Selena és Justin összeköltöznek!
2012. március 07. 00:08
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Jaj istenem, mire ez a sok álszenteskedő duma a hajléktalanokról, meg az éhező gyerekekről? Igen, sajnálom őket én is, de se én, se ti, sőt SENKI nem tud segíteni az összes éhezőn, betegen, hajléktalanon.
Netán Justin meg Selena hibája hogy az utcára kerültek? Nem. Tudtommal szoktak adakozni, nem keveset (l.szarom momentán, hogy a menedzserük mondja nekik, hogy tegyék, a lényeg, hogy segítenek embereknek), és nem mellesleg megtehetik, hogy ilyen házba költözzenek. Nekem is lenne egy rakás pénzem, én is vennék magamnak egy rohadt nagy házat, úszómedencével, jacuzzival és minden nyalánksággal. Ezekszerint akkor az összes híresség akik palotákban élnek, mittudomén hányszobás luxus villákban, adják vissza az éhező gyerekekre hivatkozva? Jaj ne vicceljünk már. Ha összeakarnak költözni költözzenek, igen, fiatalok, de kit érdekel? Azt csinálnak amit akarnak, majd anyuci, apuci rájuk szól ha nem tetszik valami nekik. (És mondom ezt úgy, hogy egyiket sem szeretem.)
Netán Justin meg Selena hibája hogy az utcára kerültek? Nem. Tudtommal szoktak adakozni, nem keveset (l.szarom momentán, hogy a menedzserük mondja nekik, hogy tegyék, a lényeg, hogy segítenek embereknek), és nem mellesleg megtehetik, hogy ilyen házba költözzenek. Nekem is lenne egy rakás pénzem, én is vennék magamnak egy rohadt nagy házat, úszómedencével, jacuzzival és minden nyalánksággal. Ezekszerint akkor az összes híresség akik palotákban élnek, mittudomén hányszobás luxus villákban, adják vissza az éhező gyerekekre hivatkozva? Jaj ne vicceljünk már. Ha összeakarnak költözni költözzenek, igen, fiatalok, de kit érdekel? Azt csinálnak amit akarnak, majd anyuci, apuci rájuk szól ha nem tetszik valami nekik. (És mondom ezt úgy, hogy egyiket sem szeretem.)
2012. március 07. 09:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Pandus @ 2012.03.07. 00:08)
Ezekszerint akkor az összes híresség akik palotákban élnek, mittudomén hányszobás luxus villákban, adják vissza az éhező gyerekekre hivatkozva?
Igaz, csak amíg más egy életen át színészkedik vagy zenél érte, addig buburkának az ölébe hullt minden másfél év alatt, mert úbébébizik a kislányhangján amitől benedvesedik a bugyitok ...
2012. március 07. 10:12
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
gyorsan mennek a dolgok:P
2012. március 07. 10:32
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
én is egyet Pandussal.:DDD
2012. március 07. 12:35
Hát ja... tud ám élni.. de nehogy elsiessék a dolgot...
2012. március 07. 14:48
Hát nemazért hogy fikázzak meg minden, de szerintem ez túl korai. Amugy a lakás szép meg minden.
2012. március 07. 15:19
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Nagyon cool a kéró! El lennék itt az biztos!
2012. március 07. 15:59
tök jó ez a ház, de szerintem csak felesleges rongyrázás, nincs is szükségük ekkora házra.
2012. március 07. 16:20
|
|
Sofiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 140421 offline
|
nagyon szép! ha akartok több képet látni a házról nézzétek meg a http://lovely-selena.com -on
2012. március 07. 16:33
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
friss hír: Nem vette meg bibőr a lakást,csak nézelődik! szval a cikket hülyeség volt megírni,mivel amikor meglett írva a cikk,már akkor lehetett tudni h nem vette meg!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.