Lady Gaga a filmvásznon is bizonyíthat
2012. március 03. 22:18
kíváncsi vagyok a filmre, Gaga nem hiszem, hogy nagy durranás lesz!!!, mert most is már elég fura (ez megszokott tőle), de azért Nicole Svherzingernek nagyon örülök!!!!!
2012. március 04. 09:28
nem értem, az éneklés és a színészet miért egyenesen arányos egymással.
a színművészetire nagy nehézségek árán be kell jutni, több évig tanulni kell, még ha van is az embernek tehetsége hozzá.
az éneklést lehet tanulni, de az már csak tökéletesítés, jó hanggal születni kell.
igaz,hogy régen az suínészet az énekléshez volt kötve, de ez ma már nincs így ... ezért nem is értem hogy az olyan sztárok mint pl rihanna miért kapnak nagy filmszerepeket.
az egyedüli kivétel beyonce és whitney, ők azok akik értenek hozzá és nem szenvednek a filmvásznon ...
a színművészetire nagy nehézségek árán be kell jutni, több évig tanulni kell, még ha van is az embernek tehetsége hozzá.
az éneklést lehet tanulni, de az már csak tökéletesítés, jó hanggal születni kell.
igaz,hogy régen az suínészet az énekléshez volt kötve, de ez ma már nincs így ... ezért nem is értem hogy az olyan sztárok mint pl rihanna miért kapnak nagy filmszerepeket.
az egyedüli kivétel beyonce és whitney, ők azok akik értenek hozzá és nem szenvednek a filmvásznon ...
2012. március 04. 10:27
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ugyan haggyon már.....
2012. március 04. 10:28
Hát erre kíváncsi leszek de szerintem ha földönkívüli lesz akkor illeni fog neki a szerep hisz mindig olyan ruhákba jelenik meg ami nem kicsit furcsa
2012. március 04. 10:33
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem gagához nem illine a egy zsaruzs szerep szerintem egy szörnyes jobban illene
2012. március 04. 11:11
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Reméljük, hogy a filmben nem fog olyan szörnyen kinézni, mint a zenéi klipjeiben!
2012. március 04. 11:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (botond96 @ 2012.03.04. 10:53)
azt szögezük lenne hogy Gaga szini iskolába járt ugy hogy biztos van tehetség..én kiváncsi vagyk a filmre
Igen? Én úgy olvastam a Wikipedia oldalán hogy egy művészeti intézményben tanult, ének szakon és azt sem fejezte be, mert félbe hagyta. Okosabbnak és művésziebbnek érezte magát a többieknél. Ez van leírva a Wikipedia oldalára.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. március 04. 14:14
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Na, erre kíváncsi leszek...
2012. március 05. 08:16
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jujj, már kíváncsi vagyok rá!
2012. március 05. 16:05
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
kiváncsi vagyook.
mert birom őt
2012. március 09. 16:54
látom, igyekeznek minél több sztárt betenni a filmbe.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.