A kanadai popcsillag már régóta csigázza rajongóit a Facebook-oldalán, de végre egy saját gyártású videoklippel rukkolt elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril különleges videóval lepte meg rajongóit
2012. március 02. 08:42
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Szerintem jó szám,és nem lett rossz a videóklipp,de engem idegesített,hogy direkt szakadozott,mintha lassúskodna a gépem
2012. március 02. 09:17
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nagyon jó
cukiii *__*
2012. március 02. 10:01
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Nekem is tetszik
D
2012. március 02. 11:20
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Sztem a göndör haj sokkal jobban áll neki!
Viszont a klipp azért nemtetszett mert akadozott, és ez a régi idők stílusa az 1970 es évek kb stílus nekem nemjött be!
A szám egész jó!
Viszont a klipp azért nemtetszett mert akadozott, és ez a régi idők stílusa az 1970 es évek kb stílus nekem nemjött be!
A szám egész jó!
2012. március 02. 12:14
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
janet7: Nekem is ez jutott eszembe!!
Alapjába véve Avril egykor kedvencem volt... De a The Best Damn Thing óta kezdet elp*csásodni..
Ez a videó, mintha Taylor Momsent akarná utánozni,Olyan erős smink, bugyi melltartó és magassarkúba járkálás. azzal a különbséggel. hogy Taylor sose nyilatkozott olyanról, hogy így nem szeret vetkőzni meg úgy nem.
3:20 mikor vetkőzik, már szinte látni neki azt!
Aztán meg ott videózza az egész testét, komolyan ez a videó olyan mintha örömlányt játszana... ki gondolta volna, hogy az egykori laza deszkás lányból egy olyan sztár válik, aki már szeret vetkőzni a kamera előtt...hiába a hírnév mindenkit megszédít. 
a videó végén meg megint elsírja magát mint ahogy az egyik videójába is csak bőg, nem tudom mit kell sajnáltatni magát...
lezárhatná már a Derickes témát, mert tudtommal már vagy 3 éve elvált tőle!
Alapjába véve Avril egykor kedvencem volt... De a The Best Damn Thing óta kezdet elp*csásodni..
Ez a videó, mintha Taylor Momsent akarná utánozni,Olyan erős smink, bugyi melltartó és magassarkúba járkálás. azzal a különbséggel. hogy Taylor sose nyilatkozott olyanról, hogy így nem szeret vetkőzni meg úgy nem.
3:20 mikor vetkőzik, már szinte látni neki azt!
a videó végén meg megint elsírja magát mint ahogy az egyik videójába is csak bőg, nem tudom mit kell sajnáltatni magát...
lezárhatná már a Derickes témát, mert tudtommal már vagy 3 éve elvált tőle!
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. március 02. 12:20
Áh... annyira jó lett!
És annyira szép a videó klipp-ben!
2012. március 02. 13:23
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
ursiten ?D ez a csaj koser? Mar ne mar .....
WhoDontKnow ,janet7:Nekemis fix ez jutott eszembe XD
WhoDontKnow ,janet7:Nekemis fix ez jutott eszembe XD
2012. március 02. 13:37
Sokkal szebb fiatalosabb göndör hajjal, és bár a szám nem tetszik a klipp az nagyon!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.