Angelina Jolie kezelésre szorul
2012. március 05. 15:11
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
A végén még anorexiás lesz...! Tényleg híznia kellene,mert ez nem is egészséges! Sokszor egészségesebbek azok akik nem olyan vékonyok,hanem inkább molettebb alkatúak.
2012. március 05. 15:33
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem is nagyon sovány
2012. március 05. 15:36
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Symor:
Biztosra vettem, hogy te megint itt leszel egy kilométeres poszttal...
Dióhéjban azért megint reagálnék a cikkre és rád, de nem fogok leállni veled vitatkozni, mert korábban bizonyítottad már, hogy nem érdemes.
Amiket te még mindig béna kifogásként kezelsz, azok bizony tények, de sokunknak tanúbizonyságot tettél arról legutóbb, hogy nagyon komoly "szakértője" vagy a témának, úgyhogy nem pedzegetném őket. Mint ahogyan erre emlékezhetsz is, sosem írtam azt, hogy a vékony alkata követendő példa, vagy hogy normális, de azt sem gondolom, hogy beteges. Vannak nála sokkalta soványabb (tényleg anorexiás!) hírességek is, sőt, ha már itt tartunk, sokkalta súlyosabb problémák is a sztárvilágban, drogosok, alkoholisták stb. Ha hízni akar, vagy tenni akar a mindenki más által problémaként kezelt vékonysága ellen, majd fog.
Mivel egyértelműen látszik, hogy személyes küldetésednek tekinted bebizonyítani az igazadat, rád hagyom a dolgot, semmi értelme a "szájkaraténak", ahogyan te fogalmaztál. Az eddigiekben alkalmazott cinikus hangvételt és a tények sarkítását (Jolie-rajongó vagyok = rövidlátó vagyok) pedig hanyagold a válaszodban, mert nem vagyok rá kíváncsi, és mellesleg én sem így reagáltam a te bejegyzéseidre. Köszönöm.
Biztosra vettem, hogy te megint itt leszel egy kilométeres poszttal...
Dióhéjban azért megint reagálnék a cikkre és rád, de nem fogok leállni veled vitatkozni, mert korábban bizonyítottad már, hogy nem érdemes.
Amiket te még mindig béna kifogásként kezelsz, azok bizony tények, de sokunknak tanúbizonyságot tettél arról legutóbb, hogy nagyon komoly "szakértője" vagy a témának, úgyhogy nem pedzegetném őket. Mint ahogyan erre emlékezhetsz is, sosem írtam azt, hogy a vékony alkata követendő példa, vagy hogy normális, de azt sem gondolom, hogy beteges. Vannak nála sokkalta soványabb (tényleg anorexiás!) hírességek is, sőt, ha már itt tartunk, sokkalta súlyosabb problémák is a sztárvilágban, drogosok, alkoholisták stb. Ha hízni akar, vagy tenni akar a mindenki más által problémaként kezelt vékonysága ellen, majd fog.
Mivel egyértelműen látszik, hogy személyes küldetésednek tekinted bebizonyítani az igazadat, rád hagyom a dolgot, semmi értelme a "szájkaraténak", ahogyan te fogalmaztál. Az eddigiekben alkalmazott cinikus hangvételt és a tények sarkítását (Jolie-rajongó vagyok = rövidlátó vagyok) pedig hanyagold a válaszodban, mert nem vagyok rá kíváncsi, és mellesleg én sem így reagáltam a te bejegyzéseidre. Köszönöm.
2012. március 05. 16:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez nem valami normális dolog sajnos.... ráférne egy kis segítség...!
2012. március 05. 16:19
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
judy91:
Tényleg visszautáltam rád, de ezúttal már hozta fel a "normális vékonyság" álláspontját, bár nem ugyanezekkel a szavakkal.
Azt elismerem, hogy nem tudtál meggyőzni, ha te is elismered, hogy veled sem volt túl érdemes leállni vitatkozni ezt ugyanúgy bizonyítottad, mint én
Egyébként én is biztosra vettem, hogy megjelensz itt, bár úgy látom a Jolie-ikonod lecserélted már
Hozzáteszem remélem nem mindenki úgy gondolkodik a mentális betegségek szenvedőiről mint te, hogy ha akar majd biztosan tesz is ellene és mi van ha fel sem fogja, hogy problémája van, mint egyes rajongói (tudod a szűklátókörűbbek és nem az összes, mert van aki így is látja, ami látható).
Egyébként milyen "tényeket" hoztál fel, mert az, hogy te azoknak hívod őket még nem vállnak azzá, akkor sem ha most is megnevezetlen "tényekről" beszélsz, már olyanokról, amik azt mondanák Jolie-nál ez semmiség.
Jolie beteg, látványosan az egyébként, és nem ez az egyetlen cikk, ami észrevette. Persze ez is lehet akkora tény, mint azok, amikkel rendelkezel leíratlanul is.
A másik tény, hogy ehhez legfeljebb cinikusan tudok hozzáállni, bocs.
Tényleg visszautáltam rád, de ezúttal már hozta fel a "normális vékonyság" álláspontját, bár nem ugyanezekkel a szavakkal.
Azt elismerem, hogy nem tudtál meggyőzni, ha te is elismered, hogy veled sem volt túl érdemes leállni vitatkozni ezt ugyanúgy bizonyítottad, mint én
Egyébként én is biztosra vettem, hogy megjelensz itt, bár úgy látom a Jolie-ikonod lecserélted már
Hozzáteszem remélem nem mindenki úgy gondolkodik a mentális betegségek szenvedőiről mint te, hogy ha akar majd biztosan tesz is ellene és mi van ha fel sem fogja, hogy problémája van, mint egyes rajongói (tudod a szűklátókörűbbek és nem az összes, mert van aki így is látja, ami látható).
Egyébként milyen "tényeket" hoztál fel, mert az, hogy te azoknak hívod őket még nem vállnak azzá, akkor sem ha most is megnevezetlen "tényekről" beszélsz, már olyanokról, amik azt mondanák Jolie-nál ez semmiség.
Jolie beteg, látványosan az egyébként, és nem ez az egyetlen cikk, ami észrevette. Persze ez is lehet akkora tény, mint azok, amikkel rendelkezel leíratlanul is.
A másik tény, hogy ehhez legfeljebb cinikusan tudok hozzáállni, bocs.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 06. 15:18
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát szerintem azért annyira nem vészes tény hogy felszedhetne 5-7 kg
2012. március 06. 16:19
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Szerintem sem kell neki orvosi segítség, magától is fel tud szedni néhány kilót.
2012. március 07. 19:09
elég sok stressz éri, de szerintem még fogyókúrázik is mellé, ami nem valami jó.
2012. március 09. 21:41
a napi 600 kalória nagyon kevés, így el fog fogyni.
2012. március 11. 20:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem már tényleg nem normális ez a dolog. Örülne neki, hogy van mit ennie, mert sokaknak nem adatik meg. Csodálkozom, hogy nem hal éhen a kis 600 kalóriájával. Nem értem miért műveli ezt magával. Tényleg kezelésre szorul...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.