Saját vidámparkot kapnak Brad Pitt gyerekei
2012. március 03. 20:14
|
|
norkaborkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 162730 offline
|
Szerintem ami sok az sok! Azért az még hagyján hogy mindegyik gyerek kap egy KÜLÖN pónit, de egy vidámpark...szerintem egy egész vidámpark egyetlen család részére óriási pénzkidobás!
2012. március 03. 20:39
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (norkaborka @ 2012.03.03. 20:14)
Szerintem ami sok az sok! Azért az még hagyján hogy mindegyik gyerek kap egy KÜLÖN pónit, de egy vidámpark...szerintem egy egész vidámpark egyetlen család részére óriási pénzkidobás! 
egyetértek
2012. március 03. 20:46
Néhányan összetévesztitek a dolgokat! Lehet, hogy a vidámpark egy kicsit túlzás, de a gyerekkorukat nem veszik el tőlük! Épp ezért építik nekik, hogy játszani tudjanak! Ez még sokkal jobb, mint amikor három éves gyerekeket küldenek el szépségversenyekre (nézzétek meg a Discovery-n van egy ilyen műsor).
2012. március 03. 21:00
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Valamilyen szinten megértem őket,hogy sztárként,és az ő csemetéjükként nem lehet jól elszórakozni szinte sehol,hogy ne "piszkálnák" őket átvitt és szó szerinti értelemben is,mert hát a kicsiknek nem volt választásuk,milyen családban nőnek fel,és ez rendben van,hogy amiért féltik őket,inkább saját vidámparkot építenek,hisz van is rá pénzük,de így meg azt hiszik majd ők a világ urai,nagyon el lesznek kényeztetve,de talán még mindig jobb,mintha sose mennének vidámparkba.......ez sehogy sem jó nekik szerintem....
xD
2012. március 03. 21:08
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Ez igen aki megteheti...
2012. március 03. 21:32
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
és még nincsenek elkényeztetve... o.O
2012. március 03. 22:17
kicsit el vannak kényeztetve, de ha nekem is ilyen jó dolgom lenne!!!!
2012. március 04. 00:39
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Hát bazd..... pff xD
Ez nekem már túlságosan is fájdalmas ilyenkor. Istenem... nem mehetnek ki az utcára se mert ott megismerik őket.. építsenek egy egész várost a kertjükbe xD
Ez nekem már túlságosan is fájdalmas ilyenkor. Istenem... nem mehetnek ki az utcára se mert ott megismerik őket.. építsenek egy egész várost a kertjükbe xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: