BIGBANG - "FANTASTIC BABY" Photoshoots
2012. november 02. 01:02
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez az egyik kedvenc dalom és klipem tőlük! FANTASZTIKUS benne mindenki. Egyaránt a hangjuk, de ahogy kinéznek... mindegyikük annyira nagyon szexi és helyes a képeken!!
Szerelmemnek, G-Dragonnak imádom a haját és annyira jól megvan csinálva a szája, amikor abban a fehér ruhában van!!!
TOP-nak pedig remekül áll ez a stílus! Imádom a kék haját és a ruháját.. olyan jól passzol és véleményem szerint nagyon illik is hozzá! Daesung... jaj róla ne is beszéljünk.. azok az izmok! Nem bírok betelni vele, ahogy a hajával sem! Neki szerintem ez áll a legjobban. Imádom a szőke Daesungot!
És bár ugyan Taeyangról és Seungriról nincsenek külön képek, a klipben láttam őket és legalább olyan jól néznek ki mint a többiek!! IMÁDOM EZEKET A KÉPEKET, ÚRISTEN! Szerintem ez egyik legjobb fotósorozat róluk!
Nem bírom levenni a szememet a képekről! Remekül sikerültek!! Köszönet a készítőknek, na és persze a "modelleknek", hogy ilyen fantasztikus képeket, meg klipet hoztak össze!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

6 felhasználónak tetszik: