Jennifer Hudson letámadta Adele-t
2012. március 01. 20:50
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Adele-t csak ne sértegesse, mert fantasztikus énekesnő, és csak gratulálni tudok a 6 grammy-ért. Nekem mindegy hogy hány kiló a lényeg hogy remekül énekel és irtó jó számai vannak. Lehet hogy neki sikerült, de Adele elégedett magával. És szerintem jól teszi, hogy elfogadja magát
2012. március 02. 16:42
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egy "ex-túlsúlyos" nő tudhatná, hogy ha valakit letámad ezzel a témával akkor annak nem lesz jó vége. Ez a "segíteni akart" dolog inkább "okoskodni akart"-nak tűnik, legalábbis nekem. Szerintem, ha Adele változtatni szeretne az alakján akkor egy profihoz fog fordul.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 02. 19:07
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Az rendben,hogy segíteni akar,de lehetne egy kicsit együtt érzőbb,vagy nem is tudom.Szerintem is jobb lenne,ha tartaná a száját,ahogy a barátai is mondják.Jót akar,de rosszul...
ophely88
2012. március 03. 12:22
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Vicces amúgy, hogy Jennifer Hudson mindig azt hirdette, hogy elégedett magával, büszke a telt alakjára, majd hirtelen lefogyott pálcikára. Nálam itt vesztette hitelét az a nő. Hiába baromi tehetséges, ha képmutató...Arról nem is beszélve, hogy egy igaz bunkó. Grammy-díj átadó közepén erről kell beszélnie?! Gratulálok neki, büszke lehet magára. Lehet, hogy én Adele helyében nem fogtam volna vissza magamat, de büszke vagyok rá, hogy neki sikerült.
(azt hozzátenném, hogy ha igaz a hír, mert lehet, hogy kacsa.)
(azt hozzátenném, hogy ha igaz a hír, mert lehet, hogy kacsa.)
ophely88
2012. március 03. 12:23
Fel van fújva a dolog
Én csak ezt tudom mondani....
2012. március 06. 20:17
Adele lusta ahhoz, hogy lefogyjon, de attól még nem kell a súlyával piszkálni.
2012. március 11. 17:19
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez hihetetlenül udvariatlan dolog volt Jennifer-től. Ha Adele tényleg nem lenne elégedett a testével már rég lefogyott volna. Nem hiném, hogy miss Hudson ötleteire várt, hogy végre belevágjon a fogyókúrába...
2012. március 17. 21:10
|
|
Andy1996♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 1931 Csatolások: 436 Azonosító: 160928 offline
|
ez a nő se normális.. szerintem ha én oda mentem volna hozzá (mert én is régen túlsúllyal éltem de azóta kemény edzéssel -17 kg-tól szabadultam meg, és mégsem cikizek senkit a testsúlya miatt)és azt mondtam volna neki h dagadt vagy, foggyál le!! szerintem nem esett volna jól neki
Szegény Adele..
2012. június 14. 15:24
Jaj,hagyja már békén!Engem is piszkálnak,mert ki..... kövér vagyok.Adelenak van igaza
2012. június 15. 14:52
Hát ez ritka tirpák dolog.Engem is cs*sztetnek folyton,és etttől egy kicsi t félénk vagyok.Adele meg nagyon helyes csaj,és és már em cigizik,és nem iszik.
2012. október 28. 12:35
Na ez a Jennifer Hudson elmehet a francba... Hogy képzeli? Ha csak feleannyira lenne tehetséges, mint Adele, már örömtáncot kellene járnia...!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.