Aaliyah-nak hamarosan új posztumusz albuma lesz?
2012. március 07. 20:51
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Lányok hagyjátok már abba (Janet7, és Hummingbirdheartbeat)!
Ahogy ember, annyi féle ízlés, és sajnos nem szeretheti mindenki azt, akiért mi rajongunk. Ennyi, ezt emésszétek meg.
Ahogy ember, annyi féle ízlés, és sajnos nem szeretheti mindenki azt, akiért mi rajongunk. Ennyi, ezt emésszétek meg.
2012. március 07. 21:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Milyen jó, hogy Aaliyah rajongói Beyoncéról vitatkoznak egy Aaliyahról szóló cikknél.
Na mindegy, a lényeg az, hogy lesz valami, amit érdemes lesz meghallgatni még nekem is. Nem vagyok feltétlenül RnB rajongó, sőt, de ezt a nőt még én is szerettem.
Na mindegy, a lényeg az, hogy lesz valami, amit érdemes lesz meghallgatni még nekem is. Nem vagyok feltétlenül RnB rajongó, sőt, de ezt a nőt még én is szerettem.
2012. március 07. 22:25
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A cikk Aaliyah-ról szól, csak úgy szólok! 
A rajongóknak ez óriási hír, az biztos. Maradandót alkotott Aaliyah mindenképpen. De ez nem azt jelenti, hogy a mai énekesnőket, (akik még csak meg sincsenek említve a cikkben) alázni kellene! Hogy jön ide Bee vagy Rihanna?
Pedig megfogadtam, hogy nem írok, de már komolyan szúrja a szemem, ami itt folyik! Fölösleges ez a szócsata, főleg köztetek janet7 és hummingbirdheartbeat, mikor mindketten imádjátok Aaliyaht, akkor meg miért kell ez?
Hozzáteszem, hogy hummingbirdheartbeat már számtalanszor befejezte ezt a vitát, nem értem janet7 miért kell még 100adjára is megvédened magad?! azzal nem leszel nagyágyú, ha "megmondod a tutit" mindenkinek
úristen!
most jövök én, akit lealázol? kösz nem kérek belőle
A rajongóknak ez óriási hír, az biztos. Maradandót alkotott Aaliyah mindenképpen. De ez nem azt jelenti, hogy a mai énekesnőket, (akik még csak meg sincsenek említve a cikkben) alázni kellene! Hogy jön ide Bee vagy Rihanna?
Pedig megfogadtam, hogy nem írok, de már komolyan szúrja a szemem, ami itt folyik! Fölösleges ez a szócsata, főleg köztetek janet7 és hummingbirdheartbeat, mikor mindketten imádjátok Aaliyaht, akkor meg miért kell ez?
Hozzáteszem, hogy hummingbirdheartbeat már számtalanszor befejezte ezt a vitát, nem értem janet7 miért kell még 100adjára is megvédened magad?! azzal nem leszel nagyágyú, ha "megmondod a tutit" mindenkinek
2012. március 07. 22:26
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Csak egy tény: a vitát nem janet szította. Ha akarod olvass vissza. Egy másik tény: az igazi r'n'b előadókat mi, vagyis főleg janet ismertette meg veled. Nem kértük, hogy nyald a seggünk, de azért egy kis tiszteletet elvárunk. Köszi.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. március 08. 08:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy Aaliyah nincs köztünk. Nem szeretem magát a műfajt, de Aaliyaht bármikor szívesen meghallgatom, bármelyik szám is legyen az, amiben ő énekel. Örülök a hírnek.
2012. március 08. 19:00
személy szerint eddig sohasem hallgattam aaliyah számokat, de a we need a resolution nagyon megragadt a fejemben. a szám kezdete főleg, nagyon egyedi és könnyen megmarad az emberben.
örülnék neki ha megjelenne egy új albuma, azzal csak valami újat hozna az emberiségnek.
örülnék neki ha megjelenne egy új albuma, azzal csak valami újat hozna az emberiségnek.
2012. május 21. 01:41
Az bezzeg egyik hatalmas rajongónak sem tűnt fel a veszekedések közepette, hogy Aaliyah soha nem nyert egyetlen Grammy-t sem...
2012. május 21. 10:26
Az meg a másik, hogy a Steady Groundnak nem létezik végleges változata, csak demoja, mivel a véglegest valamelyik béna letörölte vagy elvesztette anno...
Legközelebb tessék jobban utánanézni az infóknak!
Legközelebb tessék jobban utánanézni az infóknak!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.