Selena Gomez melltartót villantott
2012. március 11. 21:28
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Lehet, hogy eleve ilyen volt a póló fazona. Nekem is van ilyen bő pólóm, csak alá felveszek egy topot. Sel nem így tette. Szerintem ez még belefér az ő makulátlan kislány imidzsébe is...
2012. március 12. 15:24
|
|
bianka__girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 171048 offline
|
Úr isten!!! Kit érdekel ez a csaj??? Nagyon nagyon utálom....
2012. március 12. 15:54
|
playciccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 169820 offline
|
annyira sajnálom h együtt vannak justin bieberrel, mert így minden második hír a kapcsolatukról szól. És emiatt lemaradnánk az ilyen egetverően fontos és érdekes dolgairól... XD de jó is az érdek kapcsolat
2012. március 14. 22:24
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Szerintem se olyan nagy durranás bárkivel meg történhetett volna
2012. március 15. 13:18
Jajj Istenem...ez tényleg akkora botlás fúúúú...egyáltalán legális ez?! xD
Sajnálom Selly-t, mert ő már egy ilyen kis botlással is címlpra kerül...dehát ez a sztársággal jár.
Love Selena 4ever
Selly-t minden kis botlásával is csak szeretni tudom
Sajnálom Selly-t, mert ő már egy ilyen kis botlással is címlpra kerül...dehát ez a sztársággal jár.
Love Selena 4ever
2012. március 15. 13:20
Am meg ennyierővel Lady Gagáról vagy Rihannáról naponta írhatnának villantós cikket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: