A villa szőkesége szeretne megszabadulni a játék alatt felszedett kilóitól.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Seherezádé vissza szeretné nyerni régi alakját
2012. március 05. 18:22
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Pedig még így is jó az alakja szerintem
..éd de utálom ha valaki úgy becézi, hogy Seher vagy Sehere -.- ilyen ronda becenevet..akor már Seri vagy Sehi
2012. március 05. 18:24
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Pedig szép alakja van...
2012. március 05. 18:33
az a 6kg nem is sok, viszont kinga 14 kilója inkább aggasztó
2012. március 05. 18:36
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Ennyire erővel hánytassa magát...Nem tudom, szerintem így is jó alakja van, nem kell a -6 kiló.
2012. március 05. 18:41
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
6 kg nem is sok..
különben is ha ÉN enni akarok akkor lesz@rok mindenféle diétát..
különben is ha ÉN enni akarok akkor lesz@rok mindenféle diétát..
2012. március 05. 18:42
Idézet (JessxL0L @ 2012.03.05. 18:22)
Pedig még így is jó az alakja szerintem
..éd de utálom ha valaki úgy becézi, hogy Seher vagy Sehere -.- ilyen ronda becenevet..akor már Seri vagy Sehi 
A Sherry angolul egyébként szerintem hihetetlen szép név. De minap olvastam a csaj eredeti neve Vivien. Biztos túl uncsi volt ez a név, ezért váltani kellett Seherezádéra, ami sokkal inkább törökös, mint magyaros.XD Bár relatív, mert benne van a naptárban, de azért mégis csak színesebb ellopni az Ezeregyéjszaka meséi főhősének a nevét, amit én speciel undorítónak tartok. Ha engem Jóska Pistának anyakönyveltek, akkor úgy hívnak és nem találok ki magamnak mindenféle művésznevet.
Egyébként ez sem tud mivel benne lenni a médiában. Komolyan én nekem is, meg alapjáraton a társadalomnak arra van szüksége, hogy Serikének fogynia kell 6 kilót az amúgy is csontkollekciós "alakjához". Habár a kép lehet, hogy Photoshop.XD Egyébként, ha ezzel a diétás módszerrel ad le 6 kilót, akkor garantáltan 12-őt fog visszaszedni. Éheztetni fogja a testét és a sejtjeit. De hát ez már nem a mi gondunk...
2012. március 05. 18:47
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.05. 18:42)
A Sherry angolul egyébként szerintem hihetetlen szép név. De minap olvastam a csaj eredeti neve Vivien. Biztos túl uncsi volt ez a név, ezért váltani kellett Seherezádéra, ami sokkal inkább törökös, mint magyaros.XD Bár relatív, mert benne van a naptárban, de azért mégis csak színesebb ellopni az Ezeregyéjszaka meséi főhősének a nevét, amit én speciel undorítónak tartok. Ha engem Jóska Pistának anyakönyveltek, akkor úgy hívnak és nem találok ki magamnak mindenféle művésznevet.
Igen, a Vivient használta a Való Világ előtt, de a szerkesztők érdekesebbnek találták a Seherezádé nevet, így ezért lett VV Seherezádé és nem VV Vivien, s a Seherezádéből jött a sok becenév, de ő leginkább a Sehit használja. Ami az Ezeregyéjszaka meséit illeti, az anyukája kiskorában eldöntötte, hogy ha lesz lánya ezt a nevet adja neki. A Vivient az édesapja szerette volna. Bizonyám sok érdekességet írtam az életrajzához, köztük az előbbieket is.
2012. március 05. 18:51
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Jó, eltekintve attól, hogy iszonyúan behúzza a hasát a képen, ennek a csajnak komoly baja van: odafent! Ember, ez nem kövér, hanem hülye, én mondom!!!
2012. március 05. 18:56
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Szerintem tok vekony nem kell fogyoznia mire fogyozna??
O
2012. március 05. 19:00
Idézet (Vegas @ 2012.03.05. 18:47)
Igen, a Vivient használta a Való Világ előtt, de a szerkesztők érdekesebbnek találták a Seherezádé nevet, így ezért lett VV Seherezádé és nem VV Vivien, s a Seherezádéből jött a sok becenév, de ő leginkább a Sehit használja. Ami az Ezeregyéjszaka meséit illeti, az anyukája kiskorában eldöntötte, hogy ha lesz lánya ezt a nevet adja neki. A Vivient az édesapja szerette volna. Bizonyám sok érdekességet írtam az életrajzához, köztük az előbbieket is.
Magyarországon rengeteg retardált idióta szülő van akkor.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 05. 19:01
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Szerintem nem kellene lefogynia így is sovány!
2012. március 05. 19:10
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem fölösleges
2012. március 05. 19:28
|
lenalena1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 165571 offline
|
Csak a rend kedvéért jegyezném meg, hogy a Vivien a latin eredetű Viviána angol megfelelője, a Seherezádé pedig ARAB név,(egy arab meséből ismerhetjük) és még véletlenül sem török!
2012. március 05. 19:29
Egyáltalán nem látszik rajta. Mindenhogyan csinos.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.