Angelina Jolie kezelésre szorul
2012. március 04. 18:39
nagyion vékony!!!!! azért ez már egy kicsit beteges!
2012. március 04. 19:28
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát az nem kifejezés..kész csontkollekció...
2012. március 04. 19:29
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Sajnos ez az óta van így, hogy az édesanyja meghalt :/ Lehet, hogy még mindig nyomot hagyott benne, vagy az akkori depi miatt megszokásból, már nem is akar többet enni. :/ Pedig nagyon csinos és formás volt...
2012. március 04. 20:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
kathleen egyetértek!
2012. március 04. 20:56
Nem is tudom..miért nem tudják elfogadni hogy ilyen az alkata?
Egyszerűen sovány és kész. Ha beledöglünk sem fog megváltozni.
2012. március 04. 21:11
valamikor nagyon szép volt, de már olyan, mint a ropi. még a fekvőbetegeknek is több kcal kell, mint 600, ő meg úgy dolgozik, meg neveli a gyerekeit, meg lót-fut? durva.
2012. március 04. 21:38
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
szerintem is túlságosan sovány, csak mivel nem hirtelen fogyott le, nem kavart nagy port az ügy... remélem, hogy rendbejön és olyan egészséges, vonzó nő lesz, mint amilyen pár éve volt
2012. március 04. 22:17
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Kétségtelen már ijesztően sovány. De annyi munka mellett lehet másnak se lenne ideje az evésre. Egy kicsit lassítania kéne, s magával kéne törődnie.
2012. március 05. 03:40
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Ezt már egy előző posztnál jó hosszasan leszájkaratéztam egy rajongóval szemben.
Persze megint jönnek majd a védelmében, hogy ilyen az alkata, az anyja évekkel ezelőtti elvesztése után vált ilyenné a múltkor még az is felmerült, hogy amikor még egészségesebben nézett ki az "babaháj" volt, ami leolvadt és ez a természetes vékonysága (ennél a résznél kicsit fogtam is a fejem
).
Kétségek nélkül írom le ismét Agelina táplálozási zavarral küzd, nem tudom mennyire súlyossal annyi látszik lassan mindenki számára egyre tisztábban, hogy egyre inkább leamortizálja magát.
Utoljára talán a Mr. és Mrs. Smith alatt nézett ki valahogy. A legjobb formában egyértelműen a Tomb Rider második részében volt 9 éve, igaz annál direkt ráedzett a szerepre.
A legtermészetesebb külseje talán az Életeken át című filmje alatt volt, annál a szerepnél már nem volt meg Lara Croft izomzata, de a kulcscsontja a könyöke a vállai cseppet sem próbálták átütni a bőrét. Vékony mégis szép lekerekített formák birtokosa volt még 2004-ben.
A mostani megjelenésére, aki egyébként azt mondja, hogy ez Jolie természetes vékonysága az NEM NORMÁLIS, vagy legalábbis alapból röhejes
Ja, és azoknak akik az anyukája elvesztése miatti depresszióban keresik a mentségeit elmondom az anyukája 5 évvel ezelőtt halt. Minden lehetősége meglenne kezelni a fájdalmát. Egyébként emiatt Brad Pittről is megvan a véleményem...
Persze megint jönnek majd a védelmében, hogy ilyen az alkata, az anyja évekkel ezelőtti elvesztése után vált ilyenné a múltkor még az is felmerült, hogy amikor még egészségesebben nézett ki az "babaháj" volt, ami leolvadt és ez a természetes vékonysága (ennél a résznél kicsit fogtam is a fejem
Kétségek nélkül írom le ismét Agelina táplálozási zavarral küzd, nem tudom mennyire súlyossal annyi látszik lassan mindenki számára egyre tisztábban, hogy egyre inkább leamortizálja magát.
Utoljára talán a Mr. és Mrs. Smith alatt nézett ki valahogy. A legjobb formában egyértelműen a Tomb Rider második részében volt 9 éve, igaz annál direkt ráedzett a szerepre.
A legtermészetesebb külseje talán az Életeken át című filmje alatt volt, annál a szerepnél már nem volt meg Lara Croft izomzata, de a kulcscsontja a könyöke a vállai cseppet sem próbálták átütni a bőrét. Vékony mégis szép lekerekített formák birtokosa volt még 2004-ben.
A mostani megjelenésére, aki egyébként azt mondja, hogy ez Jolie természetes vékonysága az NEM NORMÁLIS, vagy legalábbis alapból röhejes
Ja, és azoknak akik az anyukája elvesztése miatti depresszióban keresik a mentségeit elmondom az anyukája 5 évvel ezelőtt halt. Minden lehetősége meglenne kezelni a fájdalmát. Egyébként emiatt Brad Pittről is megvan a véleményem...
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 05. 08:53
|
gbettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 123395 offline
|
Én is ilyen vékony vagyok és hiába teszek ellen bármit nem tudok hízni (nem csak a sok szén-hidrát evését próbáltam,hanem a rendszeres testmozgást is.Pár kiló ugyan feljött de kis idő múlva el is tűnt.)Ilyen az alkatom és ez van nem tudok mit csinálni. Angelina Jolie is ilyen alkat nem kell bántani. Egyébként egy film rendezése nem kis feladat. A párom "csak" színházi rendező és simán lemegy premier előtt 8-10 kg róla
2012. március 05. 11:14
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem ez az ő dolga.Szerintem is nagyon alultápált,de ha valami baja lesz,rájön,hogy ez nem jó dolog.
2012. március 05. 12:42
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
hízhatna ne hoyg meghaljon itt
2012. március 05. 13:10
Igazság szerintem én is eléggé meglepődtem az Oscar - gálán készült képeken , teltebb alakkal sokkal szebb lenne.
2012. március 05. 14:33
egy kicsit híznia kéne ... de szerintem így is szép
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.