Őszi–téli divathetek: New York
2012. március 06. 18:58
Marc Jacobs ruhái tényleg viccesek.
Szegény modellek, hogy láttak ki?
2012. március 08. 17:07
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
annyira vices már ez a kérdés már bocs tényleg ,de ki az aki ilyet vesz fel ? GONDOLOM NEM EGY LAIKUS CONVERS CIPŐS csaj fogja ezeket felvenni már bocss
-.- egyébként gyönyörűek a kedvencem itt a Ralph Lauren lett mármint a ny divathéten de most a Párizsina chanel valami fantasztikus elvon díszlet gyönyörű monumentális kristályokkal és elképesztő ruhákkal LOVE
2012. március 08. 18:50
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
iwantscream
Nem vagyok egy "laikus convers cipős csaj". Elég változatosan öltözködöm (már amennyire az anyagi helyzetünk engedi). Nem hiszem, hogy meg tudnál ítélni egy mondatból. Szerintem ez egy picit gyerekes.
Amúgy meg a ruhákról csak annyit, hogy szerintem elég giccsesek, sokkal szebbek lennének egyszerűbb kivitelben. Minden divattervező "egyedivé" akarja tenni a ruhakölteményét, de így csak rossz eredményre jutnak. A kevesebb néha több.
Nem vagyok egy "laikus convers cipős csaj". Elég változatosan öltözködöm (már amennyire az anyagi helyzetünk engedi). Nem hiszem, hogy meg tudnál ítélni egy mondatból. Szerintem ez egy picit gyerekes.
Amúgy meg a ruhákról csak annyit, hogy szerintem elég giccsesek, sokkal szebbek lennének egyszerűbb kivitelben. Minden divattervező "egyedivé" akarja tenni a ruhakölteményét, de így csak rossz eredményre jutnak. A kevesebb néha több.
2012. március 08. 19:03
Oscar de la Renta ruhái teszenek a legjobban főleg a rózsaszín és a középső ....
2012. március 08. 21:18
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Oscar de la Renta ruhái évről-évre lenyűgöznek. Szerintem az ő kollekciója a legjobb!
2012. március 09. 19:19
hát nem tudom szerintem nagyon jók de én nem nagyon láttam még legalábbis itt nálunk nem nagyon vesznek fel az utcára ilyet az emberek nem tudom lehet hogy nem vagyunk elég merészek hozzá vagy nem is tudom de egy picit mintha már túl sok lenne.
de azért szépek
de azért szépek
2012. március 09. 21:40
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Van egy-két szép darab...de még mindig nem értem miért kell ilyen gebe lányokon bemutatni,egyedül a modell ilyesztő kidüledt szemei rontanak az öszképen (kiv. Frida G.) - amúgy szép ruhák^^
2012. március 10. 13:45
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
annyira szép az 5. sorba a piros középső rugha.
2012. március 11. 20:58
hát tudnék válogatni magamnak a ruhák közül. kár, hogy nagyon drágák.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: