Rihanna a Where Have You Beenhez készít klipet
2012. március 04. 17:41
Nem rossz dal, de nekem hiányzik a régi Rihanna.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. március 04. 18:17
Jó a szám , de nekem még kicsit szoknom kell!Majd sokszor meghallgatom!
2012. március 04. 18:17
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem rossz ugy is majd ez a szám is gigasláger lesz
2012. március 04. 18:24
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Egész jó, biztos nagyon nagy sláger lesz belőle (aztán amikor húszezredszerre fogom hallani a rádiókból meg az emberektől, akkor megunom...)...szóval nekem egészen tetszik, bár elég tuc-tuc
2012. március 04. 18:31
Pedig én már vártam a Talk That Talk-ot.Szerintem sokkal jobb mint ez.
2012. március 04. 19:24
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Attól még szerintem a Talk That Talk-ból is lehet klip, hogy ebből is lesz. A TTT már megjelent kislemezként, a listákon is egyre feljebb kúszik, Rihanna tegnap élőbe is előadta és Twitteren is annak a borítója a profilképe. Én sokkal jobban örülnék egy Talk That Talk videoklipnek, mert szerintem az az album legjobb dala, a Where Have You Been meg nem rossz, de annyira nem tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!