Justin Bieber beperli az Apple-t
2012. március 01. 16:00
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
háhá komolyan ez a legnagyobb baja?
na és hogy-hogy a rajongók még nem kezdtek el tüntetni? lehet, hogy nekik is tetszik a játék..xD amúgy szerintem ez egy nagyon jól sikerült paródia, a hód, a neve, az egész játék...
amúgy szerintetek hogy talált rá JB? meglátta és először azt hitte tükörbe nézett?
na jó, bocs a rosszindulatúságomért. :"D
2012. március 01. 16:02
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Mit akar már?! Szánalmas ez a srác! Szerintem számára ez csak a pénzről szól! Pedig annyi van neki, hogy még a dédunokái is a saját szigetükön fognak élni úgy, hogy egy nyavajás végtagjukat sem fogják mozdítani! -.-
Természetesen most biztosan sértve érzi magát, de azzal, hogy kap egy kis lóvét, megnyugszik. És persze a játék továbbra is "legális" marad, de ő már megkapta belőle a részét, szóval innentől kezdve már tisztázva van a dolog! Miről beszélünk?! Az egész a pénzről szól, és ez csak egy álca, hogy a karrier, és béke, meg rajongók a fontosak! Öntelt, kis pénzéhes idióta! -.-
Természetesen most biztosan sértve érzi magát, de azzal, hogy kap egy kis lóvét, megnyugszik. És persze a játék továbbra is "legális" marad, de ő már megkapta belőle a részét, szóval innentől kezdve már tisztázva van a dolog! Miről beszélünk?! Az egész a pénzről szól, és ez csak egy álca, hogy a karrier, és béke, meg rajongók a fontosak! Öntelt, kis pénzéhes idióta! -.-
2012. március 01. 16:09
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Hát ha ő perelni akar...
Amúgy sem vagyok Apple fan. Egy nagy sz*r!.xDDD
2012. március 01. 16:09
ez de szánalmasssxDDD mindegyiknek sok pénze van szóval sztem tökmindegy mi lesz a vége...
2012. március 01. 16:11
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ez hűlye én őrűlnék neki ha játékok csinálnának rolam ő meg idegeskeddik egyébként meg le tojom hogy miről szolna a game csak benne legyek
2012. március 01. 16:13
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
tényleg eléggé hasonlítanak,ez tény.
viszont nem értem,mire ez a nagy felhajtás.igaz,hogy eléggé sokat piszkálják,amit egy idő után nehéz lenyelni,de ez szerintem is ártatlan vicc.eléggé kedvelem őt,rajongójának is mondom magam nemkis ideje,viszont ez tényleg csak vicc.ha jobban belegondolunk,ez pluszreklám neki,mégha neki ez ezek szerint nem is tetszik annyira.
én még erről nem hallottam interjúban beszélni,sehol sem olvastam róla,lehet csak a média fújta fel a dolgot.
viszont szerintem ettől nem lesz szánalmas,hogy esetleg ezt mondta.ha meg azt mondta volna,hogy "milyen cool",akkor sok embernek meg épp az lett volna a problémája.
viszont nem értem,mire ez a nagy felhajtás.igaz,hogy eléggé sokat piszkálják,amit egy idő után nehéz lenyelni,de ez szerintem is ártatlan vicc.eléggé kedvelem őt,rajongójának is mondom magam nemkis ideje,viszont ez tényleg csak vicc.ha jobban belegondolunk,ez pluszreklám neki,mégha neki ez ezek szerint nem is tetszik annyira.
én még erről nem hallottam interjúban beszélni,sehol sem olvastam róla,lehet csak a média fújta fel a dolgot.
viszont szerintem ettől nem lesz szánalmas,hogy esetleg ezt mondta.ha meg azt mondta volna,hogy "milyen cool",akkor sok embernek meg épp az lett volna a problémája.
2012. március 01. 16:16
Unatkozhat ez a Justin, ha van ideje ilyenekkel foglalkozni! Szerintem bolhából csinál elefántot!
2012. március 01. 16:18
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
nemhogy ő is röhögne rajta inkább megsértődik nagyon szánalmas egy taknyos kölyök
2012. március 01. 16:20
Inkább örülne, h volt bárki annyira hülye, h beletette egy játékba -.-' Szánalmas ez a gyerek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: