Tinik lepik el az RTL Klubot
2012. március 08. 17:24
és a vámpírnaplók hol marad??????? két évad után hagyják a francba az egészet csak mert csodálkoznak h éjfélre rakják szerdánként, és kicsi a nézettség
hát inkább nem mondok már semmit
2012. március 08. 18:43
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Kár, hogy a Gossip Girlből már az ötödik évadot nézem. de lehet, hogy néha belenézek majd. Sosem árt egy kis ismétlés.
Biztos sok apróság van, amit elfelejtettem. De a legfurcsább számomra biztos a szinkron lesz. Mindent igyekszem eredeti hangon nézni, és néha már bántja a szülemet, ha szinkronizálva kell megnéznem valamit.
2012. március 08. 21:24
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Úgyis újra el akartam kezdeni nézni a GG-t, hogy egy kis Chair-t is lássak. Így könnyebb lesz. Én nézni fogom a Gossip Girl-t!
2012. március 09. 17:43
én már tök elfelejtettem az első évadot, úgyhogy lehet, hogy nézni fogom.
2012. március 09. 22:06
örülök a régebbi sorozatok ismétlésének, de van sok új sorozat is, amik bemutathatnának.
2012. március 10. 10:46
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Én is meg szeretném nézni a Gissip Girlt és a Tuti Gimit de nem tudom hogy miről szól. Ha valaki lenne olyan rendes akkor légyszi röviden küldjétek el e-mail be nagydominik.1024@gmail.hu vagy ha nincs kedved küldözgetni akkor ide is küldheted
2012. március 10. 15:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.03.08. 17:24)
és a vámpírnaplók hol marad?? két évad után hagyják a francba az egészet csak mert csodálkoznak h éjfélre rakják szerdánként, és kicsi a nézettség
Ez nem az AXN, ahol még az amerikai premier vetítése közben elkezdik vetíteni a sorozatot. A retek klub először megveszi az egész évadot, aztán leadja. Talán ősszel már láthatjátok. Amúgy örülhettek, hogy a VD-t elég hamar leadja egészben, és nem szakítja meg, kezdi újra, vagy ismétli a végtelenségig.
Én speciel nagyon haragszom rájuk, amit a Supernaturallel csináltak!
Anno egész korán elkezdték a vetítést, de már a második évadra is sokat kellett várni. Azt a hajcihőt, amit a sorozattal csináltak, már durva. Állandóan ismétlik, időpontokat rakosgatják jobbra-balra. Csoda, hogy a harmadik évad lement éjjel 1 órakor!!! Amerikában meg a 7-ik évadnál járnak. Erről ennyit.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: