Adhatnának megint TVD-t, de nembaj, ez is jó.
Tinik lepik el az RTL Klubot
2012. március 10. 20:53
Gossip Girl
2012. március 11. 13:09
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Wáá, ez nagyszerűű hír imádom mindkét sorozatot, csak sajna nem sűrün tudom nézni!!
2012. március 11. 17:55
Idézet (Bessie @ 2012.03.10. 15:24)
Ez nem az AXN, ahol még az amerikai premier vetítése közben elkezdik vetíteni a sorozatot. A retek klub először megveszi az egész évadot, aztán leadja. Talán ősszel már láthatjátok. Amúgy örülhettek, hogy a VD-t elég hamar leadja egészben, és nem szakítja meg, kezdi újra, vagy ismétli a végtelenségig.
Én speciel nagyon haragszom rájuk, amit a Supernaturallel csináltak!
Anno egész korán elkezdték a vetítést, de már a második évadra is sokat kellett várni. Azt a hajcihőt, amit a sorozattal csináltak, már durva. Állandóan ismétlik, időpontokat rakosgatják jobbra-balra. Csoda, hogy a harmadik évad lement éjjel 1 órakor!!! Amerikában meg a 7-ik évadnál járnak. Erről ennyit.
Én speciel nagyon haragszom rájuk, amit a Supernaturallel csináltak!
Anno egész korán elkezdték a vetítést, de már a második évadra is sokat kellett várni. Azt a hajcihőt, amit a sorozattal csináltak, már durva. Állandóan ismétlik, időpontokat rakosgatják jobbra-balra. Csoda, hogy a harmadik évad lement éjjel 1 órakor!!! Amerikában meg a 7-ik évadnál járnak. Erről ennyit.
Én anno azért hagytam abba az Odaát nézését, mert ezt csinálták. Valahogy 14 lehettem, amikor elkezdtem nézni. Minden részét VHS kazira vettem fel, mert olyan későn adta. Aztán egész hamar neki álltak vetíteni a második évadot, utána egy huzamosabb ideig kalap-kabát. Azóta nem is nézem, a retekklubb hihetetlenül elvette a kedvemet tőle. Azóta a húgom Odaát rajongó, minden részét letöltötte feliratokkal együtt, de még nem tudtam magamat rávenni. Magyar kereskedelmi csatornák. Most már mindent letöltök én is. A fene fogja várni, ha megnézhetem hetente a legújabb részeket.
2012. március 12. 17:56
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Adhatnának megint TVD-t, de nembaj, ez is jó
2012. március 13. 12:49
A Gossip girl-nek örülök.
De egyébként tényleg adhatnának egy kis TVD-t, mert már nagyon hiányhiz
Tudom hogy a gépen is nézhetném, de úgy nem az igazi.
De egyébként tényleg adhatnának egy kis TVD-t, mert már nagyon hiányhiz
Tudom hogy a gépen is nézhetném, de úgy nem az igazi.
2012. március 14. 12:37
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Gossip Girl!!!!.<3
2012. március 15. 12:13
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Egyik sem !!!
2012. március 19. 18:59
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát én nem néztem.
2012. március 25. 20:54
Gossip Girl harmadik évedjának végénél tartok....rossz h itt előlről fogják adni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: