Lady Gaga manapság mindenkinek egy őrült nőt jelent, aki mindenhol feltűnést kelt – azonban ő sem így született. Most olyan fotók láttak napvilágot, amelyek az énekesnőt még a normális korszakában ábrázolják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról
2012. március 01. 21:16
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
2012. március 01. 21:18
Nem volt rossz csaj régebben, sőt, nekem kifejezetten jobban tetszik így. A francnak kell így kics.sznie magával?
2012. március 01. 21:18
Nos szerintem ezeken a képeken igencsak 100%-ban jól néz ki Gaga.Szerintem jók,és legalább szép is rajta.
2012. március 01. 21:25
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Szép volt Gaga...
2012. március 01. 21:28
szerintem egyáltalán nem szép.
se most, sem pedig ezeken a képeken.
2012. március 01. 21:36
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Most őszintén,szerintem ezeken a régebbi képeken szebb volt,mint most
2012. március 01. 21:37
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát igen itt még normálisan nézett ki. Semmi bajom nem lenne vele, ha mindig így nézne ki és nem az öltözködésével akarna a médiában maradni.
2012. március 01. 21:40
Szerintem az arca nem a legszebb,de így igenis néz ki valahogy. Ezzel az új őrült, és néha férfias, néha beteges, néha meg férfiasan beteges kinézetével kitudna kergetni a világból. Nagyon jól állt neki ez a természetes hosszú sötét haj. Bárcsak még most is ilyen lenne..bár ugye nem lenne eladható.. senki nem hallgatná. Remélem egyszer még fog így kinézni, és a zenei stílusa újra olyan lesz, mint régebben volt. Amitől a legboldogabb lennék, hogyha eldobná ezt az idétlen Lady Gaga nevet, és újra Stefani Germanotta lenne.
2012. március 01. 21:42
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.03.01. 21:40)
Szerintem az arca nem a legszebb,de így igenis néz ki valahogy. Ezzel az új őrült, és néha férfias, néha beteges, néha meg férfiasan beteges kinézetével kitudna kergetni a világból. Nagyon jól állt neki ez a természetes hosszú sötét haj. Bárcsak még most is ilyen lenne..bár ugye nem lenne eladható.. senki nem hallgatná. Remélem egyszer még fog így kinézni, és a zenei stílusa újra olyan lesz, mint régebben volt. Amitől a legboldogabb lennék, hogyha eldobná ezt az idétlen Lady Gaga nevet, és újra Stefani Germanotta lenne.
miért, lehet, hogy pont a normális külseje miatt tűnne ki a többiek közül, ki tudja?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: