Starity

Aaliyah-nak hamarosan új posztumusz albuma lesz?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 07. 15:10 #1
- törölt felhasználó -    
Az r'n'b királynője 11 évvel halála után is tartogat a zenekedvelők számára meglepetést: a rajongók hamarosan talán kezükben foghatják Aaliyah következő albumát.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 felhasználónak tetszik: janet7, WhiteRosee, hummingbirdheartbeat, Bogszics, Rap4ever8, Pöttömke, Black Hearth2
2012. március 07. 15:15 #2
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
"Ti örülnétek egy új Aaliyah-albumnak?" --> Még kérdés? biggrin.gif Az Ő zenéje még ma is megállná a helyét. Manapság legalábbis szerintem nem sokan csinálnak hallgatható R&B zenét. Én nem vagyok egy R&B rajongó, de az Ő zenéje a nagyon is hallgatható kategóriába tartozik, nem úgy, mint Rihanna és Beyonce mostani számai. És elnézést is kérek a Riri és Bee fanoktól, de ez a véleményem. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, WhiteRosee, Black Hearth2
2012. március 07. 15:18 #3
- törölt felhasználó -    
Én nagyon-nagyon örülnék!! w00t.gif
De a halálát mind a mai napig nem bírom felfogni....sad.gif cray.gif
2012. március 07. 15:41 #4
- törölt felhasználó -    
Úr Isten! *.* Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy nincs köztünk. De ezzel az új albummal már tényleg úgy érezném, hogy nem csak az emlékeinkben él, hanem a zeneiparban is. A Steady Ground demója is fantasztikus, nagyon várnám belőle a rendes, stúdió verziót. *.* Na, ez most bearanyozta a napomat, de még mindig boldogabb lennék, ha nem posztumusz album lenne ez az album.. sad.gif De hiányzik a kis angyalkám. sad.gif <3 Remélem igaz ez a hír.

justcreatesomething ezer köszönet a cikkért! meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2012. március 07. 15:42 #5
- törölt felhasználó -    
Adja isten! thumbsup.gif
2012. március 07. 16:03 #6
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
22 évessen halt meg? ohmy.gif
Szegény biztossan nagy tehetség volt bár nem ismerem!
2012. március 07. 16:22 #7
Edeee...
Edeee...
visszatérő vendég

StátuszA Beutiful lie : I Never Die
Hozzászólás: 497
Csatolások: 0
Azonosító: 166310
Nagyon megrázó még most is több mint egy évtizeddel a halála után is ,az ami vele történt...Hiszen fiatal volt , szép , tehetséges , gazdag , sikeres , és világsztár...mindene megvolt amiről álmodni lehet ...és bumm egy baleset , és vége mindennek :/ szomorú ... szerintem nagyon sokan örülnének a lemeznek smileeee.gif nyugodjék békében ...
2012. március 07. 16:25 #8
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Nagyon rossz, hogy 22 évesen meghalt.. Edeee...egyetéretek.
2012. március 07. 16:26 #9
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ááááááá úristen w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Ennek iszonyatosan örülök, bár a legjobban annak örülnék, ha még mindig élne és simán a soron következő albumáról lenne szó... Nagyon-nagyon hiányzik ő és a zenéje, nála jobb énekesnő számomra sosem lesz. Ha minden általam kedvelt előadónak, akinek tervezve van új lemeze az évre, tényleg megjelennek, plusz még ez is, az HATALMAS lenne. Természetesen erre várok a legjobban (és az SWV-re). El sem tudom mondani, mennyire ráfér már a mai szánalmas, haldokló zeneiparra, pláne ami az RnBt illeti. Mint mondtam, az lenne az igazi, ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé (hopsz, kicsúszott...).

Köszönet a cikkért meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
És Pöttömke neked is köszönöm wink.gif
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, WhiteRosee, Bogszics, Rap4ever8, Black Hearth2
2012. március 07. 16:38 #10
- törölt felhasználó -    
olyan furcsa, hogy 11 éve halott, még leírni is. imádom a számait, nem bánnám, ha lenne még pár albumra való dala az archívumban.
2012. március 07. 16:42 #11
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Olyan fiatal volt, számomra még felfoghatatlan a halála.Mellesleg sajnálom, hogy elhunyt az is lehet, hogy a csúscról Lady Gagát is lebírta volna lökni, r'n'b gyökerei erősen megvoltak.Annyira megnézném, hogy most élne milyen sikerei is lennének, mindenesetre nekünk rajongóknak a szívében örökké élni fog!
4 felhasználónak tetszik: janet7, Rap4ever8, ophely88, Black Hearth2
2012. március 07. 17:21 #12
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Edeee... egyetértek! smileeee.gif
2012. március 07. 18:04 #13
- törölt felhasználó -    
Még mindig nem fogom fel a dolgot. Legyen már kész! <3

Egyébként jó,hogy mindenki felhozza Beyot, mikor ő köztudottan nem R&B előadó már... Csak azért ugye miért ne bökjünk bele egyet szokás szerint. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2012. március 07. 18:18 #14
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.03.07. 18:04)
Még mindig nem fogom fel a dolgot. Legyen már kész! <3

Egyébként jó,hogy mindenki felhozza Beyot, mikor ő köztudottan nem R&B előadó már... Csak azért ugye miért ne bökjünk bele egyet szokás szerint. pardon.gif

Attól mert szerintünk nem az, még nem köztudott, igen sokan RnB-nek tartják még mindig. wink.gif
És Liyah-hoz is igen sokan hasonlítgatják. Ennyit erről.
2012. március 07. 18:30 #15
- törölt felhasználó -    
Hát tartsák annak. pardon.gif
Arról ő igazán nem tehet,hogy őt még mindig R&B előadóként emlegetik, attól még nem kell gúnyosan leírni a nevét, és Liyah-hoz hasonlítani.Mert tudjuk, hogy Liyah mit alkotott igen rövid életében. Kultusz.
Amúgy most a 'ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé'- részre gondolok. Igen Aaliyahnak élnie kéne ebben teljes mértékben egyetértek.

Az más kérdés, hogy Beyo tehet-e a stílusváltozásáról, mert igen tehet. De attól még valaki szeretheti.. még ha R&B-nek is gondolja. Egy szóval: nem kell a lekicsinyítés azaz a 'bijonszé'-zás. pardon.gif

(Az mondjuk engem is dühít, ha a pop előadókat R&B-nek tartják, de attól,hogy most kiemeljük Rihannát meg Beyoncét.. jobb nem lesz. A Viva és a magyar MTV beleültette az agyukba, hogy ők igenis R&B irányzatot képviselnek.)
2012. március 07. 18:36 #16
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.03.07. 18:30)
Hát tartsák annak. pardon.gif 
Arról ő igazán nem tehet,hogy őt még mindig R&B előadóként emlegetik, attól még nem kell gúnyosan leírni a nevét, és Liyah-hoz hasonlítani.Mert tudjuk, hogy Liyah mit alkotott igen rövid életében. Kultusz. 
Amúgy most a 'ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé'- részre gondolok. Igen Aaliyahnak élnie kéne ebben teljes mértékben egyetértek.

Az más kérdés, hogy Beyo tehet-e a stílusváltozásáról, mert igen tehet. De attól még valaki szeretheti.. még ha R&B-nek is gondolja. Egy szóval: nem kell a lekicsinyítés azaz a 'bijonszé'-zás. pardon.gif

(Az mondjuk engem is dühít, ha a pop előadókat R&B-nek tartják, de attól,hogy most kiemeljük Rihannát meg Beyoncét.. jobb nem lesz. A Viva és a magyar MTV beleültette az agyukba, hogy ők igenis R&B irányzatot képviselnek.)

Igazán sajnálom, hogy le merem írni a saját véleményemet _nevet.gif Kérjek bocsánatot? _nevet.gif
Igenis így gondolom, hogy nagyon kéne a sok mainstream arc mellé, akik semmi újat nem adnak, mégis úgy túl vannak becsülve, hogy a fejem belefájdul...és ebben bijonszé is benne van, ami nem azt jelenti, hogy nincs eszméletlen hangja, mert van, csupán nem mondanám, hogy segít a zenei iparon, ennyi... Amúgymeg nem hasonlítgattam Aaliyahoz, csak annyit írtam, hogy jól jönne végre valami a sok kommersz cucc helyett. De azért ez vicces, hogy még nekem kell magyarázkodnom a véleményem miatt és pont miattad. cool.gif

Egyébként nem az RnBn volt a hangsúly. Ugyanúgy írhattam volna nikiminázst meg kesát is, az volt a lényeg, hogy a sz.r zeneiparba nagyon kéne már végre valami IGAZI. Ennek köze nem volt az RnBhez. Egyébként.
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2012. március 07. 19:52 #17
- törölt felhasználó -    
janet7:
Szerintem ne kezdjük megint azzal, hogy nem írhatod le a véleményed, mert de leírhatod... És kérlek amíg én nem lenézően beszélek veled, addig te se velem. Ne gyere az ilyen 'Kérjek bocsánatot?' mondataiddal. Köszi. biggrin.gif

Túl vannak becsülve és fáj tőle a fejed? Te nem azt hallgatod, legyél rá büszke. Akkor meg miért fájdul bele a fejed?
Ezen az elb_szott zeneiparon már nem lehet segíteni, attól, hogy te úgy írod a nevét,hogy bijonszé, egyáltalán nem lesz jobb. Miért pont neki kéne változtatnia a zeneiparon? Véleményem szerint még mindig igényesebb előadó, mint Rihanna vagy Minaj vagy Kesha. Hasonlítsd már össze a 4-et egy Talk That Talk-al, amin tombol a tucat hangzás, míg a 4-en a Run The World-ben hallani ilyet, a többiben nem. És írd már le többször is úgy a nevét, hogy bijonszé csak mert mondtam,hogy ez elég lekicsinyítően hangzik Beyora.

'nekem kell magyarázkodnom a véleményem miatt és pont miattad.'
PONT MIATTAM?
Azért mert hasonló a zenei ízlésünk, attól még lehet olyan amiben nem értünk egyet. (Pl.: Beyoról teljesen más a véleményünk ugye..)

Igazi kéne a zeneiparba? Ízlések és pofonok.. Nekem Beyo igazi. Igen, elvakult vagyok. pardon.gif
2012. március 07. 19:53 #18
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Legyeen!!♥ Végre!! Ez iszonyatosan jó lenne, tényleg felhígult az R'n'B, ő volt a múfaj királynője! Beyonce is R'n'B előadó elsősorban (hogy a vitához hozzászóljak) de tény, hogy a legutóbbi albumát nem feltétlenül csak ez a műfaj inspirálta.Nos, ez végülis nem baj, bár aki R'n'B rajongó nem feltétlenül örül ennek, de én imádom Beyoncét, szerintem remek előadó, végső soron meselemezt is kiadhat, azt is ugyanúgy megkajálnám!tongue.gif A lényeg: várom a lemezt!
2012. március 07. 19:54 #19
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
hummingbirdheartbeat
Úgy van, úgy van!! Beyonce Istennő!!!smileeee.gif)
2012. március 07. 20:01 #20
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
A mai napig nem tudom felfogni, hogy már nincs köztünk. Egyedülállót alkotott. Amióta elment már az R&B sem ugyanaz. Egyetlen előadó sem ér a nyomába. Megkockáztatom, hogy együttesen sem érnek fele annyit se, mint Aaliyah akár csak egyetlen számával. Mindenesetre remélem igaz a hír és várom az albumot.
6 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, Pöttömke, janet7, Bogszics, ophely88, Black Hearth2
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Aaliyah Aaliyah 1391.