Miley Cyrus modellkedni vitte a kutyáit
2012. március 04. 11:54
Ez aranyos volt Miley-tól és a kutyusok is cukik főleg Floyd
2012. március 04. 11:55
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Nagyon édesek, én nem is vártam Mileytól többet, segít ahol tud:)
2012. március 04. 13:01
Hát helyesek a kutyák,de szerintem ez kicsit túlzás
2012. március 04. 13:16
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Ez nagyon cuki!
Olyan aranyosak!
És nagyon kedves dolog volt =)
Olyan aranyosak!
És nagyon kedves dolog volt =)
2012. március 04. 14:07
Szép dolog volt Mileytól és a kutyusok nagyon aranyosk
2012. március 04. 16:22
Olyan aranyosak azok a kutyák 
Szerintem jól tette, nagyon édesek
Szerintem jól tette, nagyon édesek
2012. március 04. 17:10
Cukik a kutyuk,főleg Floyd!
Ilyenkor meg annyira imádom Miley-t,amikor jótékonykodik!
de őt amúgy is imádom!
Ilyenkor meg annyira imádom Miley-t,amikor jótékonykodik!
de őt amúgy is imádom!
2012. március 04. 17:26
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
" vasasreka8
Hmm, az a kutya, ami az első képen van, tényleg nagyon szép, és aranyos, a többi nem nagyon tetszik. biggrin.gif Amúgy már elég rég nem hallottunk Miley-ról, nemde? Szerintem azért csinálta, hogy a címlapon legyen, szegény már nem tudja mással felhívni magára a figyelmet, csak a kutyáival. (Nem kérek a leosztó üzenetekből, mert nem fogok reagálni rájuk, nem érdekel senki." Lesz*rom, hogy nem reagálsz, de már rohadt*l idegesít, hogy folyamat, csak szídod Mileyt, ha a kis Selena csinálta volna akkor mindjárt istenítenéd, hogy milyen kis tündi bündi, hogy jótékonykodik, de ha Miley csinálja akkor mindjárt, csak felakarja hívni magára a figyelmet! Hát ez van kicsikém, tanuld meg elfogadni, hogy mások tehetnek jót nem csak a kis lelked Selena!!
Hmm, az a kutya, ami az első képen van, tényleg nagyon szép, és aranyos, a többi nem nagyon tetszik. biggrin.gif Amúgy már elég rég nem hallottunk Miley-ról, nemde? Szerintem azért csinálta, hogy a címlapon legyen, szegény már nem tudja mással felhívni magára a figyelmet, csak a kutyáival. (Nem kérek a leosztó üzenetekből, mert nem fogok reagálni rájuk, nem érdekel senki." Lesz*rom, hogy nem reagálsz, de már rohadt*l idegesít, hogy folyamat, csak szídod Mileyt, ha a kis Selena csinálta volna akkor mindjárt istenítenéd, hogy milyen kis tündi bündi, hogy jótékonykodik, de ha Miley csinálja akkor mindjárt, csak felakarja hívni magára a figyelmet! Hát ez van kicsikém, tanuld meg elfogadni, hogy mások tehetnek jót nem csak a kis lelked Selena!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: