
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ez ténleg durva volt egy vallásosnak. És végülis igazuk van egy kicsit mert azért ilyet kitenni. És az igaz hogy egy celeb ne tegyen ki semmilyen apró cseprő valamit se mert abból igenis címlap lesz...
2012. március 08. 11:16
symor igen, a csillagok pusztultak el. De Mi most nem lennénk itt, ha Jézus nem halt volna meg értünk. Elhozta a lelki üdvösséget (fura egy szó xd) és az örök életet. az einsteines állítás meg igaz, hiszen nem lehet teljesen hinni a Bibliának. Pl.: Ádám és Éva?! Ezeknek az írásoknak más a mondanivalójuk, és nem szó szerint értendők. Ebben a sztoriban pedig sokkal több van, mint mikor olvassuk. A Bibliát sem azért lehet olvasni,
hogy még nagyob keresztények legyünk hanem hogy tanuljunk belőlük. Jézus nem arra tanít, hogy őt imádjuk, hanem hogy jószándékú, becsűletes emberekké váljunk. De ezt a nagyon vallásosak túl szigorúan
veszik. Miley kitett egy idézetet, amit nem kellett volna. Azért sem, mert a. keresztények ezen kibuknak, és gondolhatta volna. Nem nyomom senkibe Jézust . Vállasszatok olyan vallást, amilyet akartok, de szeretni tudjatok. "Legyetek jók, ha tudtok.."
hogy még nagyob keresztények legyünk hanem hogy tanuljunk belőlük. Jézus nem arra tanít, hogy őt imádjuk, hanem hogy jószándékú, becsűletes emberekké váljunk. De ezt a nagyon vallásosak túl szigorúan
veszik. Miley kitett egy idézetet, amit nem kellett volna. Azért sem, mert a. keresztények ezen kibuknak, és gondolhatta volna. Nem nyomom senkibe Jézust . Vállasszatok olyan vallást, amilyet akartok, de szeretni tudjatok. "Legyetek jók, ha tudtok.."
2012. március 08. 11:29
Amúgy ajánlom a nem hívőknek a Biblia ószövetségét, van benne öldöklés, megcsalás, és szellemidézés. Igazi krimi.
brigi92fcb durva a megfogalmazásod kissé, de van benne igazság. De ha nem szeretik Istent, sajnos van ilyen. El kell fogadnunk, ha még nagyon rosszul is esik. Mintha ránk mondanák ezeket, úgy esik.. Újabb idézet: " MintS ez a két szó úgy esett anyjának, mintha szívébe nagy kést mártanának.."
brigi92fcb durva a megfogalmazásod kissé, de van benne igazság. De ha nem szeretik Istent, sajnos van ilyen. El kell fogadnunk, ha még nagyon rosszul is esik. Mintha ránk mondanák ezeket, úgy esik.. Újabb idézet: " MintS ez a két szó úgy esett anyjának, mintha szívébe nagy kést mártanának.."
2012. március 08. 13:37
Tényleg durva volt azokkal szemben akik tényleg nagyon vallásosak, de amúgy nem hiszem, hogy direkt azért rakta volna ki...
2012. március 08. 14:42
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
szerintem vallásról vitatkozni nincs értelme, elég baj lett már a vallási vitákból. Miley pedig tuti, hogy nem akart rosszat, neki is biztos, hogy megvannak a nézetei, de ténleg óvatosabbnak kellene lennie, hogy mit ír ki, de részemről ez minden.
2012. március 08. 16:43
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Miley biztos nem akart ezzel semmi rosszat,végülis a Cyrus család is eléggé vallásos és Miles pont,hogy nem akart rosszatt szerintem.Az meg,hogy "vallásgyalázó" az egyszerűen undorító,hogy ilyennel vádolják.száljanak magukba egyesek!
2012. március 08. 17:46
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ekkora egy baromságon felháborodni..xD
2012. március 08. 23:11
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ez is csak azt mutatja, hogy mennyi esze van.
Szerk.: arról vitatkozni, hogy ki, miben hisz hülyeség. Mindenkinek van véleménye, amit akkor mondjon el az ember ha kérdezik. Ez olyan, mintha a diznis sztárokról vitatkoznánk. Semmi értelme. Akik szeretik, szeretni fogják, akik meg nem, az nem.
Szerk.: arról vitatkozni, hogy ki, miben hisz hülyeség. Mindenkinek van véleménye, amit akkor mondjon el az ember ha kérdezik. Ez olyan, mintha a diznis sztárokról vitatkoznánk. Semmi értelme. Akik szeretik, szeretni fogják, akik meg nem, az nem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.