Selena Gomez melltartót villantott
2012. március 05. 18:11
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hát ciki. de nem cinkes mert nem direkt csinálta
bárkivel előfordulhat
de amúgy most ez az informció nagyon szükséges volt számomra
-.-
2012. március 05. 18:12
Hogy oda ne rohanjak.
Írhatok arról cikket,ahogy éppen a wc-n nyom,vagy vakarózik?
Írhatok arról cikket,ahogy éppen a wc-n nyom,vagy vakarózik?
2012. március 05. 18:15
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Ennek mitől van hírértéke? 1. Akármennyire is furcsa, a hétköznapi emberekkel is megesik. 2. Szerintem nem véletlen volt, de ha mégis akkor legközelebb jobban ügyel rá hogy a megfelelő méretet válassza.
2012. március 05. 18:17
Csodálkozok,, hogy megírták. Amúgy szerintem egyáltalán nem nagy dolog. Mondjuk Selena-t olyan jónak állítják be mindig, hogy szerintem ha nagy dolog lennem, akkor is elnézné neki a többség
2012. március 05. 18:21
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
az OK, ha valaki megírja ha mellet villant, na de melltartót?
gondolom nem csinál már semmi érdekeset Sellike (bár eddig sem csinált)
2012. március 05. 18:27
nem nagy dolog... bárkivel megeshet.... egyébként tök cool az a póló...xd
2012. március 05. 18:29
Vicces, hogy senkit sem érdekel de még is mindenki elolvassa és hozzá is szól, hogy nem érdekes, gáz ez a hír, kit érdekel, ő baja, hasonlók. Ha tényleg nem érdekelne nem olvasnád el. És pont ezért szól minden második cikk Selenáról, mivel senkit sem érdekel, de a vele kapcsolatos hírek mindig benne vannak a legolvasottabbak között. Miért?
2012. március 05. 18:30
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
szerintem nem gáz..és??xd az a gáz h mennek utána a kiéhezett paparazzik h mindent lekaphassanak-_-'
2012. március 05. 18:31
Emberek, már ez is villantás? Ti mit nem tartotok annak? Egyébiránt már én is a falat kaparom az ilyen cikkektől. Úristen, kilátszott a melltartója! Na, és? Nem a melle látszott ki, hanem a melltartója. Komolyan ennyire prűdek vagytok, vagy csak megjátsszátok magatokat?XD Mert ez már kezd átmenni a gáz kategóriába. Múltkor olyan cikk volt, hogy Vanessa Hudgens MAJDNEM villantott. Kb. ez is egy olyan színvonal. Miért nem mentek fel különböző pletykalapok oldalaira? (pl. a people.com) Ha ennyire nincs hír, akkor böngésszetek ezeken, biztos találtok izgi és fantasztikus dolgokat. Nem vagyok oda szelína gomezért, sőt egyáltalán nem kedvelem, de ne magyarázzuk bele a képekbe azt, ami igazából nem is.XD
2012. március 05. 18:35
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
húha, most hova szarjak?? ez bárkivel előfordul,és bármi történik ezzel a csajjal mindent felfújnak. esküszöm nem körülötte forog a világ, fogjátok már fel -.-"
2012. március 05. 18:35
JessxL0L: csak egy kicsit értelmezted félre 
1. Ha ez az eset 2011 nyarán történt volna, nem hiszem hogy most lenne belőle cikk.
2. Tavaly nyarán a "fenékvillantás" történt (ami amúgy közel sem villantás xD)
A cikkhez hozzászólva pedig fantasztikus egy hírértékű esemény, és ezzel most nem a cikk íróját akartam bántani.
1. Ha ez az eset 2011 nyarán történt volna, nem hiszem hogy most lenne belőle cikk.
2. Tavaly nyarán a "fenékvillantás" történt (ami amúgy közel sem villantás xD)
A cikkhez hozzászólva pedig fantasztikus egy hírértékű esemény, és ezzel most nem a cikk íróját akartam bántani.
2012. március 05. 18:36
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ez a nem mindegy!Lehet hogy legközelebb még a hasa is látszani fog egy bikiniben
2012. március 05. 18:36
Szegény Selena... am tényleg akárkivel előfordulhat.. nemtom minek kell ezt ennyire felfújni... :/ dehát ki tudja van akinek ez okoz örömöt vagy mi..
2012. március 05. 18:37
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
És akkor mi van??????Akkor lett volna gáz ha nem lett volna rajta melltartó!!!!
2012. március 05. 18:37
Ez villantás? Prűd népség... kilátszott a melltartója és? Ez nem villantás.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: