VV Attila az első milliójának felét már el is verte
2012. március 07. 20:51
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát én nem hiszem hogy erre költöttem volna a pénzt
2012. március 07. 21:10
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ügyes kaphat egy tapsot az biztos
2012. március 08. 02:34
|
Whiteefrogúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 161146 offline
|
Most komolyan van barkinek koze hozza, hogy mire kolti a penzet?! Komolyan megitalheti barki, hogy ez most jo-e vagy nem?! Kivancsi lennek, ti mit szolnatok hozza, ha minden faszsag megvasarlasa utan valaki megmondana, hogy ez neki tetszik-e vagy sem? Meg anyatok is idegesit, mikor megkerdezi, hogy ezt miert vetted!
2012. március 08. 09:24
jól választott Attila, az Apple termékek a legjobbak
ha befejeztem a gimit, én iPhone-t kapok *.*
2012. március 08. 09:59
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
Ha Attila valóban három néven is jelentkezett a VV5-ba, ahogyan nyilatkozta, akkor az sem biztos, hogy Knapp Attila a becsületes neve...
2012. március 08. 15:04
szeritem az Apple kicsit túlértékelt és az árának a nagy részét a hype képezi, de ő tudja.
2012. március 08. 17:21
nem azért de ő nem hobbiból vette hanem a munkájához h pénzt keressen innentől kezdve már nem értem a percek alatt eltapsolt félmilliót kijelentést
am meg nem tudom miért szólják le ezért, azt hiszen bőven vannak elegen akik ugyanezt tették volna, vagy akár még drágábbat is, bár nekem mondjuk nem lett volna szívem ennyit kiadni érte
am meg nem tudom miért szólják le ezért, azt hiszen bőven vannak elegen akik ugyanezt tették volna, vagy akár még drágábbat is, bár nekem mondjuk nem lett volna szívem ennyit kiadni érte
2012. március 08. 17:27
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Az ődolga h mit vesz a saját pénzéböl.
2012. március 08. 17:32
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nekem kb. 100 volt..és mégis tökéletes
<3
2012. március 08. 18:30
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nekem is már jó lenne egy új laptop.
Amúgy meg az ő pénze, azt csinál vele amit akar.
Amúgy meg az ő pénze, azt csinál vele amit akar.
2012. március 08. 18:34
|
|
pici cica 30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 169840 offline
|
ASZT VESZ A PÉNZÉBŐL AMIT AKAR!AZ A SZOMORU HOGY MÉG EZZEL IS FOGLALKOZNAK AZ UJSÁG IROK!JÓL TETTE KIVÁNOM SIKERÜLJÖN NEKI A VÁLALKOZÁS!EL VÉGRE CSAK BENT VOLT X HONAPIG!NEM HÜLYE GYEREK Ő!TUDJA MIT CSINÁL!
2012. március 08. 19:15
én ebben csak azt nem tudom felfogni, hogy ha annyira imádja a számítógépeket, és a facebookot, akkor miért pont a legdrágábbat veszi meg?! egy olcsóbb, jó minőségű laptop nem lett volna?!
és kajak azzal akarja megadni magának a támaszt a jövőre nézve, hogy tetoválással foglalkozó oldalt, és saját márkát hoz létre?!
tyűű öcsém, hát sok sikert hozzá...
és kajak azzal akarja megadni magának a támaszt a jövőre nézve, hogy tetoválással foglalkozó oldalt, és saját márkát hoz létre?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: