Az r'n'b királynője 11 évvel halála után is tartogat a zenekedvelők számára meglepetést: a rajongók hamarosan talán kezükben foghatják Aaliyah következő albumát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aaliyah-nak hamarosan új posztumusz albuma lesz?
2012. március 07. 15:10
7 felhasználónak tetszik:
janet7,
WhiteRosee,
hummingbirdheartbeat,
Bogszics,
Rap4ever8,
Pöttömke,
Black Hearth2
2012. március 07. 15:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
"Ti örülnétek egy új Aaliyah-albumnak?" --> Még kérdés?
Az Ő zenéje még ma is megállná a helyét. Manapság legalábbis szerintem nem sokan csinálnak hallgatható R&B zenét. Én nem vagyok egy R&B rajongó, de az Ő zenéje a nagyon is hallgatható kategóriába tartozik, nem úgy, mint Rihanna és Beyonce mostani számai. És elnézést is kérek a Riri és Bee fanoktól, de ez a véleményem.
2012. március 07. 15:18
Én nagyon-nagyon örülnék!! 
De a halálát mind a mai napig nem bírom felfogni....
De a halálát mind a mai napig nem bírom felfogni....
2012. március 07. 15:41
Úr Isten! *.* Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy nincs köztünk. De ezzel az új albummal már tényleg úgy érezném, hogy nem csak az emlékeinkben él, hanem a zeneiparban is. A Steady Ground demója is fantasztikus, nagyon várnám belőle a rendes, stúdió verziót. *.* Na, ez most bearanyozta a napomat, de még mindig boldogabb lennék, ha nem posztumusz album lenne ez az album..
De hiányzik a kis angyalkám.
<3 Remélem igaz ez a hír.
justcreatesomething ezer köszönet a cikkért!
justcreatesomething ezer köszönet a cikkért!
2012. március 07. 16:22
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nagyon megrázó még most is több mint egy évtizeddel a halála után is ,az ami vele történt...Hiszen fiatal volt , szép , tehetséges , gazdag , sikeres , és világsztár...mindene megvolt amiről álmodni lehet ...és bumm egy baleset , és vége mindennek :/ szomorú ... szerintem nagyon sokan örülnének a lemeznek
nyugodjék békében ...
2012. március 07. 16:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ááááááá úristen
Ennek iszonyatosan örülök, bár a legjobban annak örülnék, ha még mindig élne és simán a soron következő albumáról lenne szó... Nagyon-nagyon hiányzik ő és a zenéje, nála jobb énekesnő számomra sosem lesz. Ha minden általam kedvelt előadónak, akinek tervezve van új lemeze az évre, tényleg megjelennek, plusz még ez is, az HATALMAS lenne. Természetesen erre várok a legjobban (és az SWV-re). El sem tudom mondani, mennyire ráfér már a mai szánalmas, haldokló zeneiparra, pláne ami az RnBt illeti. Mint mondtam, az lenne az igazi, ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé (hopsz, kicsúszott...).
Köszönet a cikkért
És Pöttömke neked is köszönöm
Ennek iszonyatosan örülök, bár a legjobban annak örülnék, ha még mindig élne és simán a soron következő albumáról lenne szó... Nagyon-nagyon hiányzik ő és a zenéje, nála jobb énekesnő számomra sosem lesz. Ha minden általam kedvelt előadónak, akinek tervezve van új lemeze az évre, tényleg megjelennek, plusz még ez is, az HATALMAS lenne. Természetesen erre várok a legjobban (és az SWV-re). El sem tudom mondani, mennyire ráfér már a mai szánalmas, haldokló zeneiparra, pláne ami az RnBt illeti. Mint mondtam, az lenne az igazi, ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé (hopsz, kicsúszott...).
Köszönet a cikkért
És Pöttömke neked is köszönöm
2012. március 07. 16:38
olyan furcsa, hogy 11 éve halott, még leírni is. imádom a számait, nem bánnám, ha lenne még pár albumra való dala az archívumban.
2012. március 07. 16:42
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Olyan fiatal volt, számomra még felfoghatatlan a halála.Mellesleg sajnálom, hogy elhunyt az is lehet, hogy a csúscról Lady Gagát is lebírta volna lökni, r'n'b gyökerei erősen megvoltak.Annyira megnézném, hogy most élne milyen sikerei is lennének, mindenesetre nekünk rajongóknak a szívében örökké élni fog!
2012. március 07. 17:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Edeee... egyetértek!
2012. március 07. 18:18
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.03.07. 18:04)
Még mindig nem fogom fel a dolgot. Legyen már kész! <3
Egyébként jó,hogy mindenki felhozza Beyot, mikor ő köztudottan nem R&B előadó már... Csak azért ugye miért ne bökjünk bele egyet szokás szerint.
Egyébként jó,hogy mindenki felhozza Beyot, mikor ő köztudottan nem R&B előadó már... Csak azért ugye miért ne bökjünk bele egyet szokás szerint.
Attól mert szerintünk nem az, még nem köztudott, igen sokan RnB-nek tartják még mindig.
És Liyah-hoz is igen sokan hasonlítgatják. Ennyit erről.
2012. március 07. 18:30
Hát tartsák annak.
Arról ő igazán nem tehet,hogy őt még mindig R&B előadóként emlegetik, attól még nem kell gúnyosan leírni a nevét, és Liyah-hoz hasonlítani.Mert tudjuk, hogy Liyah mit alkotott igen rövid életében. Kultusz.
Amúgy most a 'ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé'- részre gondolok. Igen Aaliyahnak élnie kéne ebben teljes mértékben egyetértek.
Az más kérdés, hogy Beyo tehet-e a stílusváltozásáról, mert igen tehet. De attól még valaki szeretheti.. még ha R&B-nek is gondolja. Egy szóval: nem kell a lekicsinyítés azaz a 'bijonszé'-zás.
(Az mondjuk engem is dühít, ha a pop előadókat R&B-nek tartják, de attól,hogy most kiemeljük Rihannát meg Beyoncét.. jobb nem lesz. A Viva és a magyar MTV beleültette az agyukba, hogy ők igenis R&B irányzatot képviselnek.)
Arról ő igazán nem tehet,hogy őt még mindig R&B előadóként emlegetik, attól még nem kell gúnyosan leírni a nevét, és Liyah-hoz hasonlítani.Mert tudjuk, hogy Liyah mit alkotott igen rövid életében. Kultusz.
Amúgy most a 'ha még élne a drága, de így is nagyon kell már ez a riánák meg bijonszék mellé'- részre gondolok. Igen Aaliyahnak élnie kéne ebben teljes mértékben egyetértek.
Az más kérdés, hogy Beyo tehet-e a stílusváltozásáról, mert igen tehet. De attól még valaki szeretheti.. még ha R&B-nek is gondolja. Egy szóval: nem kell a lekicsinyítés azaz a 'bijonszé'-zás.
(Az mondjuk engem is dühít, ha a pop előadókat R&B-nek tartják, de attól,hogy most kiemeljük Rihannát meg Beyoncét.. jobb nem lesz. A Viva és a magyar MTV beleültette az agyukba, hogy ők igenis R&B irányzatot képviselnek.)
2012. március 07. 18:36
|
janet7 |
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.03.07. 18:30)
Hát tartsák annak.
Igazán sajnálom, hogy le merem írni a saját véleményemet
Igenis így gondolom, hogy nagyon kéne a sok mainstream arc mellé, akik semmi újat nem adnak, mégis úgy túl vannak becsülve, hogy a fejem belefájdul...és ebben bijonszé is benne van, ami nem azt jelenti, hogy nincs eszméletlen hangja, mert van, csupán nem mondanám, hogy segít a zenei iparon, ennyi... Amúgymeg nem hasonlítgattam Aaliyahoz, csak annyit írtam, hogy jól jönne végre valami a sok kommersz cucc helyett. De azért ez vicces, hogy még nekem kell magyarázkodnom a véleményem miatt és pont miattad.
Egyébként nem az RnBn volt a hangsúly. Ugyanúgy írhattam volna nikiminázst meg kesát is, az volt a lényeg, hogy a sz.r zeneiparba nagyon kéne már végre valami IGAZI. Ennek köze nem volt az RnBhez. Egyébként.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2012. március 07. 19:52
janet7:
Szerintem ne kezdjük megint azzal, hogy nem írhatod le a véleményed, mert de leírhatod... És kérlek amíg én nem lenézően beszélek veled, addig te se velem. Ne gyere az ilyen 'Kérjek bocsánatot?' mondataiddal. Köszi.
Túl vannak becsülve és fáj tőle a fejed? Te nem azt hallgatod, legyél rá büszke. Akkor meg miért fájdul bele a fejed?
Ezen az elb_szott zeneiparon már nem lehet segíteni, attól, hogy te úgy írod a nevét,hogy bijonszé, egyáltalán nem lesz jobb. Miért pont neki kéne változtatnia a zeneiparon? Véleményem szerint még mindig igényesebb előadó, mint Rihanna vagy Minaj vagy Kesha. Hasonlítsd már össze a 4-et egy Talk That Talk-al, amin tombol a tucat hangzás, míg a 4-en a Run The World-ben hallani ilyet, a többiben nem. És írd már le többször is úgy a nevét, hogy bijonszé csak mert mondtam,hogy ez elég lekicsinyítően hangzik Beyora.
'nekem kell magyarázkodnom a véleményem miatt és pont miattad.'
PONT MIATTAM?
Azért mert hasonló a zenei ízlésünk, attól még lehet olyan amiben nem értünk egyet. (Pl.: Beyoról teljesen más a véleményünk ugye..)
Igazi kéne a zeneiparba? Ízlések és pofonok.. Nekem Beyo igazi. Igen, elvakult vagyok.
Szerintem ne kezdjük megint azzal, hogy nem írhatod le a véleményed, mert de leírhatod... És kérlek amíg én nem lenézően beszélek veled, addig te se velem. Ne gyere az ilyen 'Kérjek bocsánatot?' mondataiddal. Köszi.
Túl vannak becsülve és fáj tőle a fejed? Te nem azt hallgatod, legyél rá büszke. Akkor meg miért fájdul bele a fejed?
Ezen az elb_szott zeneiparon már nem lehet segíteni, attól, hogy te úgy írod a nevét,hogy bijonszé, egyáltalán nem lesz jobb. Miért pont neki kéne változtatnia a zeneiparon? Véleményem szerint még mindig igényesebb előadó, mint Rihanna vagy Minaj vagy Kesha. Hasonlítsd már össze a 4-et egy Talk That Talk-al, amin tombol a tucat hangzás, míg a 4-en a Run The World-ben hallani ilyet, a többiben nem. És írd már le többször is úgy a nevét, hogy bijonszé csak mert mondtam,hogy ez elég lekicsinyítően hangzik Beyora.
'nekem kell magyarázkodnom a véleményem miatt és pont miattad.'
PONT MIATTAM?
Azért mert hasonló a zenei ízlésünk, attól még lehet olyan amiben nem értünk egyet. (Pl.: Beyoról teljesen más a véleményünk ugye..)
Igazi kéne a zeneiparba? Ízlések és pofonok.. Nekem Beyo igazi. Igen, elvakult vagyok.
2012. március 07. 19:53
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Legyeen!!♥ Végre!! Ez iszonyatosan jó lenne, tényleg felhígult az R'n'B, ő volt a múfaj királynője! Beyonce is R'n'B előadó elsősorban (hogy a vitához hozzászóljak) de tény, hogy a legutóbbi albumát nem feltétlenül csak ez a műfaj inspirálta.Nos, ez végülis nem baj, bár aki R'n'B rajongó nem feltétlenül örül ennek, de én imádom Beyoncét, szerintem remek előadó, végső soron meselemezt is kiadhat, azt is ugyanúgy megkajálnám!
A lényeg: várom a lemezt!
2012. március 07. 20:01
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
A mai napig nem tudom felfogni, hogy már nincs köztünk. Egyedülállót alkotott. Amióta elment már az R&B sem ugyanaz. Egyetlen előadó sem ér a nyomába. Megkockáztatom, hogy együttesen sem érnek fele annyit se, mint Aaliyah akár csak egyetlen számával. Mindenesetre remélem igaz a hír és várom az albumot.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.