Selena és Justin összeköltöznek!
2012. március 25. 15:04
|
|
Fekete Párducúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 171697 offline
|
Uristen!Hát ez nem fog sokáig tartani!
Nehogymár Justin Bieber még csak 16-17 éves!
Hogy kébzelik hogy öszeházasodnak!Amugy figyeljétek meg 6 hónap mulva az lesz az ujsádban milyen tragikusan válnak ell!xD
Nehogymár Justin Bieber még csak 16-17 éves!
Hogy kébzelik hogy öszeházasodnak!Amugy figyeljétek meg 6 hónap mulva az lesz az ujsádban milyen tragikusan válnak ell!xD
2012. március 31. 01:01
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
Én is beköltöznék, de én is Justin Bieber nélkül!!!!
2012. április 04. 22:14
|
|
Cappy Dalma Mileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 153897 offline
|
Én is beköltöznék csak egyedül xĐĐ Justin lányka nélkül
2012. április 11. 22:09
|
|
Magykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 153777 offline
|
Gratulálok nekik!!
Remélem jó helyük lesz ott...!
(L) Ide is leírom!
VALAMI NEM???:OOO EL LEHET INNEN POROLNI TI SZÁNALMAS KIS CSICSKÁK!-.-"" Aki nem szereti Selenát és Justint az húzzon innen el!! És foglalkozon a kis saját sztárjaival! Na puszika jóéjt mindenkinek!!
VALAMI NEM???:OOO EL LEHET INNEN POROLNI TI SZÁNALMAS KIS CSICSKÁK!-.-"" Aki nem szereti Selenát és Justint az húzzon innen el!! És foglalkozon a kis saját sztárjaival! Na puszika jóéjt mindenkinek!!
2012. április 11. 22:15
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Idézet (Magyka @ 2012.04.11. 22:09)
Gratulálok nekik!!
Remélem jó helyük lesz ott...!
(L) Ide is leírom!

Én a magam részéről nagyon rossz szemmel nézem az ő kapcsolatukat!
Én azon imádkozok már egy éve, hogy dobja már ki a paprika jancsicskát Sell!
2012. április 11. 22:22
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Idézet (Magyka @ 2012.04.11. 22:18)
cucika
Amúgy én se szerttem Justint, de ha Sell vele érzi jól magát akkor nem tudunk mit csinálni!

Amúgy én se szerttem Justint, de ha Sell vele érzi jól magát akkor nem tudunk mit csinálni!
Sajnos...
2012. május 19. 11:34
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
minek költözek össze !!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: