Starity

Miley Cyrust vallásgyalázónak titulálták

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 07. 20:51 #61
Jal
Jal

Státuszescape
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 668
Csatolások: 5
Azonosító: 79489
Az embereknek tényleg nincs jobb dolguk, mint az ilyen dolgokon csámcsogni, én egyáltalán nem vagyok vallásos, de ha az lennék se viselkednék így. Nem Mileyval van itt a probléma, hanem azzal, hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint mindenbe belekötni. Ha valakinek ennyi felesleges ideje van akkor azt inkább fordíthatná valami értelmes elfoglaltságra is, pl tanulhatna, hogy ne legyen szűk látókörű, buta ember.....
num1Kolosszus az idézettel pedig teljes mértékben igazad van!!!
"A vallás olyan, mint a pénisz. Jó ha van, jó ha büszke vagy rá, de nagyozz vele más emberek előtt, és határozottan ne próbáld meg lenyomni mások torkán."
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Miley-fan09, Rekahhh, Pandus, Black Hearth2
2012. március 07. 20:52 #62
- törölt felhasználó -    
Ugyanmár... Sokaknak elmentek otthonról... mindenkinek a szíve joga hogy mit hisz és mit gondol, leírta, nagy dolog.
Én sem hiszek Istenben, habár ez még a cenzúrázott változata a véleményemnek. Akkor most én is vallásgyalázó vagyok ha kimondom amit őszintén gondolok? think.gif
4 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, num1Kolosszus, Black Hearth2, Rekahhh
2012. március 07. 20:52 #63
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Szánalmas... sok idézet van ami nekem is tetszik, mégsem illik rám, ez is tetszik. Köztudott, hogy Miley vallásos, és ezt a másik idézet is bizonyítja. Nem kell ezt túlreagálni.
2012. március 07. 21:00 #64
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Szerintem ez még nem vallásgyalázás, de mindegy. smileeee.gif
2012. március 07. 21:09 #65
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Most minden meg lehet sértődni, mindenkinek. Nem kellene minden hülyeséget komolyan venni, amit akárki kiír twitterre.
2012. március 07. 21:11 #66
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Csatolások: 0
Azonosító: 134645
hát kellemetlen.

ez nem sértő, hanem szimpla hülyeség.
mindenki tesz hülyeségeket.
ennyi.
nem kell ezen annyira hűdefelháborodni
2012. március 07. 21:12 #67
- törölt felhasználó -    
ha ő ez miatt vallásgyalázó (ami tök röhejes),akkor én meg a pokol tüzén fogok elégni az 1x biztos pardon.gif
nem hogy nem hiszek semmiben,de még istent is utálom,bár szerintem nem is létezik tongue.gif
2012. március 07. 21:15 #68
- törölt felhasználó -    
Hát, nem értem mi baj van egy idézetből. De azért nem volt valami profi megoldása Miley-nak sem... tongue.gif Egy következő idézet... pff... :/
2012. március 07. 21:18 #69
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Úristen, akkor a fél világ a pokolra kerül.. :'D
2012. március 07. 21:31 #70
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Ez csak egy idézet, nem Ő találta ki, mit kell izz izélni -.-
2012. március 07. 21:36 #71
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Idézet (Az egyetlen @ 2012.03.07. 19:34)
„Felejtsd el Jézust, csillagok haltak meg, hogy itt lehess.”
Valaki elmagyarázza nekem,ez mit jelent?  blush.gif

Arra utal, hogy nem Isten teremtett minket, hanem a 4,6 milliárd évvel ezelötti "ősrobbanáskor keletkezett atomokból állunk". Bioszon biztos vettétek, tudod, hogy apró kocsonyás cseppekből fejlődtek ki az élőlények.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. március 07. 22:20 #72
- törölt felhasználó -    
Szerintem annyira nem kell ezt felfújni.
2012. március 07. 22:30 #73
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Egy újabb dolog ami baromira fel lett fújva. Attól mert híresség, még ne legyen véleménye? Nem értem miért kell minden dolgot felfújni amit Miley csinál. Kezdenek unalmasak lenni a kákán csomót kereső emberek. pardon.gif
2012. március 07. 22:46 #74
- törölt felhasználó -    
átlag emberek különbeket írkálnak ki,de sztem azért kapták ezt ennyire fel,mert ha egy átlag ember kiír ilyet,nem nagyon követi senki,de mivel híres,a rajongók miatt fújták fel a dolgot. ez az én véleményem,de mindannyiunk közt megoszlik..smileeee.gif
2012. március 07. 23:15 #75
avrildemihayley
avrildemihayley
visszatérő vendég

StátuszWhat the hell?!
Hozzászólás: 117
Azonosító: 140971
Inkább irkáljon ki ő is keresztény hülyeségeket?? Joga van a véleményéhez;D
2012. március 07. 23:40 #76
Netti36
Netti36
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 160846
Pandus Pandus
Egy újabb dolog ami baromira fel lett fújva. Attól mert híresség, még ne legyen véleménye? Nem értem miért kell minden dolgot felfújni amit Miley csinál. Kezdenek unalmasak lenni a kákán csomót kereső emberek. pardon.gif

Teljesen egyetértek. Vallásos családból származok, és még is úgy érzem, hogy ez egy idézet, ami megtetszett Miley-nak, semmi több...
Miért, akarják mindenáron beskatulyázni a lázadó tinédzser szerepbe. Már felnőtt ember, éli az életét. Komolyan csodálom ezeket az embereket, én már a világból szaladtam volna ki, ha minden lélegzetvételembe belekötnek. Mikroszkóppal vizsgálják itt őket, komolyan behalok az emberek viselkedésén. Miért nem lehet békén hagyni a másikat? Olyan nehéz a saját életeddel foglalkozni? Ez kész.......
2012. március 07. 23:56 #77
- törölt felhasználó -    
Mileyfan-09 Isten szeret téged, ha te még utálod is őt. smileeee.gif Nem làtod, nem hallod, nem érzed.. mégis van. agyadat se érzed, látod/hallod, mégis van. tongue.gif vagy nincs?!
2012. március 08. 00:10 #78
- törölt felhasználó -    
Na, most leìrom ide a véleményem. Hosszú lesz, de ezt le Kell írnom. Szóval vallásossàg ide vagy oda. A média ezt felfújta, de Miley is átgondolhatta volna, mielőtt kiìrja. A keresztények azért háborodtak föl, mert így Miley fanatikusai, mivelhogy követik őt, ìgy most rossz képet kapnak Istenről. Bár persze, ez csak tudomány, itt a felejtsd el Jeézust-on lehet a hangsúly, hiszen nem csak a csillagok, hanem Ő halt meg értünk. Szóval, Istent megpróbálhatjátok elfelejteni, de mit tett, hogy utáljátok? Segített és segít a nehéz helyzetekben?? Ez a baj? Vagy hoo
2012. március 08. 00:15 #79
- törölt felhasználó -    
*hogy lehetősèget ad a javításra?? Az a baj, hogy ellenségként látjátok òt, és erről a nagy vallàsosak fejbe paszírozása tehet.. Nem járok templomba, a hittan tanárunk nem tukmál a fejünkbe semmi kötelezòt.. így, és mert èrzem, velem van, szeretem Istent. Boldog ember vagyok, mert velem van. Ez a véleményem.
2012. március 08. 02:11 #80
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Sissi112 lemaradt a vallás és a pénisz szólás-mondásáról nem sokkal ezelőttről biggrin.gif

Másrészt, ha valaki kitesz egy posztot ezzel:
„Felejtsd el Jézust, csillagok haltak meg, hogy itt lehess.”

Miley ezzel a megosztásával nem vált szektavezetővé, valakinél persze a sztárság maga is taszító kultuszt teremt. De maga a vallásosság nem mondhatnám, hogy mentes a hasonló szélsőségektől.

Másrészt Jézus halála nem függ össze az emberi nem megteremtésével, akár vallási, akár tudományos alapon nézzük.

Első sorban mert a dogma szerint Jézus az emberiség lelkének megváltásáért, bűneik megbocsátásáért halt meg, tehát valami jobbá tételéért nem pedig újrateremtéséért. Isten cselekedeteinek része volt az ember megteremtése és nem Jézusé, akit inkább valami meglévő megváltójának, megmentőjének tekintenek.

Tehát az idézet, hogy felejtsd el Jézust, hisz létrejöttödért csillagok hunytak ki akár annak is szólhat, hogy milyen kis tett volt Jézus önfeláldozása ahhoz képest, hogy Isten talán egész csillagokat pusztított el az emberiség kifejlődése érdekében. Hiszen maga Isten a mindenség ura!

Vagyis magába az idézetbe bele lehetne érteni ilyen jóhiszeműen a dolgokat, csak ugye a vallásgyakorlók mindenben kételyt látnak, ártó szándékot, alább még azt is írják, hogy a kijelentés értelmezői utálják Istent, habár ezt nem olvastam egy hozzászólásban sem konkrétan csak egy állítólagos hívőnél. Mi ez, ha nem bűnbocsánatra méltó gondolkodás?
smileeee.gif

Persze ott van a másik szempont, hogy a mondat, pont arról szól, amiről. Amennyiben azonban tényleg hívő valaki nem kéne meglátnia azt, amit a mondat vallási értelmezése kíván?

Talán csak arról szól az idézet Istennek mennyivel nagyobb jelentősége volt a teremtésben Jézusnál, akinek a legutóbbi "hírek" szerint nem sok?!

Hiszen ha maga Isten mindennek alkotója és eredője, beleértve a szabad akarat alakította tudományt, akkor lehet, hogy ő volt az is, aki egy szempillantás alatt elfújt néhány csillagot, hogy létrehozza az univerzumot és benne az embert.

Így értelmezve pedig ez egy korrekt idézet, nemde biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, Rekahhh, Gabor28
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok