Adele: „Ha meglátom apámat, arcon köpöm!”
2012. március 03. 21:33
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
egy két "apuka" megérdemli. de attól még az apja marad....
2012. március 03. 21:37
like me hát ez az.A karrierje elején imádtam,most már többet hallok a botrányairól,mint a sikeres dalairól. -.-
2012. március 03. 21:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.03. 13:58)
Én egy igazi belevaló csajnak találom, aki ki meri mondani a gondolatait és nem a menedzserek marionett bábúja. Az, hogy bemutogat, az kit érdekel, ha a zenéje jó? Engem legalábbis nem. Én még mindig a tehetséget nézem, vagy ti nem? Ő is ember úgy, ahogy én vagy te, annyi különbséggel, hogy a legtöbb sztárral ellentétben neki nem mondják meg, hogy hogyan viselkedjen és miket mondjon. Nekem pedig még mindig az a kérdésem, hogy ki az a Jennifer Hudson? Tett le annyit, mint amennyit Adele? Ő is nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő? Szerintem meg nem. A hölgy hihetetlenül jól lereagálta Jennifer tanácsait (?), sőt aki burkoltan megmondta neki, hogy egy dagadt tehén és fogyjon le.
Az pedig, hogy kibeszélte utána a háta mögött... komolyan, tedd a szívedre a kezdet és mond azt, hogy te nem ezt tennéd, ha valaki kulturáltan, de megsértene! Az apját illetően, pedig nó komment. Könnyű műsokat a saját hibáinkért okolni, de szerintem is csak azért van a papa a médiában, hogy minél több zsetont tudjon lehúzni Adelről, előtte meg le sem tojta. Én is igazat adok neki ebben, teljes mértékben!
Nem akarok beleszólni, de tehetség = Grammy? Ezt te sem gondolhatod komolyan egy olyan világban, ahol Rihanna is Grammy díjas énekesnő. Attól mert Adele-t most ennyire felkapták még nem lesz kevesebb valaki, csak amiatt, mert nincs ennyire felkapva és mondjuk csak 1 Grammyje van. Sőt, rengeteg zseniális művész van a világon, akiket nem nyomatnak mindenhol, pedig megdolgoznak érte, és mondjuk egy Grammyjük sincs. És akkor az azt jelenti, hogy bújjanak el, kussoljanak, majd ha lesz 8 Grammyjük, majd akkor, de egyébként menjenek a fenébe? Na ne már... A tehetség baromira nem ezen múlik, te is tudhatod, hogy mennyien vannak manapság felkapva, akik nem érdemlik meg. Speciel én Jennifert milliószor tehetségesebbnek tartom Adelenél (akivel nincs bajom) annak ellenére, hogy most nem ő mindenki kedvence és a világ közepe... Szóval igen: tett le annyit, amennyit Adele, két kíváló stúdióalbummal és filmszerepekkel, attól mert nincs tőle mindenki elájulva és nem ő a legnépszerűbb előadó most, attól még nem egy senki, aki Adele nyomába sem érhet, akinél mellesleg előbb kezdte a szakmát...
A nagy sértésről meg annyit, hogy ha engem az emberek így "sértegetnének", akkor iszonyatosan örülnék neki és szerintem még sokan.
Nem kötözködni akarok, csak...na.
2012. március 03. 22:20
fura, hogy pont Adele-ről hallom ezeket a híreket!!!! 
kicsit fura nekem, de a testsúlyos dologban igaza volt!!!!!
én azért nem öpném arcon az apámat, de lenne hozzá egy-két szavam!!!
kicsit fura nekem, de a testsúlyos dologban igaza volt!!!!!
én azért nem öpném arcon az apámat, de lenne hozzá egy-két szavam!!!
2012. március 03. 22:26
|
|
Bii3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 170378 offline
|
Persze hogy fogytán a nyugalma,hiszem fellépésekre jár,paparazzik követik mindehova...Nem ismerem a szüleit,de ha csúnya szavakkal illette az édesanyját jogosnak tartom a felháborodást...
2012. március 04. 01:07
Ez most botrány?! Nem tudhatjuk, mi történt Pontosan! Mindenki csak azt böfögi vissza, amit a médiától hallott.. :/
2012. március 04. 01:19
Idézet (janet7 @ 2012.03.03. 21:46)
Nem akarok beleszólni, de tehetség = Grammy? Ezt te sem gondolhatod komolyan egy olyan világban, ahol Rihanna is Grammy díjas énekesnő. Attól mert Adele-t most ennyire felkapták még nem lesz kevesebb valaki, csak amiatt, mert nincs ennyire felkapva és mondjuk csak 1 Grammyje van. Sőt, rengeteg zseniális művész van a világon, akiket nem nyomatnak mindenhol, pedig megdolgoznak érte, és mondjuk egy Grammyjük sincs. És akkor az azt jelenti, hogy bújjanak el, kussoljanak, majd ha lesz 8 Grammyjük, majd akkor, de egyébként menjenek a fenébe? Na ne már... A tehetség baromira nem ezen múlik, te is tudhatod, hogy mennyien vannak manapság felkapva, akik nem érdemlik meg. Speciel én Jennifert milliószor tehetségesebbnek tartom Adelenél (akivel nincs bajom) annak ellenére, hogy most nem ő mindenki kedvence és a világ közepe... Szóval igen: tett le annyit, amennyit Adele, két kíváló stúdióalbummal és filmszerepekkel, attól mert nincs tőle mindenki elájulva és nem ő a legnépszerűbb előadó most, attól még nem egy senki, aki Adele nyomába sem érhet, akinél mellesleg előbb kezdte a szakmát...
A nagy sértésről meg annyit, hogy ha engem az emberek így "sértegetnének", akkor iszonyatosan örülnék neki és szerintem még sokan.
Tény, ebben igazad van, de mondj csak egy olyat előadót, aki az elmúlt 10 évben legalább hozott egy olyan színvonalat, mint Adele! Tudod, hogy nem vagyok oda a tömegsztárokért, a tömegzenéért meg pláne nem, de én valahol nagyon úgy gondolom, hogy ennek a nőnek a zenéje más. Van mondani valója és a hangja is nem csak, hogy eredeti, de van neki. Inkább szeretek egy ilyet, mint pl. az általad említett Rihannát, aki lassan már ott tart, hogy nyilvánosan szexel a színpadon, mert az önkielégítés a listáján az már egy ideje ki van pipálva. Én nem tudom, hogy ki ez a Jennifer Hudson, de nem enyhén szólva p*rasztság az, hogy felajánlja segít lefogyni, miközben az érintett többször is hangoztatta a médiában, hogy tökéletesen megvan elégedve az alakjával?
2012. március 04. 03:52
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.04. 01:19)
Tény, ebben igazad van, de mondj csak egy olyat előadót, aki az elmúlt 10 évben legalább hozott egy olyan színvonalat, mint Adele! Tudod, hogy nem vagyok oda a tömegsztárokért, a tömegzenéért meg pláne nem, de én valahol nagyon úgy gondolom, hogy ennek a nőnek a zenéje más. Van mondani valója és a hangja is nem csak, hogy eredeti, de van neki. Inkább szeretek egy ilyet, mint pl. az általad említett Rihannát, aki lassan már ott tart, hogy nyilvánosan szexel a színpadon, mert az önkielégítés a listáján az már egy ideje ki van pipálva. Én nem tudom, hogy ki ez a Jennifer Hudson, de nem enyhén szólva p*rasztság az, hogy felajánlja segít lefogyni, miközben az érintett többször is hangoztatta a médiában, hogy tökéletesen megvan elégedve az alakjával?
Ha valaki odajönne hozzám, hogy segítene lefogyni, akkor én is elküldeném a búsba. Adele albumát meghallgattam és bár nem ő szól éjt nappallá téve a telómon, vagy a gépemen, de ezerszer többet ér ő és a zenéje, mint a mai tucatsztárok. Adele egy kivételes tehetség napjainkban és örülök, hogy így fel van kapva, az a nyolc Grammy-díj pedig szerintem nála van a legjobb helyen. Azzal viszont egyetértek, hogy Grammy sem a régi Grammy már. Anno a tehetséget nézték nem a felkapottságot, úgyhogy ebben tökéletesen igazat adok neked. Mondhatsz akármit, brutálisan tirpák dolog odamenni a másikhoz és felajánlani a segítségedet a fogyáshoz, miközben tudod nagyon jól, hogy a másik fél nem akarja. Én ezért orrolok az illetett hölgyikére, mivel a munkásságát nem ismerem, így arról véleményt alkotni nem tudok, de az a nyolc Grammy kivételesen nem csak úgy oda lett dobva Adele-nek. Én speciel úgy gondolom, hogy megérdemelte.
Én nem vitattam, hogy Adele megérdemelte a Grammyket, bár számomra halál unalmas és átlagos a zenéje, de mai viszonylatban tényleg jó. Csak azt mondtam, hogy attól, mert valakinek nincs 8 Grammyje még lehet egy fantasztikus művész és nem feltétlen egy nagy senki.
Azt vegyük figyelembe, hogy nem tudjuk hogy történt, megint a "bennfentesek" információiról beszélünk, lehet, hogy nem is igaz, vagy hogy nem így volt. Én nem tartom bunkóságnak, ha Adele meg van elégedve magával, akkor elvileg nem kellett volna felvennie ezt, ergo nem minősül bunkóságnak, mert ha meg van elégedve magával, nem esik rosszul neki. Főleg, hogy mint médiában szereplő egyén, biztos vagyok benne hogy milliószor durvább és egyenesebb dolgokat kap a kinézetét illetően, ő mégis szentül állítja, hogy neki ez így jó. Akkor miért kell megkövezni valakit, aki jóindulattal segítséget ajánlott? Nekem ez nem világos.
2012. március 04. 09:24
én nem nevezném őt belevaló csajnak, sokkal inkább arra gondoltam legelőször mikor a cikket elolvastam,hogy 'most mutatta meg a foga fehérjét'. igazából nem értem, eddig hogy lehetett ilyen szótlan, most pedig hogy kikelt magából..év végén még azt mondta több évre 'visszavonul', most pedig már új album, új minden... úgy látszik tervei között szerepel az új személyiség is.
2012. március 04. 09:39
Én meg tudom érteni Adele-t. És nem értem, hogy miért "durva", hogyha meg akarja védeni az anyját. Ha az apja tényleg volt ennyire bunkó, hogy leszólta/kigúnyolta az anyját, akkor miért ne védhetné meg?
Adele felháborodása teljesen jogos. Hiába a saját apjáról van szó szerintem szánalmas, hogy egy ujságban akarja bemocskolni az anyját.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 04. 09:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (RoxanaaŁ @ 2012.03.04. 09:39)
Én meg tudom érteni Adele-t. És nem értem, hogy miért "durva", hogyha meg akarja védeni az anyját.
Jogos a kérdés. Nem tudom hogy miért kell felkapni a vizet, az apja kezdte, ő csak elárulta egy interjúban, hogy rosszul esett neki amit tett és szégyenli, hogy ilyenkre is képes, még akkoris, ha belekeveri nemcsak őt, hanem az egész családot is. Adele csak kiállt magáért és a szeretteiért, aki szerint ez durva az magába nézhet és elgondolhatja, hogy milyen érzés lenne, ha x ember leégetné őt több millió ember előtt és hazudna is róla.
Sok értelmes hozzászólás van az eredeti cikknél is, nekem azok tetszenek inkább, amikben azt írják, hogy ő csinálja a fesztivált és direkt csinál botrányos dolgokat
2012. március 04. 10:00
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Énekesnőként szeretem Adele-t, viszont személyiségileg nem tudok kiigazodni rajta. Mindenesetre jó dolog, hogy bevédte az anyját, bár szerintem nem a világ előtt kellett volna bejelentenie "merényletét" az apja ellen...ez csak rájuk tartozik.
2012. március 04. 10:29
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
azt azért megnézném hogy hogyan köpi le az apját XD lenne
2012. március 06. 16:40
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Igaza van! engem is felháborítana egy ilyesmi eset...de milyen éretten fejezi ki magát valaki...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.