Whitney Houston lánya bálványként tekintett édesanyjára
2012. március 02. 16:18
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
szegény!! Részvétem
2012. március 02. 17:05
|
bettybabe87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 133502 offline
|
Mindig is imádtam Whitney dalait...emlékszem kislányként a barátnőmmel mindig beöltöztünk és Whitney dalokat énekeltünk. Viszont most, hogy már nincs többé, rádöbbentem hogy mekkora rajongója is vagyok. Még mindig nem tudom felfogni hogy nincs többé. Állandóan az Ő dalait hallgatom és mindig könnycsepp jelenik meg a szemem sarkában ha a videóit nézegetem...Ráadásul még ihletet is ad az íráshoz...Ez a 2. cikkem Vele kapcsolatban ezen a héten:-)
2012. március 02. 17:13
|
bettybabe87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 133502 offline
|
Krissy-t (Whitney így becézte a lányát) pedig én is nagyon sajnálom, megszakad érte a szívem. Remélem nem jut olyan szomorú sorsra mint az anyukája. Ráadásul most lesz március 4.-én a 19. születésnapja...gondolom milyen rossz lesz neki:-(
Egy csomó cuki kép van fent Bobbi Kristina Twitterén róla és Whitney-ről <3
https://twitter.com/#!/REALbkBrown/media/grid
Egy csomó cuki kép van fent Bobbi Kristina Twitterén róla és Whitney-ről <3
https://twitter.com/#!/REALbkBrown/media/grid
2012. március 02. 17:21
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Whitney tényleg korunk egyik legnagyobb énekesnője volt, akit nem a fellépőruhája vagy a botrányai tettek hiressé, ám félő hogy a lánya sohasem kerül ki az árnyékából, főleg nem a maga drogproblémáival
2012. március 02. 20:01
|
|
livike2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 168529 offline
|
hát meg lehet érteni
2012. március 03. 19:00
Elhiszem. Whitney tényleg egy fantasztikus anya és énekesnő is volt egyben. Mégegyszer Isten nyugosztalja őt.
2012. március 04. 11:58
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
sajnálom Bobbi-t de azért boldog szülinapot és nagyon jo hogy ennyirt tiszteli az anyát most is és hogy tényleg bálványnak tekinti őt
2012. március 11. 19:07
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem lehet könnyű szegény lánykának. Én azt mondom, kövess álmait, de biztosan sokan lesznek, akik szerint csak Whitney miatt (lesz) az aki...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: