Jennifer Hudson büszke lehet alakjára, hiszen túlsúlyos volt, de ennek mára nyoma sincs. Azonban a hatalmas fogyókúrázás az agyára ment. Újabb fogyókúráztatni kívánt áldozata: Adele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Hudson letámadta Adele-t
2012. március 01. 15:44
2012. március 01. 15:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Letámadta?
Ha engem az emberek így támadnának le, majdnem boldog ember lennék. Ebben semmi rosszindulat, vagy letámadás nem volt, hiszen segítséget ajánlott ELVILEG.
Na de a másik, ami fontosabb pedig, hogy miről is beszélünk? Megint egy bizonyára nagyon tájékozott és mindenről tudó, mindennel tisztában lévő "bennfentes" szenzációhajhász, "tizenötperc hírnév" kijelentéséről, nem? Tele van már velük a padlás. Szomorú, hogy az ilyen névtelen, senki, össze-vissza dumáló "bennfenteseknek" meg "szemtanúknak" egyáltalán ad hitelt bárki is. Dehát,
Ha engem az emberek így támadnának le, majdnem boldog ember lennék. Ebben semmi rosszindulat, vagy letámadás nem volt, hiszen segítséget ajánlott ELVILEG.
Na de a másik, ami fontosabb pedig, hogy miről is beszélünk? Megint egy bizonyára nagyon tájékozott és mindenről tudó, mindennel tisztában lévő "bennfentes" szenzációhajhász, "tizenötperc hírnév" kijelentéséről, nem? Tele van már velük a padlás. Szomorú, hogy az ilyen névtelen, senki, össze-vissza dumáló "bennfenteseknek" meg "szemtanúknak" egyáltalán ad hitelt bárki is. Dehát,
Adele ebből egész jól jött ki, tetszik, ahogy a helyszínen leragálta a dolgot.
Komolyan nem értem, hogy miért baj az, ha túlsúlyos.
Tetszik Adele felfogása, így van jól és kész.
Komolyan nem értem, hogy miért baj az, ha túlsúlyos.
jennifer egyik barátjának nyilatkozatában benne van minden,amit erről gondolok
...
2012. március 01. 15:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj istenem úgy mondja mintha Adele 100kg-os lenne
2012. március 01. 16:03
Vannak Adele-nál durvább emberek is. Ő még nem vészes. Bár mondjuk hidegen hagy. Jennifertől kedves dolog volt,hogy felajánlott neki ilyen segítséget, de ezt nem pont egy Grammy díjátadón kellett volna,hanem nyugalmas körülmények között. És elvégre Jennifer idegen Adele számára. Csak kollégák.
2012. március 01. 16:07
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szerintem is csak tötődjön inkább a maga dolgával! Adele így éli az életét, és természetesen ő is viseli a következményeit!
Az a véleményem, hogy Adele-nak most jobban megy a szekér, és egy kicsit irigy rá, és ezzel próbál felvágni!
Az a véleményem, hogy Adele-nak most jobban megy a szekér, és egy kicsit irigy rá, és ezzel próbál felvágni!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 01. 16:16
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Jennifer szerintem jól tudta, hogy ezt Adele nem segítségként fogja majd fel. Még jó, hogy nem a szemébe mondta, hogy egy dagadt állat...Adele jól van, nem értem, miért kell piszkálni. Kit érdekel? Énekesnő, nem pedig modell. Legalább biztosak lehetünk afelől, hogy Adele nem a bombaalakjával nyerte meg azt a 6 díjat, hanem a tehetsége miatt.
2012. március 01. 16:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jennifer miért nem foglalkozik a saját dolgaival? Nem is csoda ha Adelet felidegesítette. Büszke az alakjára és ő tud így élni. A Grammyn ne azzal legyünk már elfoglalva, hogy ki hány kiló. Ez a nő arra nem gondol, hogy egy díjkiosztó nem a legmegfelelőbb a téma kitárgyalására? Ráadásul alig ismeri.
Mindegy, hülye emberek mindigis voltak, vannak és lesznek, ebből is kitűnik, hogy Adele remekül reagálta le a helyzetet, udvarias és közvetlen volt illetve nem idióta módjára vagy flegmán válaszolt vissza. Azt is jól tette, hogy elpanaszolta az ismerőseinek és meg is értem ha ki volt akadva. Nem megyünk oda ismeretlen emberekhez vagy kollégákhoz, alig alig ismerünk, ilyen dumával, egy díjkiosztón pedig főleg nem.
Ha igaz belőle valami egyáltalán
2012. március 01. 16:22
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Szerintem ez már tényleg túlzás, már ha igaz amit a barátai állítanak. Persze jó a segítőkészség, de azért kéretlenül nem érdemes ráerőszakolni senkire semmit, pláne ha az illetőnek úgy jó ahogy van.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.