Most már biztos! Amiről rajongók milliói álmodtak, megtörtént: újra összeáll a 90-es évek legendás rockzenekara a Guns N' Roses.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újraegyesül a Guns N' Roses! Véget ért a rózsák háborúja
2012. március 03. 11:40
10 felhasználónak tetszik:
kriszti03,
janet7,
Musegirl,
Pöttömke,
Holly Keller,
tya04,
Glamster,
Black Hearth2,
Bogszics,
nicol bellox
2012. március 03. 11:42
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nem ismerem őket.:/
2012. március 03. 11:47
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
2012. március 03. 11:48
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez nagyon jó hír a fanoknak, kérdéses a turné után, hogyan tovább? Aki meg nem ismeri hááát erre nem mondok semmit.
2012. március 03. 12:26
VÉGRE ! 
Ideje volt már újra visszaállniuk az eredeti formába.
Ideje volt már újra visszaállniuk az eredeti formába.
2012. március 03. 12:27
Uristen de jó!!!!!!!! Hát ez valami hatalmas hír!!
örülök nagyon
2012. március 03. 13:03
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hogy ennek mekkora jelentősége van? ITT BÖMBÖLTEM AZ ÖRÖMTŐL ÉS REMEGTEM MEG TÁNCOLTAM MAXON BÖMBÖLTETTEM A SWEET CHILDOT ÉS ÜVÖLTÖTTEM MINT EGY IDIÓTA AZ ELMEGYÓGYINTÉZETBEN
Amikor megszülettem, már rég szétváltak, és a legrosszabbakat elmondták egymásról. Hihetetlenül vágyok még mindig arra az életérzésre, amit akkoriban ők alapoztak meg. Azt kívántam, hogy egyszer, legalább csak egyetlenegyszer újra együtt lássam őket. A családot. Annyit bőgtem az elmúlt időben emiatt, de nem hittem, hogy van értelme. De beigazolódott, hogy "All we need is just a little patience..."
HA BELEROKKANOK AKKOR IS ELJUTOK EGY KONCERTÜKRE
(bocsánat a kirohanásért)
Amikor megszülettem, már rég szétváltak, és a legrosszabbakat elmondták egymásról. Hihetetlenül vágyok még mindig arra az életérzésre, amit akkoriban ők alapoztak meg. Azt kívántam, hogy egyszer, legalább csak egyetlenegyszer újra együtt lássam őket. A családot. Annyit bőgtem az elmúlt időben emiatt, de nem hittem, hogy van értelme. De beigazolódott, hogy "All we need is just a little patience..."
HA BELEROKKANOK AKKOR IS ELJUTOK EGY KONCERTÜKRE
(bocsánat a kirohanásért)
2012. március 03. 13:21
Én azóta kezdtem el hallgatni, amióta ismerem a páromat, mert ő megrögzött Gun's N' Roses rajongó. Szeretem, kedvelem, sőt tisztelem őket, mert hihetetlen sikereket értek el pályafutásuk alatt. Ha kis hazánkban is tiszteletüket teszik egy turné alkalmával, akkor párommal szerintem az első sorban fogunk csápolni.XD A Metallica mellett még őket szeretem annyira, hogy 20-30 ezret kidobjak egy koncertjegyért. Megérné, az biztos!
Az pedig, hogy újra összeállnak, az valóban az évszázad egyik legjobb híre. Reménykedem talán egy új maxiban, de egy új albumban pedig pláne!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 03. 13:23
|
|
luca28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 573 Csatolások: 415 Azonosító: 152353 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ legsziveseben sírnék az örömtől.
tegnap este azt állmodtam hogy 5ten velem szembe ülnek és most valóraválik a koncerten 100% hogy ott leszek és tombolok ez az egyik legjobb napon ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
BOGSZICS én a PARADISE CITYT énekeltem könnyes szemmel az ágyon ugrálva
tegnap este azt állmodtam hogy 5ten velem szembe ülnek és most valóraválik a koncerten 100% hogy ott leszek és tombolok ez az egyik legjobb napon ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
BOGSZICS én a PARADISE CITYT énekeltem könnyes szemmel az ágyon ugrálva
2012. március 03. 13:26
Ez egy nagyon-nagyon-nagyon jó hír!!
Fantasztikus banda és megint együtt zenélnek!!
Hihetetlen..
Én speciel repesnék a boldogságtól, ha jönne egy új lemez, bár nem panaszkodom: újra együtt zenélnek, egyelőre ennyi is elég!!
2012. március 03. 13:36
Ide is jöjjenek akkor tuti h elmegyek..
D háát ennek nagyon örülöök...
D ujra együtt..o.o Ezaz!!
D SLASH ÉS AXL ^^
D áhhhhhhhhhhh dejoo
D örömömben is ritkán sírok..:$
D WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2012. március 03. 13:39
|
|
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline
|
Nem akarok elkeseríteni senkit, de az eredeti Guns N' Roses csak a RN'R Hall Of Fame ceremónián lesz látható együtt.Az angliai turnén már/még mindig a jelenlegi felállás játszik majd.
2012. március 03. 13:45
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Idézet (Dezso20 @ 2012.03.03. 13:39)
Nem akarok elkeseríteni senkit, de az eredeti Guns N' Roses csak a RN'R Hall Of Fame ceremónián lesz látható együtt.Az angliai turnén már/még mindig a jelenlegi felállás játszik majd.
Kár! :/ Pedig az eredeti felállásban igazi a Guns N' Roses.
2012. március 03. 13:56
Na végre valami jó hír. Kíváncsi leszek, hogyan adják elő magukat.
Nagyon várom már
2012. március 03. 16:14
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
gratulaa <3
nem szeretem őket,de a rajongók biztos örülnek
nem szeretem őket,de a rajongók biztos örülnek
2012. március 03. 18:53
<3

IMÁDOM a régi felállást
Végre, hogy visszajött az eszük. Jobban tennék, hogy ha így maradnának, nem egy turné erejéig, hanem amíg hallgatják őket
Vagyis mindörökké 
GUNS N' ROSES FOREVER AND AFTER!!
IMÁDOM a régi felállást
GUNS N' ROSES FOREVER AND AFTER!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.