Film készül Jacqueline Kennedy elnökfeleség életéről Mila Kunisszal a főszerepben!
A teljes cikkhez kattints ide!
Mila Kunis mint Jackie Kennedy?
2012. március 04. 16:58
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Én megnézem
Egy komornyik szemszögéből valahogy minden érdekesebbnek tűnik: igaz, a háttérben, de ott van és figyelemmel kíséri az eseményeket. El sem küldik, mert ez a dolga...
Mila jó színésznő, biztosan sikeres film lesz
Mila jó színésznő, biztosan sikeres film lesz
2012. március 04. 16:59
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Remélem jó lesz a film.Majd megnézném.
2012. március 04. 17:03
Szerintem Mila felültudja múlni Katie-t, és nagyon örülök neki, hogy manapság ennyire komoly felkéréseket is kap
2012. március 04. 17:12
Tuti megnézem!
már csak Mila miatt is,mert nagyon szeretem őt!
szerintem nagyszerű színésznő!
már csak Mila miatt is,mert nagyon szeretem őt!
szerintem nagyszerű színésznő!
2012. március 04. 17:12
imádom milát, szerintem nagyon is tehetséges színésznő. mindenképpen érdekes film lesz,szeretem az ilyen történelmi hátterű, életrajzi filmeket, amelyek ilyen különlegesen és ötletesen vannak megoldva :]
2012. március 04. 17:33
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Vivyy22, értem 
Mila Kunis: amerikai színésznő. Az Azok a hetvenes évek-show-ban Jackie-t játszotta. Tavaly a Barátság extrákkal című filmben szerepelt Justin Timberlake mellett, valamint a Fekete hattyúban, Natalie Portmannel.A karrierje folyamatosan felfelé ível.
Jackie Kennedy: Az USA 35. elnökének, John F. Kennedynek felesége,First Lady. A férje 1963-ban merénylet áldozata lett, halála után Aristotle Onassishoz ment hozzá, a férfi haláláig együtt éltek. Művelt, társasági ember volt, némi politikai érzékkel.Felújította a Fehér Házat,és az amerikaiak szerint "adott az amerikai népnek egy dolgot, amely nekik mindig hiányzott: fenséget."
Mila Kunis: amerikai színésznő. Az Azok a hetvenes évek-show-ban Jackie-t játszotta. Tavaly a Barátság extrákkal című filmben szerepelt Justin Timberlake mellett, valamint a Fekete hattyúban, Natalie Portmannel.A karrierje folyamatosan felfelé ível.
Jackie Kennedy: Az USA 35. elnökének, John F. Kennedynek felesége,First Lady. A férje 1963-ban merénylet áldozata lett, halála után Aristotle Onassishoz ment hozzá, a férfi haláláig együtt éltek. Művelt, társasági ember volt, némi politikai érzékkel.Felújította a Fehér Házat,és az amerikaiak szerint "adott az amerikai népnek egy dolgot, amely nekik mindig hiányzott: fenséget."
2012. március 04. 18:55
Biztos vagyok benne, hogy Mila remek alakítást fog nyújtani Jackie Kennedy szerepében.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: