Több millióan voltak kíváncsiak Gotye klipjére
2012. március 08. 00:03
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
koliba ez a szám ment nemrég egész nap:D
2012. március 08. 15:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tbdodo @ 2012.03.07. 20:30)
Ez a világ leggusztustalanabb klipje!! Miért kell ennek a gusztustalan pasinak levetkőznie?
Mert ez ilyen. Nem minden videóba kell hogy legyen helyes pasi, vetkőzni meg főleg nem muszáj de ha akarja, miért ne ..
Idézet (Goldenretriver.goldi @ 2012.03.07. 21:06)
a szőkeség tetőfoka ez a klipp .ez b*z*kn*k készült vagy mi a manó?
Azoknak készült, aki kifejletebb zenei ízléssel rendelkezdnek vagy nem szeretik a tömeg zenéket és nem értékelik a s*ggrázós, húsnak beöltöző 'énekeseket', énekelni nem tudó Dizni sztárok nyavalygását, akiknek elegük van Britney nyivákolásából meg Katy Perry és Justin Bieber playback zenéiből.
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2012. március 09. 17:19
néhányan sajnos már a művészetet se tudják értékelni -.-"
2012. március 22. 18:54
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nekem nem jön be,én nem szeretem.
2012. április 19. 20:30
|
|
Nituceeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 167453 offline
|
Imádom ezt a számot, még ha ez a zene nem is az én műfajom de ez valami isteni zene
Nagyon tetszik olyan kicsit melankólikus hangulatú az egész, jól lehet rá gondolkodni
GIGALIKE
2012. május 11. 22:22
A klip ügyesen meg lett oldva, de a számot nem bírom...
2012. július 15. 11:00
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
húú!hát nekem nagyon nem jön be!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.