Idézet (vasasreka8 @ 2012.03.04. 08:16)
Hmm, az a kutya, ami az első képen van, tényleg nagyon szép, és aranyos, a többi nem nagyon tetszik.
Amúgy már elég rég nem hallottunk Miley-ról, nemde? Szerintem azért csinálta, hogy a címlapon legyen, szegény már nem tudja mással felhívni magára a figyelmet, csak a kutyáival. (Nem kérek a leosztó üzenetekből, mert nem fogok reagálni rájuk, nem érdekel senki.
)
A magad 10 évével kicsit túl sokat engedsz meg magadnak. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, ha úgy vélem le kellene állítanod magadat egy kicsikét. Magadat teszed nevetségessé. A profilodba nem kötök bele, de a nyilvános kommentekben visszafoghatnád az elvakult Selena-védelmező-elmebajodat. Tényleg szánalmas, és ezt egy csepp rosszindulat nélkül írom. És jól teszed ha "nem fogsz reagálni", hidd el nem alázod magad tovább. És csak úgy közlöm, hogy Miley, Demi és Selena barátnők(voltak). Szóval úgy szapuljad az "angyalod" barátait. Legnevetségesebb dolog egy pozitív cikkhez alapozatlan utálkozást írni puszta rosszindulatból. Szóval kérlek álljál le, nem fogják itt sokáig tolerálni a kirohanásaidat.
Mileytól aranyos dolog volt, összeköti a kellemest a hasznossal.

0 felhasználónak tetszik: