A fiatal színésznő fényképével hirdetnek erotikus munkát az interneten.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszaéltek Szabó Zsófi fényképével
2012. március 03. 21:06
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
"Ismert nő"
Nem tudom mi teszi őt olyan ismerté, meg lehet kövezni, de annyi tehetsége van a színészethez, mint egy halott embernek. Amikor rebegteti a szempilláját és szomorűságot ábrázol, egyenesen meg tudnám ölni. Egy párszor láttam színészkedni és énekelni, és amit láttam az nem tetszett, nagyon nem!
Bár pereljen, és ez ügy miatt sajnálom, de rengeteg ember képével visszaélnek manapság, és értük senki nem tesz semmit
Bár pereljen, és ez ügy miatt sajnálom, de rengeteg ember képével visszaélnek manapság, és értük senki nem tesz semmit
2012. március 03. 21:11
|
|
fruzsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 129488 offline
|
Jaj már megint.Az újságíróknak muszáj minden embert "be mocskolniuk" nem gondolják, hogy ezzel megsértik az emberek jogait..? Teljesen egyet értek Zsófival a kiakadása miatt!
2012. március 03. 21:13
hát végülis ő vállalta el hogy lefotózzák kicsit hiányos öltözetbe, és hogy felkerült a netre ez az ő felelőssége. arról már mondjuk nem tehet hogy ilyet reklámoznak vele, de részben az ő hibája.
2012. március 03. 21:15
Ketherina
egyetértek veled teljesen, én is herótot kapok ettől a nőtől és a színészi " technikájától". MELLESLEG AZ ÚJSÁGÍRÓK TÉNYLEG GERINCTELENEK, ÉS HÁTHA SIKERÜL NEKI MEGNYERNIE A PERT....
2012. március 03. 21:38
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Ezt tegnap láttam az Aktívban. Durva! Én is perelnék.
2012. március 03. 21:43
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
KAMU!!!! Melyik "futató" oldalnak érné meg pereskedni egy ilyen átlátszó hírdetés miatt?! Ez csak INGYEN REKLÁM Zsófikának! Kb. olyan, mint amikor előkerültek Sarka Katácska elveszett mobiljáról a meztelen képei. Nagyon béna!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 03. 22:15
ez most nem értem,. hogy miért is kellett leírni!
2012. március 03. 22:28
LadyAlba88: pont ilyesmire gondoltam.
Szerintem átlátszó eléggé a dolog. Mondjuk olyan képpel amilyen Zsófikának is van, olyannal lehet is ilyet hirdetni.
Szerintem átlátszó eléggé a dolog. Mondjuk olyan képpel amilyen Zsófikának is van, olyannal lehet is ilyet hirdetni.
2012. március 03. 22:46
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
tényleg undorító, amit egyes emberek művelnek. komolyan azt hiszik, hogy az ilyesmi nem derül ki?
2012. március 03. 23:28
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Durva és szánalmas...-.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.