Aaron Carter még nem tudta feldolgozni Leslie halálát
2012. március 02. 20:50
Uram isten, ez a cím valami agyrém... Egy testvér halálát nem lehet egy hónap alatt, de még egy év alatt sem feldolgozni... ez nem olyan dolog hogy ki kellett dobi a kedvenc cipőm, sírtam utána de már jobb...
2012. március 02. 21:21
Cynthia.. pont ezt akartam megfogalmazni.
A cím tényleg elég morbid. 2 hónapja hunyt el Leslie. Biztos vagyok benne,hogy még jövő ilyenkor is minden második percben eszébe fog jutni a nővére.
A cím tényleg elég morbid. 2 hónapja hunyt el Leslie. Biztos vagyok benne,hogy még jövő ilyenkor is minden második percben eszébe fog jutni a nővére.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 02. 21:40
|
|
Carolii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 165484 offline
|
Egyetértek azokkal, akik szerint morbid a cím... Én az elvesztett hörcsögöm hiányát nem tudom feldolgozni, akkor egy testvérét?! Ez nem olyan dolog, amin túltehet egyszer az ember... Ezen SOHA nem lesz túl senki, és SOHA nem dolgozza fel, csak megtanul ezzel együtt élni...
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 02. 22:59
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
persze ,hogy nem tudja feldolgozni ..Hiszen a testvére volt
Részvétem
2012. március 03. 01:01
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Egy halált fel tud valaki dolgozni??
O.Nagyon nehéz lehet..amikor a rokonaim meg halltak azért nem sírtam mert nem nagyon ismertem őket egyet ismertem és nagyon szerettem.Képzelem mien rossz lehet neki anyukámnak is egy testvére halt meg!
(
2012. március 03. 08:21
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
hogy lehet egy hónap alatt feldolgozni egy testvér halálát??? aki ilyenre képes, az alapból semmit nem érzett a tesója iránt, és tökéletesen éréketlen... évekbe tellik ilyesmit feldolgozni. egy hónap maximum arra jó, hogy a legeslegrosszabbon túl legyen az ember.
2012. március 03. 09:29
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Ennyi idő alatt nem is lehet feldolgozni!Arról kellett volna írni,ha feldolgozta volna,az lenne abnormális.Ez így teljesen természetes.Igaza van az előttem szólónak,ha tényleg szeret valaki olyat az embermakit elveszít,az rányomja a bélyegét a mindennapjaira.Évekig,legalább...
2012. március 03. 09:55
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
ki tudná feldolgozi?
2012. március 03. 11:30
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Ezt szerintem soha nem lehet feldolgozni. Én is mikor olvastam a híreket, megdöbbentett nagyon..és sírtam én is, pedig nem is ismertem.
Azt nem hiszem el én se ,h ő drogozott volna..hisz a kisbabája miatt se..
Nyugodj Békében Leslie!
Azt nem hiszem el én se ,h ő drogozott volna..hisz a kisbabája miatt se..
Nyugodj Békében Leslie!
2012. március 03. 20:08
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Szerintem a halál, az emberek életében egy olyan pont, amiről tudod, hogy ott van, de egyszerűen nem akarsz róla tudomást venni, ha pedig ott van az orrod előtt, akkor nem tehetsz ellene semmit. Sokat azt mondják túl lehet lépni egy szerettünk elvesztésén, hát persze, eltelik egy kis idő - aztán már nem fáj annyira, már nem sajnáltathatod magad, már nem mutathatod, hogy mennyire nem vagy még jól, már nem foglalkozik veled senki sem, pedig te soha többé nem leszel egész. Soha.
Főleg nem akkor, ha egy ilyen közeli rokonodat, jelen esetben a testvéredet veszted el, én tutira begolyóznék... :/
Főleg nem akkor, ha egy ilyen közeli rokonodat, jelen esetben a testvéredet veszted el, én tutira begolyóznék... :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.