Film készül Jacqueline Kennedy elnökfeleség életéről Mila Kunisszal a főszerepben!
A teljes cikkhez kattints ide!
Mila Kunis mint Jackie Kennedy?
2012. március 04. 16:58
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Én megnézem
Egy komornyik szemszögéből valahogy minden érdekesebbnek tűnik: igaz, a háttérben, de ott van és figyelemmel kíséri az eseményeket. El sem küldik, mert ez a dolga...
Mila jó színésznő, biztosan sikeres film lesz
Mila jó színésznő, biztosan sikeres film lesz
2012. március 04. 16:59
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Remélem jó lesz a film.Majd megnézném.
2012. március 04. 17:03
Szerintem Mila felültudja múlni Katie-t, és nagyon örülök neki, hogy manapság ennyire komoly felkéréseket is kap
2012. március 04. 17:12
Tuti megnézem!
már csak Mila miatt is,mert nagyon szeretem őt!
szerintem nagyszerű színésznő!
már csak Mila miatt is,mert nagyon szeretem őt!
szerintem nagyszerű színésznő!
2012. március 04. 17:12
imádom milát, szerintem nagyon is tehetséges színésznő. mindenképpen érdekes film lesz,szeretem az ilyen történelmi hátterű, életrajzi filmeket, amelyek ilyen különlegesen és ötletesen vannak megoldva :]
2012. március 04. 17:33
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Vivyy22, értem 
Mila Kunis: amerikai színésznő. Az Azok a hetvenes évek-show-ban Jackie-t játszotta. Tavaly a Barátság extrákkal című filmben szerepelt Justin Timberlake mellett, valamint a Fekete hattyúban, Natalie Portmannel.A karrierje folyamatosan felfelé ível.
Jackie Kennedy: Az USA 35. elnökének, John F. Kennedynek felesége,First Lady. A férje 1963-ban merénylet áldozata lett, halála után Aristotle Onassishoz ment hozzá, a férfi haláláig együtt éltek. Művelt, társasági ember volt, némi politikai érzékkel.Felújította a Fehér Házat,és az amerikaiak szerint "adott az amerikai népnek egy dolgot, amely nekik mindig hiányzott: fenséget."
Mila Kunis: amerikai színésznő. Az Azok a hetvenes évek-show-ban Jackie-t játszotta. Tavaly a Barátság extrákkal című filmben szerepelt Justin Timberlake mellett, valamint a Fekete hattyúban, Natalie Portmannel.A karrierje folyamatosan felfelé ível.
Jackie Kennedy: Az USA 35. elnökének, John F. Kennedynek felesége,First Lady. A férje 1963-ban merénylet áldozata lett, halála után Aristotle Onassishoz ment hozzá, a férfi haláláig együtt éltek. Művelt, társasági ember volt, némi politikai érzékkel.Felújította a Fehér Házat,és az amerikaiak szerint "adott az amerikai népnek egy dolgot, amely nekik mindig hiányzott: fenséget."
2012. március 04. 18:55
Biztos vagyok benne, hogy Mila remek alakítást fog nyújtani Jackie Kennedy szerepében.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: